Tand & Teknik Aut. klinisk tandtekniker - Frederiksberg Opiniões 3

Informações sobre a empresa

1. Protesista
  2. Centro de cuidados com dentaduras

Escrito pela empresa

AUTORISERET KLINISK TANDTEKNIKER MED FOKUS PÅ DIG! Hos Tand & Teknik på Frederiksberg tilbyder vi personlig og professionel behandling i hyggelige omgivelser. Vores team af erfarne autoriserede kliniske tandteknikere brænder for at hjælpe dig med at genvinde både din tandsundhed og selvtillid. Vi laver alle typer af proteser, herunder helproteser, delproteser, smileproteser og immediatproteser. Vi tilbyder også fastsiddende klikproteser, der er tilpasset dine behov. Hos os får du: - Personlig og grundig rådgivning - Håndværk i høj kvalitet med moderne teknologi - Smukke, naturlige og holdbare proteser - En tryg og hyggelig atmosfære Læs mere på vores hjemmeside: https://tand-teknik.dk/ – vi glæder os til at hjælpe dig med at få dit smil tilbage! Skriv gerne en anmeldelse på Trustpilot, din feedback er vigtig for os!!

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Implantat ros til Laila

Min tandlæge havde udskiftet min matrice implantat til et helt andet system som ikke virkede, jeg kontaktede tand og teknik godthåbsvej, Laila som på bedste vis hjalp med udskiftning til det rigtige på bare 1 time og til helt anden pris end tandlæge skulle have, jeg vil fremover bruge klinisk tandtekniker når jeg har brug for implantat, stor ros til Laila.

1 de abril de 2026

Kære Ingelis

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Det betyder meget for os at høre, at du fik den rette hjælp hurtigt og til en fair pris. Vi er glade for, at Laila kunne finde en god løsning for dig, og vi giver selvfølgelig din ros videre til hende.

Du er altid velkommen hos os :)

Bedste hilsner
Tand & Teknik

Hej Tina

Hej Tina
Du er bare den bedste af alle…
Altid godt resultat og dejlig service
Vil altid bruge Dig…
hilsen fra Helge

15 de agosto de 2025

Kære Helge

Tusind tak for de meget fine ord. Det betyder virkelig meget for mig.

Bedste hilsner
Tina

Classificada 5 em 5 estrelas

Rart sted. Fin kvalitet. Rimelig Pris.

Jeg har fået lavet protese hos Tand og Teknik på Frederiksberg. Jeg er helt igennem tilfreds med forløb og resultat. Prisen inklusive.

26 de setembro de 2025

Kære Thomas

Mange tak for din fine anmeldelse.☺️ Det glæder os virkelig at høre, at du har været helt igennem tilfreds med både forløbet, resultatet og prisen. Tak fordi du valgte os, og for at dele din oplevelse.

De bedste hilsner
Tand & Teknik

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais