Na aankoop van mijn eerste paar ballerina’s, was ik meteen verkocht. Het mooie design, de kwaliteit, de comfortabele pasvorm, helemaal mijn ding, helemaal tevreden. Daarom aarzelde ik niet om mij ee... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Ik heb al meerdere keren besteld en ben altijd zeer tevreden geweest. De sneakers van dit merk zitten erg comfortabel en bieden uitstekende ondersteuning. Ik raad de Kady Fat-modellen aan als je last... Ver mais
Sehr gut verarbeiteter und extrem bequemer Schuh durch verschiedene weiche Leder, die sich wie eine zweite Haut um den Fuß legen. Die gebogene Sohle macht das Laufen zusätzlich angenehm. Klasse Opti... Ver mais
Mooie prijs, snelle levering, prachtige schoenen, zitten heerlijk. Zijn al meteen mijn favoriete sneakers. Super blij mee. Heb al vaker Tango gedragen en de prijs kwaliteitverhouding is bijzonder.... Ver mais
Informações sobre a empresa
Tango Shoes Official Store | It takes two to Tango ● Verzending gratis vanaf €99,- ● Gratis retourneren binnen Nederland en België ● Voor 16.00u besteld = dezelfde dag verzonden. Tenzij anders aangegeven.
Informações de contacto
Zuidhollandsedijk 181, 5171 TM, Kaatsheuvel, Holanda
- info@tangoshoes.com
- tangoshoes.com
Não respondeu a opiniões negativas
Correcte levering
Correcte levering, heel snel . Mooie schoenen zoals op de foto. Perfect.
Superman van Tango shoes!
Na aankoop van mijn eerste paar ballerina’s, was ik meteen verkocht.
Daarom aarzelde ik niet om mij eens te laten gaan en een nieuwe bestelling van wel 5 paar nieuwe schoenen te plaatsen. Snel geleverd en àlles helemaal naar wens!
Snelle service
Snelle service. Sneakers wel eerst goed uitlopen. Ze vallen iets kleiner dan aangegeven.
Snelle en correcte levering
Snelle en correcte levering, heel goede kwaliteit schoenen en modieus, bovendien altijd goed op maat.
Zeer tevreden
Bestel ieder jaar (meerdere) schoenen en ben altijd tevreden, overzichtelijke website, leuke schoenen, goede pasvorm, vanaf bestelling tot de levering word je goed op de hoogte gebracht!
Snelle levering en mooie schoenen
Snelle levering en mooie kwalitatief uitstekende schoenen
super Schuhe
super Schuhe, schnelle Lieferung, gute Verpackung, reibungsloser Ablauf, bin sehr zufrieden :)
Geen vergoeding voor verloren geraakte schoenen
Mijn schoenen die ik terug stuurde met het verzendlabel van hun raakten kwijt bij de verzending.. Ik heb een bewijs van de verzending, maar omdat ze deze niet terug ontvangen hebben krijg ik zowel mijn geld niet terug als een nieuw paar schoenen ipv de geretourneerde. Je kan de klantendienst niet bellen en ik heb hieraan 10 tallen mails gespendeerd. Het enige wat ze zeggen is : jammer dat de schoenen kwijt zijn, maar zolang ze bij ons niet terug aankomen kunnen wij je niet vergoeden. Ik heb gedaan wat ik moest doen en toch ben ik de dupe! Geen schoenen meer en geen geld! Terwijl je als consument die een bewijs van verzending hebt, toch in je recht staat…
De schoenen zijn prachtig en erg snel geleverd
De schoenen zijn prachtig en erg snel bezorgd.. Weer erg tevreden
Alles was SUPERperfect
Alles was perfect: de schoenen waren geweldig, de service was geweldig, de verzending was geweldig, ontzettend bedankt, Tango Shoes!
Verkeerde schoenen geleverd
Verkeerde schoenen geleverd
Ik wil deze al enkele dagen terugsturen maar krijg geen bevestiging van mijn retouraanvraag.
Al meerdere malen besteld,alles netjes…
Al meerdere malen besteld,alles netjes geleverd. Duidelijke foto,s op de website
Tango shoes is een betrouwbaar bedrijf.
Tango shoes komt komt afspraken na het bestelde wordt op tijd verstuurd ,
Ik ben heel erg tevreden en de kwaliteit van de sneakers zijn geweldig en ze zitten heerlijk.
De schoenen waren er snel een voldeden…
De schoenen waren er snel een voldeden aan de verwachting
Leuke schoenen
Leuke schoenen, lopen heerlijk en goede prijs kwaliteit. En zeer netjes verzonden.
Een goede sample sale aanbieding
Een goede sample sale aanbieding. Schoenen zitten lekker en waren snel bezorgd. Helemaal tevreden!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.