Tegnerbil Opiniões 6

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

6 opiniões

Undvik denna bilskojare

Min syster köpte en Nissan av detta företag för 99800 i juli i fjol. Det sades att bilen var genomgången utan fel. Vid besiktning (som inte gjorts av företaget) fick parkeringsbromsen underkänt. Först vägrade firman att fixa felet, men ångrade sig efter ett tag. Det tog sjukt lång tid innan firman fixade bromsen. (De propsade på att själva laga felet där de håller till i tjotahejti.) Snart uppenbarade sig ett annat fel, ett tjutande hjullager. Det vägrade firman helt att reparera, trots att deras egen mekaniker observerade felet vid reparation av bromsen.
Ett väldigt dyrt bilköp av en handlare som skiter i kunden så fort det uppstår problem. Rekommendation: Undvik denna bilskojare.

9 de janeiro de 2026

Lurendrejeri

Tråkigt nog likt många av de föregående recensionerna. Köpte en bil med dolt fel som dom utan tvekan hade koll på, var till och med där efter köpet och fick det bekräftat av dom själva.

Dom sa att dom skulle ta en den på verkstad och kolla på det, sen hörde dom aldrig av sig igen. Svarar inte heller på varken telefon eller mail. Ringt från olika nummer och till slut svarade någon och sa samma sak: vi återkommer. Total tystnad.

Riktigt oseriöst företag som drivs av lika oseriösa ”bilförsäljare”. Det blir att koppla in ARN.

20 de dezembro de 2025

Uppdatering

Kul att föregående köpare du haft en bra upplevelse, tyvärr skiljer sig min upplevelse väldigt mycket.

Jag vill också informera andra som överväger att köpa bil här att de vinterdäck som följde med min bil visade sig vara gamla, med två punkteringar och dessutom med olika mönster – något som både är farligt och olagligt. Det blev en extra kostnad och mycket strul att rätta till. Ett litet tips, jag rekommenderar alla att kontrollera däcken noggrant vid köp, så man slipper tråkiga överraskningar i efterhand.

18 de novembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Toppen killar

Toppen killar, ödmjuka och trevliga smidigt att byta in vår bil och få den nya.
kan varmt rekommendera detta bolag.
Jag kommer absolut handla mer bilar genom Oliver och gänget.

18 de novembro de 2025

VARNING!

VARNING! Otroligt oseriöst företag som scammat goda vänner till mig när de köpt bil från dem. Massor med fel på bilen, gick ej igenom besiktning (kort efter köp) och skickat med vinterdäck som ej passade. De har haft det jättetufft att fixa med allt. Tegnér bil har inte alls varit tillmötesgående och slutat svara. Skulle aldrig i mitt liv köpa härifrån. Håll er borta!!!!

27 de outubro de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.