Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk flot tatovering lavet af Brooklyn, han er virkelig dygtig og jeg vil bestemt anbefale ham til hver en tid, 1000 tak

Classificada 5 em 5 estrelas

Alan har gennem de sidste 8-10 år tatoveret mig, altid top professionel, og med et uovertruffent blik for detaljen. - lige meget hvilken opgave man stiller ham, løses den til perfektion. Altid... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Estúdio de tatuagens

Escrito pela empresa

Walkin tattoo shop. I specialize in fineline tattoos and minimalistic designs. I have 25 years of experiance as a tattoo artist but have been an artist all my life. Art is my language. I love the challenge of having to solve and make custom tats everyday. Tats studio is The Emergency Room Why?, because that is what people use it for. For celebrating life experiances, fun times or deeper feelings shared with loved ones. Impulsively and as spontaneous, exactly as your boring parents hoped your would never become :) See you there

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Super tatovør

Super tatovør, god stemning og man føler sig velkommen. Hyggelig session, kan varmt anbefales!

1 de julho de 2024

Tak

Worth

Mega dygtig tatovør og altid super service

22 de fevereiro de 2024

Tak :)

10/10 service og arbejde

Mig og min veninde tog ind til Alan efter en anbefaling af en anden veninde… og det fortryder vi i hvert fald ikke! Alan er vildt dygtig, tålmodig, har en elite humor og rigtig god musiksmag! Så hold dig ikke tilbage:)

5 de janeiro de 2024

Tak !!!!!

Classificada 5 em 5 estrelas

Alan er en dygtig proffesionel tatovør

Alan er en dygtig proffesionel tatovør.Fra man kommer ind af døren føler man sig velkommen og tryg ved at blive tatoveret af ham.Han er god til at vejlede mht valg af tatovering, størrelse og sted på kroppen, samt informere om den efterfølgende pleje af tatoveringen.Efter vores familietatovering,vendte jeg tilbage efter tatovering nr 2, og vi vender alle 3 tilbage efter flere tatoveringer ,hos Alan,i fremtiden.
Vh Andrea Anders Pia.

12 de agosto de 2023

Tak!

Perfekt

Fik efter mange års pause med tatoveringer, behov for at få lavet en simpel men speciel tatoo.
Valget fandt Alan TATS og det er det perfekte valg.
Alt er i orden og hvis der skal mere på kroppen så bliver det bestemt Alan.

7 de agosto de 2023

Tak

Classificada 5 em 5 estrelas

Fik i dag en spontant ide om at få…

Fik i dag en spontant ide om at få lavet 4 tatoveringer og selvom der undervejs i processen kom flere gæster i kø, tog Alan sig tid og jeg var på intet tidspunkt i tvivl om, hvorvidt jeg var i trygge hænder. Er virkelig tilfreds med resultatet og vil anbefale alle at besøge TATS:)

16 de julho de 2023

Mange tak

De varmeste anbefalinger!

Jeg er blevet tatoveret af Alan i mange år, og er altid fuldt ud tilfreds med resultat. Han er altid god til at komme med råd og vejledning til de ideér man har, inden blækket & nålen rammer huden. Og man bliver altid mødt med et smil og god stemning! Mine egne unger er nu også blevet "stamkunder" hos Alan, så han er blevet vores familie tatovør! :)

Alan får herfra de varmeste anbefalinger!

/ Karsten Hede

24 de janeiro de 2023

Tak Karsten :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Alan har gennem de sidste 8-10 år…

- lige meget hvilken opgave man stiller ham, løses den til perfektion.

Altid god stemning i shoppen, og et smil på læben.

Stort 5 tal ✋🏽 herfra.

11 de janeiro de 2023

Tak Dennis ;)

Classificada 5 em 5 estrelas

Er blevet tusset af Alan i snart 20 år…

Er blevet tusset af Alan i snart 20 år og har fået dækket en stor den af kroppen efterhånden. Der er ikke én af mine tatoveringer jeg ikke er tilfreds med. Kvaliteten er altid til perfektion. Kan kun anbefales.

8 de janeiro de 2023

Tak for anmeldelsen :)

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais