Jeg har afholdt familie dag. Vi fik tapas til 27 personer. Virkelig lækker tapas. Flot anrettet og friske råvarer. God kommunikation. Kan virkelig anbefales.
Leia as opiniões dos outros
Vi fik leveret tapas til min fars 82-års fødselsdag. Det blev leveret enkelt i en papirspose og retterne fint emballeret i papskåle. Ikke noget med besværlige retur-kasser. Selve maden var he... Ver mais
A empresa respondeu
Den største anbefaling herfra til Tapastreat og John 😃. Til vores netop afholdte bryllup, leverede John den skønneste mad, som var lavet lige efter vores smag. Ca. 80 mennesker stod glade og mæ... Ver mais
A empresa respondeu
Vi har efterhånden fået mad fra Tapas Treat et par gange - senest til vores datters barnedåb. Maden er helt fantastisk - der er lidt for enhver smag. Vores gæster roste maden til skyerne - ung som... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Vi laver lækre tapasløsninger til private kunder og virksomheder
Informações de contacto
110 Kastrupvej 110, 2300, København S, Dinamarca
- kontakt@tapastreat.dk
- tapastreat.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
BRAVO fantastiske VEGANSKE menuer 🥑🥦🌶
Som vegansk spisende gennem 40+ år kan jeg på det varmeste anbefale
de veganske retter. Spændende udvalg, yderst smagfuldt
og anrettet med kærlighed for detaljen. I love it big time 😍🍽

Resposta da Tapastreat
Fantastisk friskt og lækkert mad.
Fantastisk friskt og lækkert mad.
Mange forskellige smags- og valgmuligheder, så uanset om du spiser kød, er vegetar eller veganer, er der dejlige menuer at vælge mellem.
Maden er af god kvalitet, og prisen er meget rimelige.
Jeg var meget tilfreds, med valget af Tapas Treat.

Resposta da Tapastreat
Vi bestilte tapas og middag med laks
Vi bestilte tapas og middag med laks, rejer, bøf, pannacotta og ost. Det smagte fantastisk. Vi kommer helt sikkert tilbage, og vi kan på det varmeste anbefale tapastreat.
Stina og john

Fantastisk tapas
Fantastisk tapas. Lækkert, smagfuldt og lige til at sætte på bordet uden at skulle bruge tid på at anrette. Kan varmt anbefales.

Excellent quality and taste
Excellent quality and taste. Great value.

Rigtig velsmagende mad
Rigtig velsmagende mad og flot anretninger - og god betjening! Kan anbefales!

Skøn og smagfuld tapas
Skøn og smagfuld tapas, flot serveret. Vi bestilte 'Menu for more - classic' og var uenige om favoritten, men vi kan varmt anbefale tun, laks, rejer, frikadeller, pulled pork sliders.... Vi kommer igen.

Lækkert smagfuldt tapas
Lækkert smagfuldt tapas. Gode råvarer og god kvalitet!
Endeligt et godt alternativ som take away- kan varmt anbefales!! Vi bestiller snart igen.

Fantastisk tapas!
Så dejligt med en masse forksellige små retter at vælge i mellem til en overkommelig pris. Vi kommer helt sikkert igen. Kan især anbefale deres sliders med pulled pork, den lakridsrimmede laks og deres kalvefiletruller.
Mums!

Excellent tapas
Excellent food and something else than the normal takeout routine. The menu for one is perfectly sized and very tasty. Ordered a side of squashruller too - never would have expected they could be that good. Very friendly service too. Will definitely be back in the near future.

Resposta da Tapastreat
Fantastisk tapas og lidt anderledes
Fantastisk tapas og lidt anderledes - super oplevelse og billigt. Ikke sidste gang 👍

Fantastisk!
Fantastisk!! Delicious dishes delivered with a smile that made a cosy birthday party gathering. Great varied selection. the meatballs and the tuna stand out but everything was faultless. Looking forward to finding another reason to order asap! Tusind tak 🙏❤️👍🏻

Resposta da Tapastreat
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.