Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Goed georganiseerd, vriendelijk en enthousiast personeel die goede uitleg gaf. Puzzels goed te doen niet te makkelijk of te moeilijk. Leuke escape!!

Classificada 3 em 5 estrelas

Op zich was het prima georganiseerd, organisator deed het prima maar wel beetje automatische piloot. Eten was niet om over naar huis te schrijven. Betere afspraken met het desbetreffende restaurant zo... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Prima communicatie. Snelle reacties. Denken goed mee. Prijs-kwaliteit verhouding is goed. Spelbegeleider Andy was zeer enthousiast en wist iedereen goed mee te krijgen! Het moorddiner was een leuke... Ver mais

4,3

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

47 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 3 em 5 estrelas

Op zich was het prima georganiseerd

Op zich was het prima georganiseerd, organisator deed het prima maar wel beetje automatische piloot. Eten was niet om over naar huis te schrijven. Betere afspraken met het desbetreffende restaurant zou fijn zijn.

14 de março de 2026

Geweldig bedrijf

Overzichtelijke website, makkelijk te boeken en goede communicatie. Andy heeft ons spel gisteren hartstikke leuk begeleid en was heel flexibel in de ruimte en tijd. Super tevreden en een hele leuke middag gehad!

26 de fevereiro de 2026

Aanrader!

Prima communicatie. Snelle reacties.
Denken goed mee. Prijs-kwaliteit verhouding is goed.
Spelbegeleider Andy was zeer enthousiast en wist iedereen goed mee te krijgen! Het moorddiner was een leuke uitdaging en een goede keuze!

12 de fevereiro de 2026
Classificada 3 em 5 estrelas

We hadden er wel meer van verwacht

We hadden er om eerlijk te zijn wel wat meer van verwacht. Ik vond de communicatie met TB events niet fijn verlopen. Regelmatig heb ik gevraagd of er meer informatie te krijgen was en telkens werd de vraag doorgespeeld en kreeg hier geen duidelijk antwoord op.

De avond van het moorddiner vertelde de jongen die het spel begeleidde dat het restaurant niet door TB events op de hoogte was gesteld dat er een spel gespeeld zou worden. Daardoor moest er door de keuken nog een heel plan gemaakt worden voor onze gangen en wanneer deze geserveerd zouden worden.
En de jongen vroeg of we al teams (?) hadden gemaakt. Dit was wel leuk geweest om van te voren te weten, dan hadden we dit al kunnen doen aangezien we een hecht team zijn en best competitive kunnen zijn (wat in mijn ogen best leuk is)

Daarnaast had ik de dieetwensen zorgvuldig van mensen verzameld en doorgestuurd + keuze van het menu en ook dit was niet gecommuniceerd met het restaurant.

De jongen die de avond begeleidde deed dit ook totaal niet met passie en nam ons totaal niet mee in het verhaal. Dit vonden we wel jammer, want dat had echt een groot verschil gemaakt voor de avond. We hadden net zo goed het spel opgestuurd kunnen krijgen en zelf kunnen spelen, want nu was het telkens
- "hier is een video die jullie kunnen kijken"
- "hier, deze puzzel mag je nu oplossen"

We dachten ook dat er rollen "gespeeld" zouden worden, dit was namelijk wel met mij gecommuniceerd, dus al met al had dit wel een iets betere ervaring kunnen zijn.

21 de fevereiro de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

Duur en een beetje knullig

Hoewel we een gezellige avond hebben gehad waren we niet direct onder de indruk van hetgeen TB events bood. We hadden een aardige maar onervaren begeleider die ons de hele tijd keuzes gaf waarbij we onvoldoende info hadden om een keuze te maken. Bijvoorbeeld jullie kunnen met twee teams spelen maar ook individueel. Jullie kunnen een saboteur hebben maar het kan ook van niet. Ik kan de tijd op 5 minuten instellen maar mag ook langer. Jullie kunnen de laatste ronde als een na laatste ronde spelen omdat in die ronde de moordenaar bekend wordt en dan is het niet meer leuk.
Er waren eigenlijk maar drie echte rondes met raadsels die we moesten oplossen en die ons dichterbij de moord zou brengen. Maar de eerste en tweede ronde gaven niet echt informatie over de moord. Terwijl in de laatste (bij ons een-na-laatste) ronde in één keer de moord werd opgelost. Verder was het wat klungelig met filmpjes die we met z'n zessen moesten bekijken op één telefoon (terwijl er een scherm in de ruimte stond). De winnaar kreeg een fles bubbels in een heel leuke doos. Maar de doos moesten we weer teruggeven (!) Omdat we met één persoon minder waren vanwege een overlijden in de familie en dat een dag daarvoor hadden doorgegeven moesten we toch voor 7 betalen. Terwijl er geen kosten waren voor haar diner. Ik vond het sowieso erg duur voor wat we kregen. Volgende keer weer naar een andere aanbieder

25 de novembro de 2025

Perfect voor vrijgezellen

Heb hier voor een vrijgezellen feestje een Hangover spel gedaan en wat was het toch lachen! We hebben de vrijgezel flink laten lopen en kregen nog een mooi foto album toe! Zeker een aanrader!

4 de novembro de 2025

Goede Service, makkelijk in gebruik

We hebben de photobooth ingezet bij de mantelzorgwaarderingsweek van Buurtplein. De service was goed. Ze kwamen de hele week de photobooth halen en brengen op de diverse locaties. Het apparaat was makkelijk in gebruik.

5 de novembro de 2025

Topspel

Er leuk spel veel gelachen met elkaar en je wordt erg enthousiast van de opdrachten. Hoe dichter bij de ontknoping hoe spannender het wordt! Door de goede begeleiding is het spel voor iedereen goed te doen en kan iedereen leuk mee doen. Kortom een hele leuke aanrader!

4 de outubro de 2025

Leuk moord diner

Goede enthousiaste host Yael! We zijn de hele avond goed vermaakt en hebben duidelijke begeleiding gekregen.

27 de setembro de 2025

Top!

Leuk interactief spel! Goed ontvangen en geïnstrueerd door de organisatie. Als ‘politie’ iets lastiger, maar alsnog goed te doen.

6 de setembro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.