Leia as opiniões dos outros
Doen wat jullie beloven Goede informatie en snelle levering Bezorging mooi op tijd Prijstechnisch ook prima Weinig bedrijven die hier aan voldoen. Voor mij 5*****
Informações sobre a empresa
✓ Groot assortiment ✓ Goedkoop ✓ Lage verzendkosten ✓ Diverse A-merken ✓ Uit voorraad leverbaar ✓ Klant = Koning
TEGEL- & SANITAIRDEPOT NEDERLAND

- NR. ➀ IN TEGELS & SANITAIR
- Tegel- & SanitairDepot is altijd bezig met de nieuwste trends op de Sanitairmarkt en bied deze aan tegen de Laagste prijs.
- EIGEN SHOWROOM
- Tegel- & SanitairDepot beschikt over een eigen fysieke showroom. Hier tonen wij de nieuwste Trends tegen de laagste prijzen... met altijd diverse showroom Actie's, die niet online te zien zijn.
- SHOWROOM BEZOEK
- In de showroom van Tegel- & SanitairDepot kunt u gerust vrijblijvend rondkijken zonder druk... van vervelende verkopers. ✓ Klant = Koning ✓ Geen betaling vooraf ✓ Offertes zijn altijd vrijblijvend ✓ Grote Voorraden ✓ Altijd nieuwe showroom actie's
- FRANCO VANAF EURO 150,-
- Wij verzenden uw bestelling per Post.NL of vrachttransport om er zeker van te zijn dat uw bestelling goed aankomt. Verzending voor bestellingen boven €150,- is gratis. Voor bestellingen onder 500,- euro, rekenen wij 5 euro voor pakketpost / 20 euro voor grote pakketten en pallettransport.. Deze ziet u automatisch in uw winkelwagen.
BEOORDEEL ONS EN MAAK KANS OP 1 VAN DE TEGELDEPOT CADEAUBONNEN
Van uw review leren wij het meeste

Informações de contacto
Tweespan 2, 3897AG, Zeewolde
- 036 844 2222
- info@tegeldepot.nl
- tegeldepot.nl
Respondeu a 91% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Doorverwijzen voor bezorging
Besteld bij Tegeldepot, gelijk betaald. Mail 19 maart met bevestiging, dag erna mail met melding verzending en pakket zou 21 maart volgen. Daarna mail met verwachte datum 23 maart en voor vragen of ik met Plieger wil bellen. Ik heb niet bij Plieger besteld, maar bij Tegeldepot. Geen track en trace....
Teleurstelling op teleurstelling
Mijn ervaring met TegelDepot is dusdanig teleurstellend dat ik mij genoodzaakt voel om, voor het eerst, een review te schrijven.
In vrijwel elke fase van het proces zijn wij tegen problemen aangelopen. Zo wordt er op de website geadverteerd met een levertijd van 3 dagen voor het door ons gekozen badmeubel. Op basis hiervan hebben wij bewust gewacht met bestellen, zodat we flexibiliteit zouden behouden. Tijdens het bestelproces bleek echter dat slechts een deel van het meubel binnen deze termijn geleverd kon worden en dat het ondermeubel pas na ongeveer 3 weken beschikbaar zou zijn. Dit voelde al als misleidend.
Na contact met de klantenservice werd ons verzekerd dat een snellere levering “geen probleem” was. Helaas bleek dit achteraf niet waar: enkele dagen later ontvingen wij een e-mail dat de levering alsnog vertraagd was, zelfs verder dan de oorspronkelijke datum.
Op dat moment hadden wij geen mogelijkheid meer om over te stappen naar een alternatief. Er werd nog een vervangend product aangeboden, maar dit betrof standaardmodellen die totaal niet aansloten bij onze oorspronkelijke keuze.
Alsof dat nog niet genoeg was, bleek het bestelde badmeubel met ribbelfront in werkelijkheid voorzien te zijn van een goedkoop ogende folie. Volgens de klantenservice zou dit “duidelijk” vermeld staan, wat wij betwisten. Als ‘oplossing’ boden zij aan om 50% van de retourkosten te vergoeden, wat voor ons allesbehalve klantvriendelijk overkomt.
Al met al een zeer teleurstellende ervaring. Wij raden aan om goed verder te kijken voordat je hier een bestelling plaatst.

Doen wat jullie beloven
Doen wat jullie beloven
Goede informatie en snelle levering
Bezorging mooi op tijd
Prijstechnisch ook prima
Weinig bedrijven die hier aan voldoen.
Voor mij 5*****

Misleidende branding
UPDATE: Na contact met de klantenservice is er een passende oplossing geboden en is het aankoopbedrag netjes terugbetaald. Tevreden met de uiteindelijke afhandeling.
UPDATE: Tegeldepot heeft gereageerd en biedt een kosteloze retour aan. Ik accepteer dit aanbod en verwacht het retourlabel voor order spoedig te ontvangen.# 100936428
Misleidende branding: BWS is een 'fictief merk', kreeg Aloni geleverd.
"Pas op met het merk 'Boss & Wessing' (BWS) bij deze webshop. Ik kocht dit product specifiek omdat ik al een artikel van het merk Aloni had en nu een ander merk wilde. Bij levering bleek er echter gewoon een doos van Aloni in de zending te zitten.
De klantenservice gaf na navraag toe dat BWS een 'fictief merk' is en dat ze simpelweg producten van fabrikanten (zoals Aloni) onder hun eigen label verkopen. Deze cruciale informatie staat nergens op de website vermeld. Hierdoor zit ik nu met twee identieke producten van hetzelfde merk, terwijl ik op basis van hun informatie dacht iets anders te kopen.
Ik vind dit zeer misleidend en niet transparant. Als ik BWS bestel, verwacht ik geen sticker-merk over een ander product heen. Voor mij de laatste keer hier."

Goede afhandeling waskommetje
Goede afhandeling waskommetje
Had een natuursteen waskommetje besteld en er zat een vlek in de kom die er niet uit te krijgen was, dus gebeld met Tegeldepot Zeewolde en uitgelegd dat ik de vlek er niet uit kon krijgen, moest een foto opsturen en een uurtje later kreeg ik bericht dat er zonder kosten een ander waskommetje opgestuurd zou worden, één dag later werd het al thuis bezorgd, TOP wat een service.

Zeer goede service
Ik had nog wat vragen over het door mij gewenste toilet omdat er iets niet helemaal duidelijk. Via Whatsapp hebben ze al mijn vragen beantwoord zodat ik precies wist wat ik nodig had.
Helaas zag ik pas toen ik de doos openmaakte dat er een scheur in de onderkant (de bocht) van de pot zat. Ook zag ik duidelijke dat de binnenkant van de doos ingedrukt was. Hoewel het toilet heel goed verpakt verzonden was op een pallet is deze mogelijk al eerder bij de leverancier gevallen. Ik heb ze hele duidelijke foto's gestuurd en ik kreeg snel een perfect nieuw exemplaar. Dat noem ik nog eens goeie service!

Fijne website
Fijne website, duidelijke producten. Goed verpakt en snel in huis.

Eerste kennismaking met Tegeldepot was OK
Eerste kennismaking met Tegeldepot is goed verlopen super snelle levering (wat nodig was) en de administratieve afhandeling was ook OK. Volgende keer weer.

Nog geen 1 ster waard
Nog geen 1 ster waard.
Wij hebben een easydrain besteld die helaas incompleet is geleverd. Kan gebeuren natuurlijk, gebeld en er is mij toegezegd dat deze onderweg is en uiterlijk vrijdag geleverd zou worden. Ook hebben wij een mail ontvangen dat UITERLIJK vrijdag de missende onderdelen geleverd zouden worden. Wij hebben geschakeld met onze aannemer en deze komt zo snel mogelijk waarop wij vervolgens gebeld worden dat de rest van de artikelen pas over 4 weken worden geleverd. Wij kunnen de aannemer natuurlijk zo last minute niet meer afzeggen en zijn niet optijd om een nieuwe easydrain te bestellen. Een oplossing bedenken ze niet je word direct weggeschoven dat ze er niets aan gaan doen! Kortom, incorrecte informatie en dus zit je met artikelen waar je niet mee kan. Denk goed na voor je hier besteld dit levert problemen op!!

