Banner for Tapijtcentrum Nederland - Uden

Tapijtcentrum Nederland - Uden Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

Margrietstraat 12 (16), 5401 DH Uden, Noord-Brabant, NL

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij hebben uitstekend advies gehad van deze dame voor zowel gordijnen als duette. Er is naar alle tevredenheid meegedacht om de kleur, het materiaal i.c.m onze wensen kloppend te maken. Vooraf is e... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij hebben een vloerkleed en vitrage gekocht. Bij de keuze hiervoor zijn we heel fijn geholpen door Sosseviene. Zij kent de collectie op haar duimpje en met enthousiasme heeft ze net zolang gezocht to... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

We hadden alle tijd om zelf alvast wat uit te zoeken. Na goede uitleg mochten we 4 voorbeelden mee nemen om thuis nog eens te bekijken en hebben we een keuze gemaakt. Hadden wel medelijden met ver... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

De winkel is al open vòòr de officiële openingstijd. De verkoopmedewerker reageert adequaat op mijn verstuurde bericht via de website; ze is vriendelijk en attent, neemt voldoende tijd om mij te help... Ver mais

Informações sobre a empresa

5. Loja de móveis
  6. Loja de cortinas e persianas

Sobre Tapijtcentrum Nederland - Uden

Wie zijn wij?

Als familiebedrijf wil Tapijtcentrum Nederland een betaalbare bijdrage leveren aan het "thuisgevoel". Voor alle wensen en dromen op vloer- en raamgebied kunnen klanten bij ons terecht. Of er nu behoefte is aan sfeervol en rustgevend tapijt, strak en modern laminaat, modieuze ‘moving stripes’ of juist nonchalante gordijnen.

Wij doen er alles aan om van een huis ook echt een thuis te maken!

Kijk op onze website!

Koop je een woonproduct bij ons, dan zorgen we er ook voor dat het perfect bij je thuis wordt gemonteerd! We meten in, maken het product op maat en monteren het tot in de puntjes! Dat doen we als volgt met onze montageservice:

1. De voorbereiding!

Inspectie en meten
Voordat we gaan monteren komen we eerst even langs om de situatie te inspecteren en in te meten. Afhankelijk van jouw specifieke woonproducten controleren we bijvoorbeeld de dekvloer of checken we het raamkozijn.

Technisch advies
Op basis van de inspectie adviseren we je over hoe we verder gaan. Is de ondergrond bijvoorbeeld niet egaal, dan adviseren we je om de dekvloer te laten egaliseren. Ook dát kunnen we natuurlijk voor je regelen.

Meten = weten
Voordat we gaan monteren, komen we alles inmeten. Hierdoor kunnen we de kosten nauwkeurig calculeren en weet jij precies waar je aan toe bent. We zeggen niet voor niets: “Meten is weten”!

2. Maken en bezorgen!

Nadat we alles nauwkeurig hebben gemeten, maken we jouw woonproducten op maat. PVC en laminaat wordt eerst bij je thuis geleverd om te acclimatiseren.

3. Montage door vakmannen!

Onze monteurs kunnen de meest specialistische projecten aan en garanderen je een perfect eindresultaat: een vloer, trap of raamdecoratie waar je jarenlang plezier van hebt.

4. Is alles naar wens?

Nadat we alle werkzaamheden hebben uitgevoerd, lopen we samen met jou alle punten na en ontvang je een rapport van oplevering. En omdat we echt dé specialist in ons vakgebied zijn, beloven je één jaar extra garantie op de montage.

Heeft u nog vragen? Stel dan uw vragen aan één van onze 21 échte winkels!

Veel woonplezier gewenst!

Informações de contacto

• Margrietstraat 12 (16), 5401 DH, Uden, Noord-Brabant, Holanda

• 0413-264256
Promotion box for Tapijtcentrum Nederland - Uden

Gratis interieur advies

De styliste komt bij je thuis met advies gericht op je woning.

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

136 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

1001 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering, product netjes afgeleverd en zeer netjes gelegd.

27 de agosto de 2026

Resposta da Tapijtcentrum Nederland - Uden

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat de levering snel en netjes is verlopen en dat u tevreden bent over het resultaat.

Duidelijke informatie

Duidelijke informatie, korye lijntjes

18 de agosto de 2026

Resposta da Tapijtcentrum Nederland - Uden

We zijn blij te horen dat de informatie duidelijk was en de lijntjes kort. Bedankt voor uw positieve feedback!

De service is TOP.

Het advies was super.
De man, die alles opgemeten en gemonteerd heeft, heeft het prima gedaan.
De service is TOP !

21 de agosto de 2026

Resposta da Tapijtcentrum Nederland - Uden

Geweldig om te horen dat u zo tevreden bent over het advies en de montage! We zijn blij dat de collega die alles heeft opgemeten en gemonteerd, het prima heeft gedaan en dat u onze service als top ervaart. Bedankt voor uw mooie woorden!

Goed advies

Goed advies. Meegedacht over de planning.

20 de julho de 2026

Resposta da Tapijtcentrum Nederland - Uden

Fijn om te horen dat ons advies en meedenken over de planning gewaardeerd wordt. We helpen u graag!

Classificada 5 em 5 estrelas

Fijn geholpen in de winkel

Fijn geholpen in de winkel. Even was er een misverstand maar de verkoper uit de winkel heeft dit keurig opgelost !
Goed en vakkundig gelegd.

30 de junho de 2026

Resposta da Tapijtcentrum Nederland - Uden

Wat fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent in onze winkel en dat het misverstand keurig is opgelost. We zijn blij dat de vloer goed en vakkundig is gelegd.

Alles goed opgelost

Alles goed opgelost
De tapijtlegger heeft net werk afgeleverd
Wij hebben alles goed bekeken maar ziet alles keurig netjes uit niks op aan te merken top
Hij was een goede vakman die weet hoe het moet.

3 de junho de 2026

Resposta da Tapijtcentrum Nederland - Uden

Bedankt voor het delen van uw ervaring! Wat prettig om te lezen dat alles naar wens is opgelost en dat u tevreden bent over het vakmanschap van onze tapijtlegger. Veel plezier met het eindresultaat!

Classificada 4 em 5 estrelas

Prima bedrijf en uitstekende service

Prima bedrijf en uitstekende service. Doen wat afgesproken is . Uitstekende prijs en kwaliteitsverhouding.

9 de abril de 2026

Resposta da Tapijtcentrum Nederland - Uden

Bedankt voor deze prachtige beoordeling. Fijn om te horen dat onze service en afspraken zo goed zijn bevallen. We blijven ons best doen om kwaliteit te leveren tegen een eerlijke prijs. Graag tot een volgende keer.

Keurig

Prima service

13 de janeiro de 2026

Resposta da Tapijtcentrum Nederland - Uden

Hartelijk dank voor uw positieve 5-sterren review! Wij wensen u veel plezier toe van het door u bestelde karpet. Graag tot ziens!

Classificada 4 em 5 estrelas

Tapijtlegger was beleefd en heeft…

Tapijtlegger was beleefd en heeft netjes gewerkt en het afval meegenomen.

8 de janeiro de 2026

Resposta da Tapijtcentrum Nederland - Uden

Fijn om te horen dat de tapijtlegger zo beleefd was en het werk netjes heeft uitgevoerd. Dank u wel voor uw feedback.

Classificada 5 em 5 estrelas

Geweldig resultaat van trap en laminaat

Erg prettige ervaring gehad met Sosseviène in Tapijtcentrum Uden. Ze heeft ons telefonisch erg goed geholpen en ondersteund met de realisatie van onze trapbekleding. De servicemonteur voor het inmeten was erg vriendelijk en gaf duidelijke tips. De monteur die onze trap uiteindelijk heeft geplaatst werkte erg netjes, zorgvuldig en ook hij was vriendelijk.

Naast de trapbekleding heeft Sosseviène ons in de winkel ook uitstekend geholpen met het uitzoeken van geschikt laminaat voor op onze gehele bovenverdieping en tapijt voor op zolder. Ze heeft geluisterd naar onze wensen en op basis van onze persoonlijke situatie en voorkeuren geholpen met het maken van een keuze. Het was voor ons moeilijk om te berekenen hoeveel we van alles nodig hadden, en daarbij heeft ze ons erg goed ondersteund.

