Det er for dyrt i forhold til kvaliteten. Jeg har købt en sports-T-shirt, hvor printet på brystet virker mangelfuldt. Bogstaverne fremstår som påklistrede mærkater og er allerede en smule rynkede. Jeg... Ver mais
A empresa respondeu
A empresa respondeu
God support, modtog varer før leveringsdato og tryk, kvalitet lever op til forventningen. Lidt svært at gennemskue på forhånd om ordren splittes (afventning af varer), samt følge tracking, den kom a... Ver mais
Hurtigt og nemt. Let at bestille og hurtig levering, og pænt tryk og god kvalitet på trøjerne. Mvh Vestegnens Minibus
High Quality print, very crisp. Sent all-personalized 1 sample running t-shirt, with complete vector graphics (svgs) and following their restrictions. It looks exactly like the preview! Went with expr... Ver mais
TeamShirts gør det muligt for grupper af enhver art hurtigt og ukompliceret at designe beklædning, som viser jeres sammenhold udadtil og sætter fokus på jeres fælles erfaringer. Siden foråret 2014 har vi som selvstændig division i Spreadshirt-gruppe arbejdet på at udvikle et online tilbud, som skal gøre det så enkelt som muligt for de ansvarlige at designe original og ens beklædning til deres team - det være sig inden for sport, business eller helt og aldeles privat.
Escrito pela empresa
Gießerstraße 27, 04229, Leipzig, Alemanha
Det virkede let at designe den tshirt jeg gerne ville have. Den blev hurtigt produceret og sendt. Alt godt her fra.
It was in a good quality, talking about the t-shirt and the printing as well
Fik trøjen hurtigere end jeg havde regnet med.
Både billedet og tekst på trøjen er virkelig god kvalitet. Bedre end andre steder jeg før har bestilt hos.
Bestilller mine trøjer hos jer for eftertiden.
Jeg synes selve printet ser fint ud, men størrelses forholdene er ikke som forventet. Jeg troede trykket ville fylde det meste af trøjen som jeg havde designet på hjemmesiden, men desværre er det mindre, hvilket jeg synes er ærgerligt. Halvdelen af blusen er blank og der er kun print på den øverste del, i stedet for på midten.
Den er sendt som forventet og modtaget i postkassen.

Resposta da TeamShirts Danmark
Hurtig levering og response på Order. God kvalitet, meget imødekommende og dygtig også ved reklamation. Nem hjemmeside, kommer til at handle her igen
Det er meget nemt at finde og designe en trøje! Og hvis ikke de har den trøje man lige har udset sig (størrelse), så er de super hurtige til at hjælpe med at finde et alternativ.
Jeg har brugt teamshirt flere gange nu gennem mit arbejde og det har bare fungeret super godt hver gang! Trykkene er flotte, præcise og af virkelig god kvalitet.
Fik af vide at de ville komme i starten af august da jeg afgav ordren, men de kom en uge tidligere end de havde lovet.
Når vi skal have lavet trøjer igen, ved jeg bestemt hvor jeg vil få dem lavet! :-)
De var meget hjælpsomme med at forberede vektorfiler til trykning.
Ganske hurtig og nem service, blev faktisk leveret 4 dage før estimeret.
Bestilte Express levering og betalte ekstra for det, men varen var forsinket i 8 dage.
Produktet var fint nok

Resposta da TeamShirts Danmark
Det gik fint mht. tryk på t-shirts, og jeg betalte for at nå at få dem. Og de kom til tiden.
Men kun 4 stjerner fordi størrelsen ikke svarede til forventet, så det var ærgerligt.
Men ellers alt fint.
Super dårligt!!!! Aldrig køb her fra, jeg bestilde en trøje som en afskedsgave til min ven. Og den kom aldrig frem, og der er gået en måned sinden jeg bestilde!

Resposta da TeamShirts Danmark
T shirten blev som den skulle. God kvalitet af stof og foto var flot. Farmand blev glad 👏👏
Fantastisk oplevelse at handle her, er absolut blevet vort foretrukne firma til alt klub merchandise
Flot print og hurtig levering
Der var nogle betalingsproblemer, men da det blev løst - fik vi vores t-shirts super hurtigt.
Udover det, var printet super skarpt og lige i øjet.
Dårlig service, ringe kvalitet, ikke holdt hvad der blev lovet, ikke produceret hvad der blev bestilt. En ekstra stjerne fordi jeg fik mine penge retur (efter en del opkald og mails)

Resposta da TeamShirts Danmark
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.