TED Lights Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

TED Lights heeft een breed assortiment aan sfeerlichten. Wij waren op zoek naar de Moods & More theelichten (zowel de grote variant als de kleine). We vonden deze op de website van TED Lights, waar... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

De bestelling werd snel verzonden lag meer aan post.nl dat ik deze pas naar kleine week ontving maar goed. Alles netjes verpakt en ik had voor de oplaadbare waxinelichtjes gekozen en een oplaadbare gl... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ich habe mir mehrere Uyuni LED-Kerzen, sowohl mit weihnachtlichen Motiven als auch ganzjährig nutzbare, bestellt. Der Versand war extrem schnell und das noch kurz vor Weihnachten. Leider hatte ich ei... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

TED Lights levert een snelle service! Besteld tijdens de feestdagen en zeer snel geleverd! Erg tevreden over de Led-kaarsen die ik bestelde. Mooie producten die worden aangeboden op de site. Hoge kw... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Decoração e Design de Interiores
  2. Loja de velas
  3. Loja de Iluminação

Ontdek sfeervolle verlichting voor je huis en tuin – voor elk moment en elke gelegenheid. Bij TED Lights combineren we stijlvol design met hoogwaardige kwaliteit en slimme functionaliteit. Van LED-kaarsen tot lichtsnoeren, lampionnen en lantaarns: al onze producten zijn zorgvuldig ontwikkeld voor maximale sfeer, veiligheid en gemak. Ons team staat voor je klaar met persoonlijke service, diepgaande productkennis en een passie voor sfeervol wonen. Of je nu binnen meer warmte wilt creëren of je tuin een magisch tintje wilt geven – bij TED Lights vind je verlichting die het verschil maakt.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

245 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Todas as opiniões

152 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Foutje mijnerzijds keurig opgelost!

Ik had twee setjes van 3 led waxinelichtjes besteld. Ik had verkeerd begrepen dat ik bij elk setje één gratis afstandsbediening zou krijgen. Toen ik ontdekte dat ik er maar één gekregen had bij mijn bestelling heb ik desondanks toch uit coulance een tweede afstandsbediening opgestuurd gekregen. Chapeau!

26 de novembro de 2024

Resposta da TED Lights

Geen probleem Anita! We hebben het mooi opgelost.

TOP ZAAK

Ik had een bestelling geplaatst van kaarsen met een aparte afstandsbediening. Ik kreeg een reactie van Merijn dat dit niet samen ging.
Goede adviezen zijn in de retail steeds zeldzamer, maar hij is daar een mooie uitzondering.

23 de novembro de 2024

Resposta da TED Lights

Dank je wel voor je positieve review! Waarderen we enorm! Vriendelijke groet, Merijn van TED Lights

Super klantervaring

Helaas waren de led-waxinelichtjes niet op voorraad, maar door het persoonlijke contact met Merijn heb ik dit niet als probleem ervaren. Na ontvangst van de waxinelichtjes, constateerde ik dat een waxinelichtje niet werkte. Een mail gestuurd en Merijn zorgde weer voor de perfecte en snelle oplossing. Binnen een paar dagen had ik een nieuw exemplaar.

4 de outubro de 2024

Resposta da TED Lights

Dank je wel, geniet van je LED-kaarsen!
Merijn van TED Lights

Ruime keuze

Ruime keuze en het ziet, voor wat wij nu hebben, er allemaal heel mooi uit en lange branduren.

12 de outubro de 2024

Dank je wel!

Classificada 4 em 5 estrelas

Prima

Goed en netjes geregeld.

3 de outubro de 2024

Dank je wel voor je positieve review, Vriendelijke groet, Merijn van TED Lights

prima service…

was er een die het niet deed heb een mailtje gestuurd binnen een dag antwoord en twee dagen later nieuwe in de brievenbus goede service

21 de setembro de 2024

Bedankt Sien! Veel plezier met je aankoop! Groetjes, TED Lights

Geweldige kaarsen

Geweldige kaarsen, goede klantenservice, snelle levering. En als er per abuis iets misgaat, lossen ze het heel netjes op. Ik ben erg blij met onze mooie kaarsen en ik weet de komende tijd wat ik moet vragen aan Sinterklaas

27 de agosto de 2024

Super lief en dank je wel! Groetjes, TED Lights

Prachtige Ledkaarsen

Prachtige Ledkaarsen, snelle levering, heel sfeervol!

6 de agosto de 2024

Dank je wel Hanneke, geniet van je LED kaarsen! Groet, TED Lights

Top!

Hele mooie kwaliteit kaarsen! Heel blij mee!

30 de julho de 2024

Resposta da TED Lights

Dank je wel, veel plezier met de LED Kaarsen en kandelaars! Groetjes, TED Lights

Mooi product

Mooi product, snelle levering en mooie verpakking. Heel geschikt als cadeau. Prima!

23 de julho de 2024

Beste Nelly, dank je wel voor je positieve review! Groetjes TED Lights

Classificada 5 em 5 estrelas

Snel geleverd, goede kwaliteit!

M’n bestelling was super snel geleverd en de kaarsen zijn een stuk beter van kwaliteit dan de ‘troep’ die in veel winkels ligt. Ben er oprecht heel blij mee!

18 de julho de 2024

Resposta da TED Lights

Beste Jordanus, super bedankt! Dit horen we graag.
Groet, TED Lights

Mooie kaarsen

Mooie kaarsen, snelle levering. Heel blij mee!

18 de julho de 2024

Resposta da TED Lights

Beste Marlies, dat is goed om te horen. Geniet van je LED-kaarsen!