Zeer tevreden!
Duidelijke site, snelle levering, goed verpakt. Tegels zijn perfect!

Resposta da Tegeldepot
Het bedieningspaneel was keurig…
Het bedieningspaneel was keurig verpakt.
En goede prijsverhouding.

Alles was goed
Online Bestellen ging makkelijk, leveren ging precies zoals gepland en verwacht. Chauffeur was behulpzaam.
Ik moest nog wat omruilen dat ging ook geheel zoals verwacht en ging vlot.
En de prijs was goed van alles.

Goed geregeld
Met Tegeldepot kun je met een gerust hart zaken doen. Ik had een zeepdispenser aangeschaft die na twee maanden begon te lekken. Bleek een fabricagefout te zijn. Ik stuurde foto's op van het probleem en kreeg zonder gedoe een nieuw exemplaar opgestuurd. Heel fijn geregeld allemaal.

Betrouwbaar bedrijf
Makkelijke bestelling
Goed verpakt
Snel geleverd
Prijstechnisch goed
Wastafel nog niet geinstalleerd

BESTEL HIER NIKS!! Slechte levering en klantenservice
Laten we beginnen dat 1 ster eigenlijk al te hoog is voor de ervaring die ik bij tegeldepot heb ondervonden!
Vorig jaar al een aantal dingen besteld die ondanks de verwachte levertijd op de website niet tijdig geleverd konden worden. Valse reclame is dat.
Daarna in december levering van kapotte tegels, waarbij er 1,5 week nodig was om uit te zoeken of ze mijn batch nog in het magazijn hadden liggen. Waarom moet dit zo lang duren??
Op 5 januari bestel ik tegels waarbij een deel een verwachte levertijd heeft van 4 weken. Eerst mogelijke leverdatum is op dat moment is de eerst mogelijke leverdatum 02-03-2026.
Ik kies er zelf voor om de tegels op 13-02-2026 te laten leveren omdat dit voor mij beter uit komt, in plaats van 4 weken zijn dit er dus 6.
Op 09-02-2026, neem ik zelf contact op met de klantenservice om na te gaan of de tegels al binnen zijn en of de leverdatum gewijzigd kon worden naar 12-02-2026, de kans was groot dat de levering gewoon gehaald kon worden ONDANKS dat de tegels in kwestie nog niet geleverd waren in hun magazijn.
Op 10-02-2026 dus 1 dag later wordt ik gebeld, dat de tegels NIET geleverd zullen worden deze week, omdat deze niet op de transport naar Nederland zijn gezet. Dit had de dag ervoor ook even gecheckt kunnen worden en ervaar ik dan ook als een dikke vette faal van de klantenservice, want service is absoluut niet verleend.
Telefonisch spreken we af dat er een deel levering gedaan zal worden voor de tegels die wel op voorraad zijn en dat de andere tegels zsm op de transport worden gezet verwachte leverdatum 24-02-2026. Maar mocht eerder lukken zou ik gebeld worden. Dit is niet gebeurt maar gelukkig is dit door een andere medewerker toch nog opgepakt en werd de levering gepland voor 23-02-2026.
Op 23-02-2026 ontvang ik mijn tegels thuis, zoals elk normaal mens wordt elke verpakking bekeken en ik kan je vertellen de schok die ik kreeg toen ik zag wat ik had ontvangen. De bovenste 3 dozen waren namelijk de roze tegels die ik besteld had, de onderste tegels daar in tegen waren groen!!!
Natuurlijk heb ik direct de klantenservice gebeld om aan te geven dat ik eigenlijk dezelfde dag nog de correcte tegels wil ontvangen, na 7,5 week na bestellen er achter te komen dat je de verkeerde tegels hebt ontvangen is natuurlijk niet wat je wilt. Er worden mensen ingepland op basis van de informatie.
Aan de telefoon wordt ik een beetje afgewimpeld dat ze wel willen helpen maar dat ze zsm terugkoppeling geven, maarja dat zsm dat ken ik ondertussen wel en ik wil hier niet weer 1,5 overheen laten gaan. Ik laat dus weten dat ik dezelfde dag nog terugkoppeling wil ontvangen. Na bijna 10 minuten werd er toegezegd dat ze dezelfde dag zouden terugkoppelen. Ik vraag hier ook of ik teruggebeld kan worden door een manager om de situatie op te lossen. Ze gingen 'kijken' of dit mogelijk was maar konden niets beloven.
Verrassend was wel dat er heel snel een antwoord kon komen, binnen een half uur was er in het magazijn gekeken, maar dan blijkt dat de tegels helemaal niet geleverd zijn. Er is dus bij het binnen boeken van de tegels in het magazijn niet gecontroleerd wat er precies is binnen gekomen.
Dit betekent ook dat er bij het klaar zetten van mijn bestelling niet is gekeken wat er precies op de pallet stond, ik zit nu dus met tegels die ik niet besteld heb en niet wil ontvangen, maar wel verantwoordelijk voor ben. Ze bieden aan om kosteloos een retour aan te maken. Ze laten dit klinken alsof ze mij een gunst hiermee doen maar ik mag er toch echt vanuit gaan dat er niet verwacht zou worden dat ik zou betalen voor een retour van een artikel dat ik niet eens besteld had.
Vandaag 24-02-2026 bel ik vanmorgen op, ik doe wederom een verzoek om de manager te spreken en wil een compensatie ontvangen. Dit moet allemaal uitgezocht worden.
In de middag wordt ik teruggebeld (door een andere medewerker) is dit een manager? Geen idee wat het is niet alsof er een voorstel rondje wordt gedaan. Deze persoon kan wederom geen beslissingen maken en verteld mij exact hetzelfde als de persoon in de ochtend.
Wat mij wel opvalt aan dit gesprek is dat er in dezelfde adem wordt gezegd dat ze intern moeten bespreken of ik een vergoeding kan krijgen en direct daar achteraan aangeeft dat een vergoeding niet mogelijk zal zijn.
Wat is het?! Ga je het navragen of gaan jullie het hierbij laten zitten? Ik zit door jullie met extra kosten! Nieuwe tegels laten leveren zal namelijk weer minimaal 4 weken duren als alles in een keer goed gaat.
Maarja je begrijpt dat dat vertrouwen er niet meer is.
Al met al kan ik iedereen afraden om een aankoop te doen bij deze winkel, als er iets fout gaat ben je namelijk mooi de sjaak en zit je met extra kosten en sorry's waar je als klant helemaal niets aan hebt.
En een oplossing ja die is er nu na 4 gesprekken nog niet. Of naja een oplossing in het belang van het bedrijf en niet de klant.

Oplossingsgericht meegedacht!
Wij hadden onder andere een inbouwreservoir in combinatie met een wandcloset besteld. De bestelling werd snel en soepel geleverd. Na installatie bleek het wandcloset niet naar behoren te spoelen. Na overleg per mail besloot Tegeldepot geheel kostenloos een nieuw exemplaar op te sturen en dat wandcloset spoelt perfect! Wij zijn heel blij met deze perfecte service!!

Nieuw badkamermeubel
Ons eerste badkamermeubel was helaas binnen een maand kapot, maar wat een geweldige service! We kregen snel een nieuw meubel geleverd en alles werd netjes geregeld. Klantvriendelijk en oplossingsgericht – zo hoort het. Zeker een aanrader!

Fijne klantenservice
Was vertraging op de levertijd door externe leverancier. Elke keer netjes op de hoogte gehouden en uiteindelijk een keurig alternatief aangeboden

Resposta da Tegeldepot
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.