TED Lights heeft een breed assortiment aan sfeerlichten. Wij waren op zoek naar de Moods & More theelichten (zowel de grote variant als de kleine). We vonden deze op de website van TED Lights, waar... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
De bestelling werd snel verzonden lag meer aan post.nl dat ik deze pas naar kleine week ontving maar goed. Alles netjes verpakt en ik had voor de oplaadbare waxinelichtjes gekozen en een oplaadbare gl... Ver mais
Ich habe mir mehrere Uyuni LED-Kerzen, sowohl mit weihnachtlichen Motiven als auch ganzjährig nutzbare, bestellt. Der Versand war extrem schnell und das noch kurz vor Weihnachten. Leider hatte ich ei... Ver mais
TED Lights levert een snelle service! Besteld tijdens de feestdagen en zeer snel geleverd! Erg tevreden over de Led-kaarsen die ik bestelde. Mooie producten die worden aangeboden op de site. Hoge kw... Ver mais
Informações sobre a empresa
Ontdek sfeervolle verlichting voor je huis en tuin – voor elk moment en elke gelegenheid. Bij TED Lights combineren we stijlvol design met hoogwaardige kwaliteit en slimme functionaliteit. Van LED-kaarsen tot lichtsnoeren, lampionnen en lantaarns: al onze producten zijn zorgvuldig ontwikkeld voor maximale sfeer, veiligheid en gemak. Ons team staat voor je klaar met persoonlijke service, diepgaande productkennis en een passie voor sfeervol wonen. Of je nu binnen meer warmte wilt creëren of je tuin een magisch tintje wilt geven – bij TED Lights vind je verlichting die het verschil maakt.
Informações de contacto
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Prachtige kaarsen
De kaarsen die we van Ted lights gekocht hebben branden erg mooi! En ze werken ook op de afstandsbediening die ik nog van andere kaarsen had. Ideaal!
Eerst deed er eentje ‘t niet, maar onmiddellijk werd er geschakeld vanuit Ted Lights en na een opname, waarop te zien was wat er niet goed was, kregen we meteen een nieuwe opgestuurd! Fantastische service dus!
Heel blij met mijn mooie kaarsen!
Kaarsen en waxinelichtjes
op tijd verstuurd. goede kwaliteit en zeer goede service
Snelle levering!
Mooie producten en eventuele fouten…
Mooie producten en eventuele fouten worden goed opgelost.
Mooi en snel
Mooie kaarsen, de kleur zoals gehoopt en een snelle verwerking van de bestelling. Ik kan shinen met de feestdagen.😀
Es wurden die falschen LED Kerzen…
Es wurden die falschen LED Kerzen versandt. Ersatzkerze wurde alsbald kostenlos zugesendet.
Freundliche und entgegenkommende Bearbeitung der Reklamation.
Sehr schöne Kerzen
Sehr schöne Kerzen, sehen sehr natürlich aus. Lieferung war prompt. Gerne wieder.
Goede service en blij met product
Superlevering van top product
Snelle accurate levering, heldere communicatie
Tolle Produkte
Tolle Produkte. Es hat eine Fernbedienung gefehlt die Antwort auf die Email kam am selben Tag und wurde anstandslos gleich versendet
Aanrader!
Vlotte verzending en keurig verpakte prachtige ledkaarsen ontvangen voor een mooie prijs. Erg blij mee.
Uitstekende kwaliteit
Uitstekende kwaliteit! Alleen jammer dat het licht zo wit is. Zou fijn zijn als het wat warmer licht is.
Fijne webshop
Een set led kaarsen in heel mooie glazen gekocht. Snel geleverd en goed verpakt. Ook fijn dat er een passende doos omheen zat. Niet heel veel loze ruimte en opvulmateriaal.
Super mooie kaarsen
Super mooie kaarsen. Vlekkeloze verzending
Goede kwaliteit …
De kandelaar is van een hele goede kwaliteit. De prijs is daar echter ook wel naar.
De kaarsen zijn een mooie lengte en goede kleur.
De gekochte theelichten lijken net echt…
De gekochte theelichten lijken net echt en geven een warme uitstraling. Overtreffen mijn verwachting.
Alles prima op tijd bezorgd!
Snel geleverd ondanks feestdagen
Snel geleverd ondanks feestdagen
Keurig verpakt
Kaarsen op batterij
Ben zo blij met de kaarsen heerlijk timers erop geen omkijken meer na.
Ja ze zijn prijzig maar het zeker waard heb al een hele collectie.
Volgende keer neem ik een set.