Taxizoetermeer Opiniões 34

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Zorgeloos naar Schiphol was wel een heel belangrijk puntje voor onze vakantie. Met 5 personen plus koffers zochten we naar een busje. De taxi boeking werd netjes bevestigd via WhatsApp met alle inform... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Nette en sociale chauffeur, mooie bus Was op tijd en ons afgezet en gelijk nummers uitgewisseld om het ophalen af te spreken. Ivm bereikbaarheid konden we zo makkelijk locatie delen en zaten we... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

4,7

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

34 opiniões

Zorgeloos transport

We hebben al een paar keer gebruik gemaakt van deze taxiservice voor vervoer van en naar Schiphol en Rotterdam Airport. De service is erg goed en mooi op tijd. Afspraken worden nagekomen en de chauffeurs zijn professioneel, hulpvaardig en gezellig.
Bij ophalen wordt er ook goed contact gehouden en wordt rekening gehouden met alles. (vertraging, wachttijd op koffers etc). ook een duidelijke prijsafspraak, dus geen verrassingen. Top!

Dus een zorgeloos begin/eind van onze vakantie(s).

1 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

A12 taxi Zoetermeer al voor 3e keer…

A12 taxi Zoetermeer al voor 3e keer gebruik van gemaakt, nu voor Schiphol vervoer, alles keurig op afgesproken tijdstip verzorgd, dit wordt ook netjes bevestigd en via WhatsApp contact over waar je staat met je koffers. Een van ons gaf aan naar toilet te moeten en chauffeur bood gelijk aan via tankstation te gaan, totaal geen probleem en heel attent. Absolute aanrader om de dienstverlening te gebruiken! Schiphol vervoer is prima en relaxt begin en einde vacantie. Ook een ritje in Zoetermeer is punctueel en de auto's zijn netjes en van alle gemakken voorzien. Je kan 5 sterren geven maar voor ons 10 sterren waard. Marianne en Diana van den Bos

6 de abril de 2026

Geweldige service

Geweldige service
De gemaakte afspraken exact nagekomen. Precies op tijd. Begeleid naar de auto. Aardige chauffeur. Schone mooie bus.
Goed bereikbaar. Heerlijke ervaring!!
Aanrader, zeer zeker!!!
Dankjewel!!
Groet van jeannette

24 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Super service wij hebben al meerdere…

Super service wij hebben al meerdere keren nu voor A12 taxi Zoetermeer gekozen omdat je dit soort bedrijven niet meer vaak tegen komt met onze vakantie bij aankomst terug op Schiphol met 2 kleine kinderen stond de taxi al klaar op ons te wachten zodat wij niet in de kou hoefde te staan

Ook is rick en het hele team eerlijk oprecht en netjes top bedrijf

19 de dezembro de 2025

Top!

Ik heb al een paar keer dezelfde chauffeuse gehad. Ze is een favoriet van ons gezin inmiddels. Lekker sociaal en behulpzaam, en gewoon een leuk mens. Ook altijd op tijd en we komen altijd veilig aan.

30 de outubro de 2025

Nette en sociale chauffeur

Nette en sociale chauffeur, mooie bus

Ivm bereikbaarheid konden we zo makkelijk locatie delen en zaten we snel weer in de bus terug naar het hotel

Super !!!
Groetjes "Shirley"

1 de novembro de 2025

Aanrader

De mevrouw aan de telefoon was heel lief. Wij wilde op het laatste moment een taxibus. De mevrouw heeft ons keurig oo de hoogte gehouden hoelaat de taxi er was.

De chauffeur was erg aardig en sociaal. Reed netjes!

1 de novembro de 2025

Goede service mooie bus

De taxichauffeur was op tijd en bracht ons goed en snel naar Schiphol. Onderweg een gezellig gesprek met de chauffeur. Al met al een goede ervaring.

19 de outubro de 2025

Prima service

Taxi chauffeur appte toen we net geland waren. En vroeg of wij zodra we de koffer hadden wilden appen of bellen. Daarna was hij binnen een paar minuten op de afgesproken plek.
Super vrolijke en aardige chauffeur.
Mooie auto! Bedrijf komt zijn afspraken na.
Cees. Zoetermeer

9 de outubro de 2025

Goede serviceverlening

Wij hebben op de heen en terugreis goede serviceverlening gekregen; w.o. meedenken in vervoerskeuze van auto of busje. Aardige en heel behulpzame chauffeurs. Beiden keren voor de afgesproken tijd al voor de voordeur en aankomstlokatie.

11 de setembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Heel blij met dit taxibedrijf!

Heel blij met dit taxibedrijf!
Heeft ons keurig netjes gebracht en gehaald van Den Haag naar mysteryland festival. Communicatie was ook top het duurde wat langer voor ons dan de afgesproken tijd om bij de taxi te komen door de drukte. Hebben dit aan gegeven en was geen enkel probleem! Bel zeker vaker als ik een taxi nodig heb.

Een hele fijne rit

Een hele fijne rit, vriendelijk, behulpzaam en vooral belangrijk op tijd!!
We zijn ook weer netjes opgehaald, moest zelfs even wachten op ons en maakte er geen probleem van. Luxe bus waar we mee reden, top!

Gewoon zoals het hoort

Wij zijn gisteren met Taxi Zoetermeer naar Sail in Amsterdam gegaan. We hadden een prachtige Mercedes Vito bus. Precies op het afgesproken moment werden we opgepikt. De chauffeur was super aardig en beleefd en deed niet moeilijk als er een keer gestopt moest worden voor een plaspauze. Gezellige muziek in de auto maakte dat ons feestje eigenlijk in de taxi al begon. Ook terug hadden we deze taxi en chauffeur weer en ook al waren we bijna 20 minuten later dan afgesproken werden we met dezelfde gezelligheid weer terug naar huis gebracht. Ik zeg waar voor je geld. Bedankt Taxi Zoetermeer.

Gelukkig

Gelukkig! Taxi A12 is overgenomen door taxibedrijf uit Voorburg/Katwijk. Vaak op de oude eigenaar en zijn chauffeurs moeten wachten op Schiphol. Te lang vooral. Nu drie keer al ritten naar Schiphol en Rotterdam airport gemaakt met nieuwe eigenaar. Een keer moest de vlucht naar Rotterdam uitwijken naar Amsterdam midden in de nachts. Wij met de Transavia bus naar Rotterdam vliegveld en kwamen daar om 02:30 uur aan. En toch stond de chauffeur klaar om ons en ook nog extra een dame naar Zoetermeer en daarna naar Den Haag Kijkduin te brengen midden in de nacht! Kijk! Dat is dus de service die je graag wil hebben!
Dus volge de keer weer de nieuwe A12 taxi Zoetermeer!
Jan

25 de julho de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.