Jeg har snakket i telefon mange gange med tdc.net og de var en stor støtte i at få etableret fiber. Installatøren Rezan kom og færdiggjorde min fiber forbindelse og alt forløb som det s... Ver mais
A empresa respondeu
I TDC NET skaber vi den næste generation af landsdækkende, digital infrastruktur med fiber i jorden og 5G i luften. Vi ruller sikre og lynhurtige netværk ud i hele landet og binder virksomheder, hospitaler, skoler - du og jeg - endnu bedre sammen.
Teglholmsgade 1, 0900, København C, Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
En rigtig god og hjælpsom teknikker Serdal Tair fik det til at virke.

Resposta da TDC NET
Installatøren Rezan kom og færdiggjorde min fiber forbindelse og alt forløb som det skulle. Rezan var høflig, lyttende og et dejligt varmt menneske, han ringede 30min før han kom som aftalt. Og selvom der var nogle ting som drillede ham, var han meget professionel og jeg havde internet da han gik.
Dktv skød fiberen ind og de steder i indkørelsen, hvor de gravede blev reetableret flot igen, lige på nær ved postkasserne nede ved vejen.
Jeg havde en ic5 kode og ingen ville levere på nær netnørden.
Jeg prøvede:
Yousee
Tdc erhverv
Fastspeed
Hiper
Ewii
Norlys

Resposta da TDC NET
Jeg havde fornøjelsen af at have besøg af Serdal Tair fra TDC, som skulle lave den afsluttende forbindelse af mit fibernetværk. Han var hele tiden informerende og super kundeservice minded. Han så hele tiden løsninger og havde mange fifs og tricks til at løse de problemer der opstod. Til sidst stod jeg med en forbindelse, som nu kører upåklageligt!
Mange anbefalinger herfra! Og en nominering til månedens/årets medarbejder!

Resposta da TDC NET
Nu er det anden gang en tekniker fra en af TDC's underleverandører har været ude på min adresse for at opsætte fibernet på vegne af Hiper. Der mangler stadig noget på adressen. Sidst var det i ejendommens kælder, nu er det i en boks udenfor, at der mangler noget. Jeg var ellers i kontakt med Hipers kundeservice, som læste op fra en besked fra TDC, som sagde, at alt nu var i orden til installation af fibernet. Det lyder ikke som om TDC har styr på det. Og man kan aldrig få at vide hvor lang tid der går. Jeg er oppe og bruge over 800 GB mobildata fordi jeg ikke har internet, og mine møbler, som jeg var nødt til at flytte, har nu stået i vejen i over en måned. Og det er jo mærkeligt at kommunikationen mellem TDC og Hiper er så dårlig, eftersom Hiper er ejet af TDC.

1000 Tak for hjælpen Serdal
Du var meget venlig,sød og hjælpsom

Resposta da TDC NET
Super god service, problemet blev løst!
Mange tak Serdal for din indsats.

Resposta da TDC NET
Serdal var bare megahjælpsom!

Resposta da TDC NET
TDC' s fiberkonsulent forlanger at man skal sidde hjemme en hel dag for 15-20 minutters gennemsyn for etablering af en fiber forbindelse. Det er rystende at det skal koste en dagsløn at TDC kommer på besøg :(

Resposta da TDC NET
Er det her virkelig hvad man skal have ud af og være kunde hos jer føj for den lede af man bare sætter hastighed ned med 80-90%
Af behandle kunde så ekstremt dårligt
Bare på trods af man har opsagt sit abonnement fordi tdc har lukket 8-9 master ud af 10 i varde by og nok flere i omegn
Og ud over det efter en halv times telefon sammen begynder der også pludselig af komme snask på fornemmelsen og lyden så dem i den anden ende ikke kan høre mig .
Vi var 49.772 indbygger i 2023 og ny har tdc så valgt af 49.772 indbygget skal slås om en maste på en areal på 1.240 km2
Og er 15 største by i Danmark også skal vi kun ha en maste og 80 mbps i den ende af byen jeg bor på 5g. Føj for den tdc
Og af lade eesy være halen på hele nettet bare fordi tdc og yousee og telmore skal have første rette til nettet så skal vi andre begrænset. Det er bestemt ikke okay taber

Resposta da TDC NET
Serdal har lavet et super stykke arbejde… venlig og hjælpsom
👌🏻

Resposta da TDC NET
Super god service fra Serdal Tair. Hjalp med mere end, han skulle, så nu virker vores internet i hele huset. Virkelig sød og hjælpsom. Kun de bedste anbefalinger herfra👌

Resposta da TDC NET
Får besked fra TDC, at en tekniker vil komme mellem kl. 12.00 og 18.00 og at man vil ringe en halv time før ankomst. Fire personer inden for en halv times transporttid aktiveres så der hele tiden er nogen til stede på adressen. Er der en tekniker der ringer? Næh! Kommer der en tekniker? Næh! Er det god kundeservice? Næh! Er det kundeservice overhovedet? Næh! Har vi haft en god eftermiddag? Næh!
Andreas svarer naturligvis, at han er ked af at læse om sagen og beklage besværet. Men han ikke kan gøre noget og vi kan kontakte osv. Men det redder ikke det besvær vi har haft i dag. Det sker sikkert det samme igen for der er stadig ingen forbindelse.

Resposta da TDC NET
Fin god service hvor jeg fik hjælp til det hele
Så sympatisk en tekniker Serdal

Resposta da TDC NET
TDC net har så meget rod i deres timeplan at du skal afsætte en hel arbejdsdag for 20 minutters besøg. Selv når man ringer på den aftalte dag ved de ikke om tekniker dukker op formiddag eller eftermiddag. Så hvad angår kundepleje ligger TDC helt nede i bunden af karakterskalaen.

Resposta da TDC NET
Hvert år omkring jul/nytår bliver forbindelsen mega ustabil og forsvinder flere gange om dagen. Dette er oplevet i flere år ved forskellige udbydere som lejer sig ind hos TDC. I år kan mobilnetværket også tilføjes til problemet, endnu en udbyder som lejer ved TDC.

Resposta da TDC NET
Installationen har været næsten færdig i årevis. Tror vi samlet set må være over 30 emails frem og tilbage. De er fulde af søforklaringer, er i grunden totalt ligeglade med kunderne.

Resposta da TDC NET
Serdal var super dygtig og venlig og tålmodig!!!

Resposta da TDC NET
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.