Team Løvetand Opiniões 116

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Det er meget kompetente, og det er ekstremt dygtige tandlæger. Jeg fik rykket en stor kindtand ud, og jeg mærkede intet. Jeg vil klart anbefale at bruge dem, Især hvis man har tandlægeskræk, for de... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg kontaktede klinikken med et akut tandproblem og fik en tid hos en tandlæge dagen efter. Modtagelsen i klinikken og behandlingen var særdeles venlig og top professionel. Følte mig fuldstændig i try... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg fik lavet en større omgang, med huller og et enkelt tand udtræk, de har været rigtig gode til at forklare og være betænksomme. Ved tandudtrækning fik jeg smertestillende, gaze og desinficerende m... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Det er en fornøjelse altid at blive mødt at smil så snart man træder ind af døren og indtil man går ud igen. Efter i flere år at have kæmpet med paradentose uden resultat har Sabina og Eike på bare... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Dentista

Informação fornecida por diversas fontes externas

"Et flot smil er ikke en menneskeret - men vi arbejder på det."

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk søde tandlæger og personale

Fantastisk søde tandlæger og personale. Man bliver altid mødt af et smil som det første.

Selv med en snert af tandlægeskræk, føler man sig i helt trygge hænder hos Team Løvetand. Alle for anbefalinger herfra! 😁

19 de dezembro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Byens bedste og sødeste tandlæge

Jeg har altid hadet at gå til tandlægen, synes virkelig det er fælt. Men efter jeg er begyndt ved Team løvetand, er det en rar oplevelse at komme til tandlægen.
De har det sødeste og mest omsorgsfulde personale, som virkelig er gode til at sætte hvert individ i fokus.
Deres klinik emmer bare af hygge, og de har det nyeste udstyr og gør alt for at blive bedre og være med på moden.
De står altid klar til at hjælpe.
Jeg ville klart anbefale Team Løvetand til andre!

30 de novembro de 2022

Det bedste tandlæge team

Det bedste tandlæge team, jeg har haft.
De er altid super søde, glade og smilende. Og en utrolig lækker klinik, med alt det nyeste udstyr. Kan 100% klart anbefales.

23 de novembro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

De er helt sikkert de søde

De er helt sikkert de søde, behagelige, nærværende og mest forstående tandlæger jeg har været ved. Fuld forståelse på at man har tandlægeskræk.
Min er næsten helt væk efter jeg er begyndt at komme hos dem.
Kunne jeg give en stjerne for hver og en af tandlægerne havde jeg gjort det.

18 de novembro de 2022

Tandlægen Aleksander er bare cool

Tandlægen Aleksander er bare cool, når jeg skal til tandlæge håber jeg at han er der. Vi har nogle gode samtaler og vi har fælles interesser, de andre tandlæger er også gode. Anbefaler dem i allerhøjeste grad

9 de novembro de 2022

Sublim tandlæge

Jeg har normalt “tandlægeskræk” men Aleksander får mig på en eller anden fantastisk måde til at slappe og sørger altid for at jeg har en god oplevelse med at være ved tandlægen.
Tusind tak Aleksander!

15 de setembro de 2022

Den bedste oplevelse.

Den bedste oplevelse.
Tak for veludført og velinformeret rodbehandling. De sødeste medarbejdere og Torben Quist er super dygtig.
Alt bliver lavet til perfektion, og jeg følte mig tryg hele vejen. Den absolut bedste tandlæge oplevelse.

26 de setembro de 2022

Virkelig behagelig velkomst

Virkelig behagelig velkomst , super behandling, super forklaring på hvad der skulle laves, og under hele processen, blev jeg på venlig og behagelige måde guide igennem hele opbygning af min knækket kindtand.
Det er verdens bedste Tandklinik

29 de setembro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Skulle til tandlægen PGA en skade på…

Skulle til tandlægen PGA en skade på fortænderne, de fandt en tid meget hurtigt. Og jeg kom til smilende personale, der havde plads jeg havde min datter med. Yderst professionelt og søde og svarede på alle spørgsmål med smil. Største anbefaling.

18 de agosto de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Har haft fornøjelsen af at besøge team…

Har haft fornøjelsen af at besøge team Løvetand i forbindelse med opbygning af tænderne. Hele vejen igennem er alt forløbet meget professionelt og altid med et stort smil på. Super god betjening både fra Anette i receptionen men så sandelig også fra klinikassistenterne og tandlægen. Pris, kvalitet og professionalismen har spillet godt sammen. Jeg er ovenud tilfreds og går og smiler hele tiden nu.

23 de junho de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Super søde og imødekommende og yders…

Super søde og imødekommende og yders professionelt kontorpersonale, tandlæger, klinikassistenter og tandplejere.. Behageligt miljø som oser af overskud og godt samarbejde. Man går aldrig forgæves ved akut opstået problemer, og der er altid hjælp at hente. I dag var jeg i behandling vedSabina Sundbøll, med et akut opstået problem, en super professionel behandling..
Jeg kan kun anbefale Team løvetand, stedet hvor man er i trygge hænder..

17 de junho de 2022
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais