Tardexbit Opiniões 8

TrustScore: 2.5 em 5

2,7

Informações sobre a empresa

Escrito pela empresa

TardexBit is a next-generation cryptocurrency exchange focused on delivering real-time market data, secure transactions, and human-first customer support. Our mission is to make crypto trading faster, fairer, and more accessible to users worldwide. With highly competitive rates, streamlined KYC, and lightning-fast execution, TardexBit is built for traders who value performance and transparency.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 2 em 5 estrelas

These guys would make you feel…

These guys would make you feel everything is perfect while asking you for more deposits to be made before you can withdraw. I paid all the required fees but still didnt approve my withdrawal. I only got lucky that I reported in time at Radleyfinance,com, that was what saved some of my initial deposits from them. Best run as far as you can from them.

22 de maio de 2025

Site frauduleux, fuyez

Fuyez, site frauduleux !
Le site m'a bloqué le compte !
Impossible de retirer mon argent ou crypto !
Faites très attention.

3 de julho de 2025
Opinião espontânea
Classificada 1 em 5 estrelas

Plateforme frauduleuse – Bloque les retraits et exige des dépôts supplémentaires !!!

Tardexbit est une plateforme frauduleuse déguisée en échange de crypto-monnaies légitime.

J’ai déposé des cryptos (BTC), les ai converties en USDT, puis demandé deux retraits via le réseau BEP-20 sur Binance. Les deux retraits sont restés en statut « en attente » pendant des heures avant d’être annulés, sans explication, ni possibilité de recours.

Peu après, la plateforme a affiché une « erreur » affirmant que j’avais enfreint les règles d’arbitrage et que je devais déposer 2000 USDT pour « passer en statut VIP » et débloquer mes fonds. Il s’agit d’une arnaque classique à l’avance de frais. Aucune preuve n’est fournie, aucun processus d’appel n’est proposé, et les soi-disant conditions d’utilisation ne sont qu’un écran de fumée pour masquer une extorsion.

La plate-forme ne répond pas à aucun des adresses e-mail proposées sur le site (business:tardexbit.com, cooperation:tardexbit.com, media:tardexbit.com, support:tardexbit.com) ma messagerie Google m’avertis que le message n'a pas pu être délivré après plus de 48 heures. Le bouton live-chat a disparu complètement de la plate-forme, plus aucun contact possible avec eux.

Évite cette plateforme à tout prix. Ne dépose pas un centime. Ce n’est pas un vrai échange, mais un piège conçu pour te soutirer de l’argent et garder ton solde bloqué derrière de fausses règles et des exigences impossibles.

Pire encore, j’ai découvert que artawex.com est une copie exacte de Tardexbit, même interface, mêmes messages d’erreur, même faux support, mêmes méthodes frauduleuses, ce qui confirme qu’il s’agit d’un réseau d’arnaque coordonné à plus grande échelle.

16 de junho de 2025
Opinião espontânea

Scam Platform – Blocks Withdrawals and Demands Extra Deposits

Tardexbit is a fraudulent platform disguised as a legitimate crypto exchange.

I deposited crypto, converted it to USDT, and requested two withdrawals via the BEP-20 network. Both withdrawals were kept in “pending” status for hours and later canceled with no TXID, no explanation, and no recourse.

Shortly after, the platform displayed an “error” saying that I had violated arbitrage rules and needed to deposit 1000 USDT to “upgrade to VIP status” and unlock my funds. This is a textbook advance-fee scam. No proof is provided, no appeal process is offered, and the so-called terms of service are a smokescreen for extortion.

Worse still, I found that artawex.com is an exact clone of Tardexbit — same layout, same errors, same fake support, same scam tactics — which confirms that this is part of a larger, coordinated scam network.

Avoid this platform at all costs. Do not deposit a single cent. This is not a real exchange. It is a trap designed to take your money and hold your balance hostage behind fake rules and impossible demands.

I’ve submitted a full report to Binance, Bybit, and crypto fraud authorities, with evidence of every message and transaction. Tardexbit must be exposed and blacklisted.

19 de junho de 2025

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais