Teamteitur Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Teitur er en utrolig god træner, Gør det hele meget personligt, og hjælper til enhver tid! Kan klart anbefales. Super motiverende, og hvad lige præcis hvad han skal gøre med sine klienter. Begyndte... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Teitur har været den bedste coach jeg kunne forestille mig at have! Hans energi har værer enormt motiverende, og man kan virkelig mærke han brænder for sit fag, desuden kan man mærke hvor stolt han... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Team Teitur er et sted hvor man kan opnå sine drømmeresultater. Han går op i hvordan du har det som menneske og ikke kun som klient. Har du ønsker til din kost eller træning, så skriver du bare til ha... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Det har været en så fed rejse for mig at starte hos TeamTeitur. Min vægt påvirkede mig meget, og min selvtillid var i bund. Jeg havde ikke motivationen til at gøre noget ved det. Da jeg startede hos T... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de emagrecimento
  2. Serviço de fitness e nutrição
  3. Consultor de saúde pública
  4. Treinador pessoal

Escrito pela empresa

Hjælper mennesker med at opnå deres drømmekrop, hvor der er plads til hygge og god mad 😍

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

God oplevelse

God oplevelse! Jeg vil gerne takke dig for træningen du gav mig. Du gav mig energy og mod til at jeg tapte mig 12 kg på 3 måneder.

God Energy og træning stil

2 de outubro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg tog i sin tid fat i Teitur da alt i…

Jeg tog i sin tid fat i Teitur da alt i mit liv sejlede. Vi fik sammen vendt op og ned på min kost og jeg nåede hurtigt et bedre mål end jeg forventede og er idag 100% tilfreds med alt ved mig selv. Jeg er nu stadig i kontakt med Teitur hvor han regulerer min træning ud fra hvad der præsist er tilpasset mig.

Gør jer selv en tjeneste og skriv til ham❤️

14 de março de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Kan 100% anbefale team Teitur.

Jeg valgte at tage fat i team Teitur, da jeg stod et sted i livet og gerne ville tabe mig og blive mere aktiv. Men kunne virkelig ikke tage mig sammen.

Teitur formåede at hive mig op og få mig igang. De første 2-3 uger var jeg sløv i betrækket, men efter jul og nytår var jeg blevet så motiveret at den skulle have en skalle. 💪🏼 det er alt sammen hans fortjeneste. Jeg har ikke kun fået hjælp til kost og motion, men også til det mentale. Han formåede at ændre min tankegang. Det er noget jeg virkelig benytter mig meget af.

For mig har det været vigtig at vide der var en i den anden ende der greb mig. En der kunne følge med i om jeg tog sofaen eller om jeg fik nået mit skridt mål.

Jeg er evig taknemlig over jeg tog fat i team Teitur. Elsker den nye livsstil og da jeg på kort tid opnåede det mål der virkede uoverskueligt, så måtte jeg sætte et nyt mål. Og se smilet over jeg havde nået det gav mig så meget mere mod på at nå næste mål.

Jeg kan 100% anbefale team Teitur og jeg tør godt garantere man ikke fortryder sit valg. 👏🏼💪🏼🤩

Tak for dig. 🥰 tak for at være så personlig. Det er fantastisk.

2 de fevereiro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Man får rigtig meget hjælp og man får…

Man får rigtig meget hjælp og man får også mega meget støtte og et mega godt trænings program

6 de julho de 2023

Resposta da Teamteitur

Jeg er så glad for at du har været tilfreds med hjælpen, støtten og programmet i forløbet hos mig 🥰

Du bliver savnet på team team Charlotte! 🤩

Tak for et godt forløb!

Classificada 5 em 5 estrelas

Støttende og meget dygtig coach!

Jeg har valgt at blive en del af teamteitur, da jeg har fulgt med på hans instagram ret længe, og virkede bare mega god!
Teitur er rigtig god til at tage sig personligt af sine klienter, og er mega god til at lytte til dine behov! Han yder så meget for, at du skal få en god oplevelse, udfra dette vilde eventyr du har begivet dig ud på. Jeg har nu været igang i 1 måned, og jeg fortryder intet ved mit valg.

Jeg kan klart anbefale teamteitur, så skynd dig ind og meld dig til på hans team!

17 de maio de 2023

Resposta da Teamteitur

1000 1000 tak for de rosende or Mailia, fornøjelsen er uden tvivl på min side med at have dig på TEAM TEITUR 🥰

Jeg er virkelig glad for at du kan lide den service som jeg yder alt jeg kan for at have på top niveau ❤️

Jeg lovede dig at du ikke ville fortryde at blive en del af mit team, det betyder meget at jeg kan holde den aftale 😎

Tak for anbefalingen til andre 🤩

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er igang med et online forløb

Jeg er igang med et online forløb, og jeg er så super glad for at jeg har valgt Teitur. Han er altid klar til at hjælpe dig med hvad som helst. Han er super dygtig. Jeg har ikke fortrudt mit valg overhovedet. Ps..... de bedste kostplaner finder du hos teamTeitur 😋

3 de maio de 2023

Resposta da Teamteitur

Tak for de rosende ord 🥰🥰

Og det gør mig glad at du kan lide din kostplan!
- Jeg lovede dig jo at du kun kommer til at spise mad som du elsker 😁

Classificada 5 em 5 estrelas

Har kun gode ting at sige!

Har kun gode ting at sige!
Så motiverende menneske og tager hensyn til dig og dine behov !

Han er med hele vejen og er en sindssyg støtte !

Kan kun anbefale teitur ! Han gør så meget for dig og din selvtillid !

28 de março de 2023

1000 tak for dine søde ord Clara ❤️

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg valgte Teitur fordi jeg havde…

Jeg valgte Teitur fordi jeg havde fornemmelse af, at han var personlig. Min fornemmelse var rigtig, jeg har fra start fået god og personlig vejledning. Han svarer hurtigt og har lært mig en del om træning og kost på den korte tid jeg, har været i gang. Det har gjort, at jeg taber mig hver evig eneste uge, selvom jeg synes jeg spiser en del mad.
Kosten er virkelig lækker og mættende, hvis man synes man mangler noget så skriver man det blot til ham og så finder han en løsning på det.
Jeg er positiv overrasket over min træning og kost, derudover er jeg tryg og meget glad for at jeg valgte team Teitur! 💪🏽

12 de março de 2023

Resposta da Teamteitur

Tak for de mange rosende ord 🤩🤩🤩

Jeg sætter stor pris på at du lagde tilliden til mig med at hjælpe dig med at opnå dit mål ❤️

Jeg vil gøre alt jeg kan for at du aldrig kommer at fortryde det valg 😇

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er i gang med et online forløb lige…

Jeg er i gang med et online forløb lige nu, hvilket jeg er super glad for! Teitur er rigtig god til at hjælpe en, hvis man har spørgsmål eller andet. Kan klart anbefale Teitur som coach!

11 de março de 2023

1000 tak for det!

Jeg vil gøre alt jeg kan for at du er i trygge hænder igennem resten af forløbet også😇

Super engageret coach

Super engageret coach, og hurtigt til at hjælpe hvis der er noget

10 de março de 2023

Tak for anmeldelsen ❤️

Jeg er glad for at du kan mærke at jeg altid står klar til at hjælpe dig igennem hele forløbet!

Et års forløb er slut

Et års forløb er slut.

En kæmpe stor tak til team Teitur for at give mig muligheden hvor er du give mig en perfekt start på en livsstilsændring og et dejligt stort vægttab.
Minus 50 kg på et år er det blevet til.

7 de fevereiro de 2023

Resposta da Teamteitur

Det er mig som takker for at have haft æren af at hjælpe dig med dit store vægttab og livstilsændring!! ❤️
Jeg gav dig alle de rigtige redskaber, du havde brug for, Men det er dig selv som har haft disciplinen til at bruge dem alle årets dage 😎

Mega godt forløb hos Teitur

Mega godt forløb hos Teitur! Altid støttende og svarer hurtigt når man gerne vil have fat i ham. Kan virkelig anbefales

11 de março de 2022

Resposta da Teamteitur

Tak for din gode anbefaling Gustav, jeg gør mit bedste for at svar så hurtigt som muligt❤️

Classificada 5 em 5 estrelas

Teitur er en utrolig god træner

Super motiverende, og hvad lige præcis hvad han skal gøre med sine klienter. Begyndte at få ondt af en tidligere skade under en træning, og Teitur vidste præcist hvad der skulle ske og hjalp mig hele vejen igennem!

31 de janeiro de 2022

1000 tak for den gode anmeldelse! ❤️❤️

Min oplevelse med Teitur

For omkring halvandet år siden, der startede jeg et forløb hos Teitur, hvilket gjorde at jeg opnåede resultater, som jeg VIRKELIG ikke havde regnet med. Da jeg valgte at stoppe forløbet - var ikke noget som helst med Teitur at gøre, men følte at hans vejledning havde givet mig en kæmpe forståelse for træning og kost, og jeg ville prøve selv.
Efter at jeg konstaterede at det ikke var så nemt, som det så ud, prøvede jeg 2 andre coaches... Dette viste sig at være de værst spildte penge, da jeg ikke opnåede nogen resultater. Jeg har næsten lige startet et NYT forløb hos Teitur, og allerede nu er vi gået i gang med at opnå drømmeformen.
Det gode ved Teitur er at han går ind for at hans klienter har det godt, samtidigt med at de når deres mål, hvor i mod at jeg føler de coaches (i hvert fald dem jeg havde efter Teitur) kun gik op i at de kunne poste flotte resultater på deres instagram. Selvom Teitur også gør dette, virker det ikke til at overhovedet være hans første prioritet. Det er nemlig DIG.

Teitur er et helt fantastisk menneske, som virkelig er motiverende. Jeg har aldrig haft så stor en glæde med at træne, og spise sundt som under det forrige forløb hos ham, og det nutidige. Han er virkelig forstående, hvilket gør hele processen meget nemmere. Jeg er ekstremt glad for at være i Team Teitur igen, for det er her at man virkelig rykker sig.

Så jeg kan altså kun anbefale herfra, derfor de 5/5 stjerner.

16 de janeiro de 2022

Resposta da Teamteitur

Viktor, fantastiskt at have dig tilbage !! Det gør mig SÅÅÅ lykkelig at læse at du kan mærke hvor meget jeg brænder for at hjælpe dig og at du er første prioriteten💪🏼
Tak for dine fantastiske ord 💫

En virkelig personlig coach

Nu har jeg været en del af team teitur før og det er jeg blevet igen. Teitur lægger virkelig planer hvad der passer til ens behov. Jeg har selv en del psykisk at kæmpe med, men han indretter sig efter det, og får det til at blive en stille og rolig ændring i mit liv som går i mit tempo, så det ikke bliver til et stress faktor. Han svarer en lyn hurtig! Da jeg skrev mig op anden gang blev jeg kontaktet inden for 2 timer. Virkelig det hele værd!

16 de janeiro de 2022

Resposta da Teamteitur

1000 tak for de fine ord Lonnie, jeg glæder mig at hjælpe dig til endnu vildere resultater ❤️🔥

KÆMPE ANBEFALING FRA MIG

Jeg har været i et 6 måneders forløb hos dygtigste Teitur som er ved og være slut nu. Kæmpe anbefaling, han er super dygtig og brænder for det han laver. Man føler sig tryg og han svarer en med det samme, hvis man er tvivl om noget. Han laver de bedste træningsprogrammer og de lækreste kostplaner, og hvis man ønsker noget andet, så laver han det om.
Jeg har fået så meget med mig. Han har været den bedste støtte for mig og skubbet mig igang. Og har hjulpet mig videre, nu hvor jeg snart skal til stå på mine egne ben, og forklarede hvad en god plan der er for mig, nu hvor mit forløb er ved at være vejens ende. Jeg er så taknemlig og glad for at Teitur gav alt hvad han har og den støtte med at jeg skulle ned i vægt.
10 kg lettere på 5 måneder. Tak for alt og tak for dig. Du er og vil altid være den bedste coach. ❤️❤️❤️
Flere 10000 stjerner fra mig! ✨✨✨✨

15 de janeiro de 2022

Resposta da Teamteitur

Det er med MEGET blandede følelser at du skal forlade teamet.. Meningen med det hele er jo at du skal stå på egen ben nu efter dine sindsyge flotte resultater, meeen på den anden side bliver du meget savnet. alt det bedste til dig fremadrettet og tak for anmeldelsen ❤️

11 ud af 10 forløb!

Er igang med et forløb hos Teitur, og kan udelukkende sige at det har været det bedste jeg har gjort mig selv i mange år! Kæmpe engagement og god energi der kun kan smitte af på en selv og som giver ekstra motivation til at give det en ekstra skalle. Kan kun anbefale ham til andre der ønsker sig en ekstra gave.

14 de janeiro de 2022

Resposta da Teamteitur

Det er mig som takker for din indsats på teamet champ! Og tak for de anbefalingen 🔥💪🏼💪🏼

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er i gang med et forløb hos Teitur…

Jeg er i gang med et forløb hos Teitur nu og jeg er virkelig glad for min beslutning om at vælge netop ham som coach!
Han er den bedste støtte og laver virkelige gode trænings- og kostplaner! Man kan mærke, at han brænder for sine klienter og han står altid klar til at motivere en!
Jeg her helt utrolig tilfreds med mit onlineforløb hos ham og vil give en varm anbefaling til Team Teitur 😃❤️

12 de janeiro de 2022

1000 tak for den fine anmeldelse, den gør mig glad 🥰

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais