TANZANIA TOURS Opiniões 485

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi hadde planlagt en 15 dagers opplevelsestur med safari i Tanzania og badeferie på Zanzibar, og opplevde helt unik tilrettelegging når vi henvendte oss til Tanzania Tours. (Takk igjen, Camilla!) Vi f... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi havde en helt igennem fantastisk ferie med Tanzania Tours, hvor alt fra start til slut fungerede perfekt. Planlægningen var yderst professionel, og teamet var utrolig hjælpsomme med at skrædders... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi var på en 16 dagers reise på Zanzibar og hadde en fantastisk ferie, vi var på 3 forskjellige lokasjoner, alle anbefalt og tilrettelagt av Tanzania Tours, det kan virkelig anbefales. Topp hoteller m... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hadde en helt fantastisk ferie arrangert av Tanzania Tours! Fikk et spesiallaget program som passet for oss. Hadde en helt fantastisk guide på safari, James, i 5 dager! Han hadde en enorm kunnskap og... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Agência de viagens
  2. Visitas guiadas culturais
  3. Agência de turismo
  4. Operador turístico

Sobre TANZANIA TOURS

Escrito pela empresa

TANZANIA TOURS er eksperter i rejser til Tanzania! De laver KUN rejser til Tanzania, og har gjort det siden 2006. De har stor specialviden og erfaring, og kan sammensætte den perfekte rejse til dig – hvad enten du vil opleve de vilde dyr på safari med deres dygtige guider, slappe af på Zanzibars eksotiske strande, eller drømmer om at bestige Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro.
Private rejser Din rejse bliver skræddersyet til dine ønsker, så du får den allerbedste oplevelse. Alle deres rejser er private ture, hvor du får din egen guide og egen safari-bil. De laver et udførligt dag-til-dag program, særligt til dig, og giver gode råd og vejledning til du er hjemme igen. TANZANIA TOURS giver en god personlig kontakt, og du får altid et hurtigt og konkret svar.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Fantastisk Safari og afslapning på Zanzibar

Vi havde en virkelig god ferie fyldt med mange naturoplevelser, som overgik vores forventninger. Gordon fra Tanzania tour var god til at vejlede os, da vi bestilte turen. På safarien havde vi Raphael som vores guide. Han er en virkelig rar mand, som vidste meget om dyrene vi så, og han var god til at orientere sig, så vi fik det bedste udsyn og mulighed for at tage gode billeder. Alle steder vi kom frem fik vi god behandling. Og det var en stor oplevelse at bo i bushen i teltene, hvor vi så mange dyr om dagen og kunne høre dem om natten. En anden gang ville vi dog vælge Serena Safari Logde fra, da det var mere upersonligt og dyrt.
På Zanzibar boede vi to steder, nemlig på Pongowe hotel og Z Hotel. Pongowe var som at komme til paradis og vi boede i en bungalow på stranden, så vi kunne høre vandet skvulpe når vi lå i sengen. Ærgerligt var det, at hotellet var ved at udbygge, så håndværkerne bankede fra tidlig morgen. Personalet var virkelig imødekommende og maden smagte godt. På Z Hotel på nordsiden af øen, var personalet ligeledes meget søde og restauranten havde mange gode og varierende retter. Her var mere liv og meget at se på. Alt i alt en spændende og vellykket rejse.

12 de março de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Top karakter til Tanzania Tours!

Top karakter til Tanzania Tours for vejledning og planlægning af 2 ugers ferie på Zanzibar for min mand og jeg.

Vi boede på 3 forskellige hoteller, hvor Pongwe Beach Hotel får den bedste anbefaling. Fantastisk skøn og rolig oase med super service.

Transport til og fra lufthavn samt mellem hotellerne, med indlagt tur i krydderiplantage, virkede så fint. Chaufførerne var punktlige og meget servicemindede og imødekommende.

Varmeste anbefalinger til Tanzania Tours.

13 de março de 2024

Fantastisk tur til Tanzania og Zanzibar påsken 24

Vi er en familie på 4 personer (2 voksne og 2 børn på 11 og 15) der lige er kommet hjem efter en fantastisk tur til Tanzania og Zanzibar, som vi har booket hos Tanzania Tours. Vi har fået så mange oplevelser med hjem og alt på turen har fungeret så fint. Vi havde en fantastisk guide og vi boede nogle rigtig gode steder undervejs.

21 de março de 2024

Tanzania Tours

Tanzania Tours - et fantastisk rejseselskab.

Vi fik hjælp fra Tanzania Tours, til planlægning af den største blandt en del store rejser, for 3 generationer 8-70 år) i feb. 2024.

Al hjælp fra Gordon (og kolleger) var RIGTIG god. Vi fik i den grad ordentlig, inspirerende og redelig sparring. Og så er vi også glade for, at vi lyttede til hans gode råd. Alt “klappede” lige fra første planlægning, til gennemførelse af alt i vores 17 dage lange program.

Vores program var: 2 dages opladning i Arusha (Riwertrees Country In), Safari i Tarangire, Serengeti, Ngoronogoro Crater og 6 dages afslapning på Sanzibar (Pongwe Beach Hotel).

Vi rejste med Quatar Airways - super godt med alt, undtagen mad på vej hjem.
Safari var helt perfekt ikke mindst pga. vores guide og driver - Moses som er dygtig, rar, punktlig, vidende, lyttende, taler rigtig godt engelsk. Og så har han en dejlig humor og er helt igennem ordentlig. Han var en stor gevinst for vores tur. På Zafarien så vi ALLE dyr og oplevede Big five flere gange. Alle 3 områder gav os specielle oplevelser, og vi ville ikke ha undværet nogen af dem eller de spændende og rigtig gode steder vi boede.
Turen blev bare endnu mere fantastisk af, at slutte i 6 dage med PARADIS og barfodsluksus på Pongwe Beach Hotel på Zanzibar. Det skal I unde Jer selv.

Vi anbefaler Tanzania Tours med alle de stjerner man kan give.

Rigtig god tur fra hele familien Iversen

28 de fevereiro de 2024

Uforglemmelig tur til Zanzibar

Vi har hatt en uforglemmelig tur både til østkysten og til Stone Town på Zanzibar. Tanzania Tours har gitt en super planlegging og fantastisk god oppfølging. Vi kan virkelig anbefale dem.

11 de março de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Ros og tak til Tanzania tur.

Tusind tak for at planlægge en tur, der oversteg vores forventninger.
Vi havde en fantastisk Safari, med en super guide. Han kendte områderne, dyrene og vi havde mange gode snakke om livet i Tanzania. Han læste os også godt, så han tilpassede turen til vores ønsker og behov.
Dagene på Zanzibar fuldendte en mindeværdig tur.
Ros og tak til Tanzania tur.

2 de fevereiro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Stor tak til Tanzania Tours for at…

Stor tak til Tanzania Tours for at arrangere en helt fantastisk tur for os. Tre uger hvor turen til Kilimanjaro står som den største oplevelse. En perfekt planlagt tur af Machame ruten med indlagte akklimatiseringsdage så vi kunne nå Uhuru Peak uden al for voldsomme højdesyge-symptomer. Stor tak til hele holdet af guider, kok og bægere som alle var med til at gøre det muligt for os at få den helt ubeskrivelige oplevelse at se solopgang fra toppen af Afrika. En særlig tak til vores guider Sam og Gabriel (som nåede toppen for 177. gang).

12 de fevereiro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk reise med Tanzania Tours!

Vi har akkurat kommet hjem fra et fantastisk familie-eventyr til Tanzania og Zanzibar, arrangert av Gordon og Tanzania Tours.
Fra vi tok kontakt med Tanzania Tours første gang og helt frem til avreise har vi fått fremragende hjelp til å planlegge vår drømmereise. Hele reisen forløp uten problemer, og alle avtaler ble holdt underveis. Vi hadde seks dager med safari i Tarangire, Ndutu og Ngorongoro. Vår safariguide Abi (Ibrahim) hadde over 20 års erfaring og hans kunnskap om områdene og dyrene var ekstraordinær! Han møtte oss hver morgen med strålende humør og var en svært kapabel sjåfør på veier som til tider virket ufremkommelige. Vi fikk sett store mengder dyr og de fem store ble sjekket av etter få dager. Lodgene vi bodde på underveis var alle svært komfortable og vi likte spesielt godt glamping i Ndutu der vi våknet til løvebrøl midt på natten. En annen gang ville vi nok valgt bort Ngorongoro Serena Safari Lodge til fordel for en lodge av mindre størrelse og med mer tanzaniansk gjestfrihet, her fikk ikke guiden vår spise middag med oss og det trakk ned opplevelsen.
Etter flotte dager på safari og en liten pause i programmet gikk turen videre til Zanzibar og Nungwi der vi hadde herlige dager med bading og masse sol.
Alt i alt har dette vært en fantastisk opplevelse for store og små og vi kan varmt anbefale Gordon, Tanzania Tours og safariguiden Abi! Vi har allerede begynt å spare for å kunne reise tilbake til Tanzania i tørketiden for å oppleve hvordan landet og dyrene endrer seg fra en årstid til en annen.

10 de fevereiro de 2024

Vores livs rejseoplevelse

Fantastisk 16 dages ferie vi havde i Tanzania. Først Safaritur og dernæst afslapning på Zanzibar. Rejsen var utrolig godt tilrettelagt af Gordon fra Tanzania Tours. Vi havde egen safaribil med Moses som chauffør. Han havde en evne til at finde dyrene, og allerede indenfor de første to dage havde vi set The Big Five. Højdepunkterne i øvrigt var en hanelefant der kom gående tæt op af bilen, en leopard der kravlede op i træ med sit bytte (en gnu), løvemor med tre unger, at se interaktionen mellem 4 hanløver og 3 hunløver. Vi så i alt 57 løver, 6 leoparder, 4 geparder, utallige elefanter, giraffer, zebraer, gnuer, flamingoer og meget andet, Overnatningsstederne var meget hyggelige og det at bo i telte blandt de vilde dyr og høre løve- og hyænebrøl om natten var virkelig en oplevelse udover det sædvanlige. En helt speciel oplevelse var vores ballontur, som kan anbefales.
Vi oplevede mange magiske øjeblikke.
Efter 1 uges Safari var det godt at komme til Zanzibar, hvor vi boede på nogle lækre hoteller med fantastiske beliggenheder og udsigt til havet.
Ferieoplevelserne var over alle vores forventninger, og vi mødte overalt et meget venligt og imødekommende folkefærd.
Vi vil til hver en tid anbefale Tanzania Tours, som har en kæmpe viden om Tanzania.

Vores livs oplevelse med Safari og Zanzibar

Vi skulle på vores første safari og kontaktede Tanzania Tours, hvor vi kom i kontakt med Thomas, som lavede den perfekte tur, med 5 dages safari og efterfølgende afslapning på Zanzibar i en uge.
Det var helt perfekt at have sin egen bil/driver, vi stod nærmest op hele tiden under de forskellige ture i en fantastisk natur. Vi så alle de dyr vi havde håbet og det er en stor oplevelse at se dyrene i deres eget habitat.
Vi besøgte Tarangire og Ngorongoro som er to vidt forskellige safari ture og de levede begge op til vores fulde forventning og mere til. Masser af dyr og store oplevelser. Vores guide Abu var meget vidende og lærte os meget om Afrikas dyr, samtidig havde vi en humoristisk jargon og han var tydeligvis meget interesseret i at vi fik en stor oplevelse. Vi boede på nogle skønne lodges, i telt i Tarangire, hvor vi hørte løven brøle om natten og ved overnatnings stedet før Ngorongoro Krateret stod der en bøffel og græssede lige uden for vores terrasse kl. 5 om morgenen. Vi mødte kun søde og servicemindede mennesker og spiste godt.
Efterfølgende tog vi til Zanzibar og boede i Villa Juliana i Jambiani, som var helt fantastisk. Skøn beliggenhed med en utrolig smuk have, på en rolig og smuk strand. Personalet var utrolig serviceminded, søde og maden var perfekt. Vi var på en oplevelsesrig snorkel tur til Blue Lagoon, hvor vi så koraller og masser af farverige fisk.
Tanzania Tours har givet os vores livs oplevelse med safari tur og efterfølgende afslapning på Zanzibar.
Vi kan på det varmeste anbefale Tanzania Rejser til at planlægge jeres næste oplevelsesrige rejse.

2 de fevereiro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har haft en fantastisk tur til…

Vi har haft en fantastisk tur til Zanzibar og stor ros til Tanzania Tours for at arrangere en perfekt sammensat ferie med overnatning på to forskellige hoteller. Med sin store viden kunne Gordon anbefale de hoteller der passede bedst til os, og han ramte spot on, hvilket vi aldrig var i tvivl om, da vi blev holdt i hænderne og informeret hele vejen fra første kontakt til hjemkomst. Det kan ikke gøres bedre!

Stor anbefaling til at bruge Gordon/Tanzania Tours fra os.

Classificada 5 em 5 estrelas

Kjempe god kundeservice og opplegg

Gir veldig gode utfyllende tilbud. Tilpasser opplegget kjempe godt til ditt budsjett og hvilke opplevelser du vil ha. Gir veldig god informasjon om turen på forhånd, og god oppfølging underveis. Jeg og en venn dro i februar 2024, og hadde kjempe god opplevelse med Lea og oppfølgingen før reisen. Vi mistet bagasjen på vei ned, og fikk oppfølging med engang. Personellet nede i Tanzania var også veldig behjelpelig. De kjørte oss rundt til butikkene vi måtte på for å ha de nødvendighetene vi mistet i bagasjen. Alt i alt kjempe fornøyd med dette reisebyrået

7 de fevereiro de 2024

Perfekt safari + Zanzibar

Vi var afsted i to uger med Tanzania Tours på 5 dages safari efterfulgt af afslapning på Zanzibar. Helt fra første kontakt med selskabet har vi haft god og personlig kontakt med Gordon, som har vejledt os ift. booking af vores første safaritur.
Vi besøgte Tarangire, Ndutu og Ngorongoro og det levede fuldt ud til vores forventninger. Masser af dyr og store oplevelser. Vores guide Abdul var super vidende og god til at kommunikere og formidle og det var tydeligt, at han var interesseret i at vi fik den bedst mulige safari. Vi boede på nogle skønne lodges og mødte kun søde og servicemindede mennesker og spiste godt. En klar fordel ved at booke gennem TT er, at man har safaribilen for sig selv i modsætning til mange andre selskaber, hvor man er op til 7 i en bil. Det nød vi meget.
Efterfølgende tog vi til Zanzibar og boede på Pongwe Beach Hotel, som var helt fantastisk. Skøn beliggenhed på en rolig og smuk strand og personalet var helt exceptionelt serviceminded og søde og maden var god.
Alt i alt en fantastisk dejlig ferie, hvor det hele spillede. Vi vil ikke tøve med at rejse med TT igen og de har vores varmeste anbefalinger.

10 de janeiro de 2024

Zanzibar jan/feb 2024.

Zanzibar jan/feb 2024.
Vi er netop kommet hjem fra en fantastisk tur til Zanzibar med Tanzania Tours. Vi boede 3 forskellige steder på øen, og alle ophold og transport imellem hotellerne fungerede fuldstændig problemfrit.
Vores chauffører, guider, hotelpersonale og i øvrigt lokalbefolkningen har været meget informative og hjælpsomme.
Tanzania Tours´ samarbejdspartnere er meget professionelle og har styr på tingene.
Familie med 3 børn på 13, 11 og 5 år.

Classificada 5 em 5 estrelas

“Arrive like a guest, leave like a friend” Edward, guide

Stor ros til Tanzania Tours, der planlagde vores tur, hvor alt spillede 100% hele vejen igennem 👏🏼👍🏼 og som blev en fuldstændig enestående oplevelse. Vi oplevede de mest venlige og gæstfrie mennesker i Tanzania 🙌🏼 Udsøgt kulinariske oplevelser 👨🏿‍🍳 Fantastiske dyreoplevelser ved Tarangire, Ndutu og Ngorongoro 🦅🦋🦏🦒🦓🦛🦣🦥🦩🦬🐒🐗🐘🐢🐅🐆 og dyrene kom i store flokke 🙏🏼 Og vi havde verdens bedste guide, Edward, som lærte os alt om Tanzania. Han er så sympatisk og vidende - hvilket betyder meget, når man bruger så lang tid sammen. Vi kan kun anbefale, at man beder om at få ham ☺️ Vi tog hjem ydmyg over for landets skønhed på alle måder ♥️ … og smukke Zanzibar fuldendte oplevelsen ☀️🌴🩵

24 de janeiro de 2024

Uforglemmelig rejse til Tanzania

Vi havde en uforglemmelig rejse til Tanzania, hvor vi havde fået tilrettelagt Safari i forskellige parker med vores egen guide George. Vi var overvældet over så mange forskellige dyr vi så, og hvor tæt vi kunne komme på dem. Vores guide gjorde alt hvad han kunne for at vi skulle opleve The Big Five.
Tanzania Tours havde lyttet til vores ønsker, og havde sammensat en helt fantastisk tur, hvor vi boede i parkerne med dyrene tæt på. Efter 5 dages Safari rejste vi videre til Zanzibar, hvor vi boede på Pongwe Beach Hotel med en skøn beliggenhed ud til vandet, og med et utroligt servicemindet personale. Vi kan klart anbefale at vælge Tanzania Tours - de er servicemindet og professionelle, og ved hvad de snakker om.

9 de janeiro de 2024

Bedste safari

Tanzania Tours får vores bedste anbefalinger.
To fantastiske uger og en uforglemmelig safari med alt hvad hjertet og øjnene kan absorbere.
Gode hoteller, spændende teltlejre midt ude på savannen. God mad og søde medarbejdere.
Alt sammen krydret med en super sød og kompetent guide i bilen.
Tak til Jakob og Tanzania Tours for en fantastisk tur.

17 de janeiro de 2024

Zanzibar

Tanzania Tours skal have vores varmeste anbefalinger!
Vi havde to fantastiske uger på Zanzibar. Jakob var hurtig og god til at forstå vores ønsker og behov.

Alt spillede, vi havde dejlige hoteller med super søde medarbejdere, der var virkelig søde til at hjælpe, samt god og fleksibel transport. Vi har under hele opholdet følt os i gode hænder!

Det er bestemt ikke sidste gang vi rejser med Tanzania Tours!

13 de janeiro de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais