Je wordt goed geïnformeerd over de status van je bestelling en alles was zorgvuldig ingepakt. Zou hier zeker weer bestellen wanneer ik weer naar One Piece kaarten opzoek ben!
Leia as opiniões dos outros
Ik had een verkeerde kaart opgestuurd gekregen en had dat gemeld, ze reageerde binnen 10minuten en hadden het top geregeld. Top service!!!
By far mijn favoriete webshop om voor een goede prijs pokemon producten te kopen. Meerdere malen al besteld en elke keer alles netjes op orde en ingepakt geleverd. Toppers!
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Postbus 28133, 3003KC, Rotterdam, Holanda
- +31642616145
- wh.trade@hotmail.com
- tcgpokemon.nl
Não respondeu a opiniões negativas
Snelle levering en goede prijzen
Snelle levering en goede prijzen, netjes ingepakt.
Snelle levering, goed ingepakt. Ik had het niet verwacht.. echt een aanrader.
Top service
Goed geïnformeerd en zorgvuldig verpakt
Enorm snelle levering en goede prijs…
Enorm snelle levering en goede prijs zeer content en een tevreden nieuwe vaste klant 💪🏻💪🏻
Dit is de 1e keer dat ik een review ga…
Dit is de 1e keer dat ik een review ga plaatsen.
Ik bestel vaker kaarten en dit is de 1e keer dat ik via oppacards bestel.
Het word heel snel opgepakt en afgehandeld daarom geef ik 5 sterren!!
Ga zoo door 😁
Zeer positief indruk
Zeer positief indruk. Goed verpakt en nagedacht bij de bestelling. Updates waren snel en de levering goed op tijd. Aanrader voor elke kaartverzamelaar.
Veel aanbod voor een schappelijke…
Veel aanbod voor een schappelijke prijs. Snelle levering, netjes ingepakt, geen beschadigingen. Alleen maar lovende woorden voor deze shop 👌
Grandioos
Snelle levering, goed verpakt, duidelijke website en goede prijzen. Ik kan niets meer vragen!
Top winkel
De eigenaar is vriendelijk en behulpzaam. Ik ben blij met zijn service.
Alles perfect verpakt en snel verzonden…
Alles perfect verpakt en snel verzonden 👍
By far mijn favoriete webshop
Geweldig
Top bedrijf, ik koop hier nu geregeld met plezier mijn kaarten. Altijd met zorg verpakt en nette en snelle verzending.
Zeer positief
Zeer positieve ervaring mbt het gelegen bestelproces en bezorging. Zou hier zo nog eens bestellen.
Goed in de gaten van product…
Goed in de gaten van product hoeveelheid bestellen ik heb 2x bestellen maar heb ik 1 ontvangen plaats van 2 ? Voor het verzenden wel snelle goed
Zeer goede ervaring
Zeer goede ervaring! Snel verzonden en vooral een zeer goed prijs. De TCG winkels verkopen soms echt tegen 45% meerprijs dan deze webshop! Ga ik zeer zeker weer bestellen.
Goed in orde en super snelle verzending…
Goed in orde en super snelle verzending 👌🏻😁. Hoop dat ik nog een shining legends booster pack kan bestellen
La caja no está sellada vaya basura voy…
La caja no está sellada vaya basura voy a pedir un reembolso o reclamacion
GEWELDIG
Ik had iets speciaals aangegeven bij de bestelling en werd hier erg snel over gebeld om te overleggen hoe ik de bestelling precies wilde ontvangen. Na overleg netjes zoals afgesproken en super goed verpakt ontvangen.
Een hele dikke 10 voor deze webshop!!
Goed ingepakt goed gesealde producten
Goed ingepakt goed gesealde producten. Levert naar verwachting. En mijn wens om op een specifieke dag te leveren ook gehonoreerd, top!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.