Ik zou gegarandeerd andere adviseren om naar Tapijtcentrum Uden te gaan. Het aanbod is niet alleen heel breed, maar wat voor ons doorslaggevend heeft gewerkt is de betrokkenheid en service die wordt geleverd.

23 de outubro de 2025

Resposta da Tapijtcentrum Nederland - Uden

Dank u wel voor deze uitgebreide en mooie review. Wat fijn om te lezen dat u zo’n prettige ervaring heeft gehad met Sosseviène en onze monteurs. Het doet ons veel plezier dat zowel de telefonische ondersteuning, het inmeten als de uiteindelijke plaatsing van de trap naar wens en met zorg zijn uitgevoerd. Ook vinden wij het geweldig om te horen dat u in de winkel zo goed bent geholpen bij het kiezen van het laminaat en tapijt, en dat er echt is meegedacht op basis van uw wensen en situatie.
Dank voor uw aanbeveling. We geven uw complimenten met veel plezier door aan Sosseviène en de monteurs. Graag staan we in de toekomst opnieuw voor u klaar. Veel woon plezier gewenst met de vernieuwde trappen en vloeren!

Op de 1e plaats het personeel

Op de 1e plaats het personeel, ze stellen zich netjes voor wat erg fijn is. Rob heeft de trap bekleed en het ziet er fantastisch uit ! Alles netjes opgeruimd en zelfs gestofzuigd. Top!

13 de novembro de 2025

Resposta da Tapijtcentrum Nederland - Uden

Wat fijn dat u zo tevreden bent met de service en het resultaat van de trapbekleding! We zijn blij te horen dat de professionaliteit en het nette werk zo gewaardeerd worden. Dank voor de mooie woorden!

Top Services

Prima geholpen door de dame van Sales bij de keuze van vloer en gordijnen, geduldig en neemt de tijd voor haar klanten, Super. De mannen die de vloer gelegd hebben vakmensen, hard werken en prima werk geleverd

7 de novembro de 2025

Resposta da Tapijtcentrum Nederland - Uden

Wat fijn dat de hulp bij de keuze van de vloer en gordijnen zo goed is bevallen! We zijn blij te horen dat de vloerleggers vakwerk hebben geleverd. Dank voor de mooie woorden.

Classificada 5 em 5 estrelas

Van begin tot het eind alleen maar lof

Van begin tot het eind alleen maar lof. Verkoopster was vakkundig en eerlijk, gaf goed advies. Medewerkers voor meten, egaliseren en leggen waren snel, zorgvuldig en netjes. Ik heb een hele fijne ervaring opgedaan met Tapijtcentrum Uden. Dat had ik in het verleden ook al en nu weer. Super.

21 de outubro de 2025

Resposta da Tapijtcentrum Nederland - Uden

Wat fijn om te horen dat je zo'n goede ervaring hebt gehad met onze medewerkers en service, Josephine! We zijn blij dat je tevreden bent met het advies en de uitgevoerde werkzaamheden. Dank voor jouw mooie review! Graag tot ziens!

Waren erg vriendelijk

Waren erg vriendelijk, en behulpzaam. Gave nog advies hoe we de wasmachine het beste op het vinyl konden verplaatsen.

2 de outubro de 2025

Resposta da Tapijtcentrum Nederland - Uden

Wat fijn dat u onze vriendelijkheid en behulpzaamheid waardeert! We zijn blij dat ons advies over de wasmachine van pas kwam. Bedankt voor de positieve feedback. Veel woonplezier gewenst!

Classificada 4 em 5 estrelas

Prettig gesprek en professioneel…

Prettig gesprek en professioneel geholpen. Veel keuze en goede prijs kwaliteit verhouding

16 de agosto de 2025
Opinião espontânea

Resposta da Tapijtcentrum Nederland - Uden

Hartelijk dank voor uw positieve review!
Wat fijn om te horen dat u het gesprek als prettig heeft ervaren en professioneel bent geholpen. Graag tot een volgende keer!