Teknicar - SH Auto Opiniões

TrustScore: 5 em 5

Ellidshøjvej 61b, Ellidshøj, 9230 Svenstrup J, DK

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg kan varmt anbefale SH Auto. Man får en meget venlig og professionel behandling. Min bil viste sig at have flere problemer end mit håb, men var klar over hvad vej det bar hen. Jeg blev hurtigt kont... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ude hos Steffen og hans folk får man ALTID fantastisk, venlig, og SERIØS behandling. Service og ÆRLIGHED er altid fremherskende. Jeg kan kun anbefale dem uanset opgaven.

Classificada 5 em 5 estrelas

Som erhvervskunde sætter jeg kæmpe stor pris på den proffesionalisme som Steffen & Co gang på gang udviser. Kommunikation, pris og generelt bare god service går op i en højere enhed. Kan kun give de... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Oficina de reparação automóvel
  2. Mecânica automóvel
  3. Mecânico

Informação fornecida por diversas fontes externas

Teknicar består af mere end 180 værksteder fordelt over hele landet. Find dit lokale værksted, på postnummer eller find det via listen herunder. Teknicar er en række frie og selvstændige værksteder, med én vigtig fælles interesse - nemlig biler. Derfor servicerer vi dig og din bil bedst muligt!

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

1033 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Super service. Ringer om hvad der skal laves og pris.
Fint humør.

8 de abril de 2025

Hej Tove,

Tusind tak for din fine anmeldelse – det glæder os, at du oplever både god service og tydelig kommunikation undervejs.
Vi synes selv, det gør en forskel, når man ved, hvad der bliver lavet – og til hvilken pris. Og så hjælper det jo altid, når humøret er godt!

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Sofie fra Teknicar

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk service og arbejde der er…

Fantastisk service og arbejde der er udført.

5 de março de 2025

Hej Rikke,

det er fantastisk dejligt at høre! Vi er glade for, at du er tilfreds med servicen og det udførte arbejde.

Vi sætter pris på din anmeldelse og ser frem til at byde dig velkommen en anden gang,

venlig hilsen Sofie fra Teknicar

Classificada 5 em 5 estrelas

Altid dejligt at komme hos SH auto i…

Altid dejligt at komme hos SH auto i Ellidshøj, super service og dygtige folk

28 de fevereiro de 2025

Hej Troels,

det er vi rigtig glade for at høre!

Det er da fantastisk, at det er dejligt at komme til sin mekaniker - super dejligt, at du er tilfreds med servicen og mandskabet på værkstedet.

venlig hilsen Sofie fra Teknicar

Classificada 1 em 5 estrelas

Whilst major job was well done over…

Whilst major job was well done over 1500 quid charged £180 quid for new battery !!!!??? Big rip off

20 de fevereiro de 2025
Opinião espontânea

Hi Jacqui,

We believe there may be a misunderstanding — our workshop has not carried out any work for you, and we’re located in a different country than where you live.

Could you please double-check that your review was intended for us? If not, you can update it directly on Trustpilot.

Thank you for helping us keep reviews accurate.

At værkstedet er Meget serviceminded

At værkstedet er Meget serviceminded. Hurtige og rimelige med priser

16 de janeiro de 2025

Resposta da Teknicar - SH Auto

Hej Gert. Det er rigtig godt at høre, at du er tilfreds med servicen og priserne.
Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse af værkstedet!
Rigtig god weekend ☺️

Classificada 5 em 5 estrelas

At I kunne tage min bil akut

At I kunne tage min bil akut. Og lave den med det samme. Tak tak

13 de janeiro de 2025

Resposta da Teknicar - SH Auto

Hej Pia. Det er rigtig godt at høre, at du hurtigt fik hjælp med din bil.
Vi sætter stor pris på din anmeldelse. Rigtig god dag ☺️

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg kan kun varmt anbefale jeres…

Jeg kan kun varmt anbefale jeres værksted 👌 service der er super, flink og rar personale der kan sit kram og for det vil jeg gerne sige 1000 tak for 👍 rigtig glædelig jul gutter 🙂

6 de dezembro de 2024
Opinião espontânea

Resposta da Teknicar - SH Auto

Hej Dennis. Det er rigtig godt at høre. Det er nogle pæne ord du bruger om personalet!
Vi sætter pris på din anmeldelse. Rigtig god dag og glædelig jul til dig også🙂

Altid god service

Altid god service, venlig og dygtige medarbejdere, rigtigt godt arbejde, har aldrig haft noget at brokke mig over

21 de novembro de 2024

Resposta da Teknicar - SH Auto

Hej Kim. Det er virkelig godt at høre! Dejligt, at du altid har været tilfreds.
Vi sætter pris på din anmeldelse.
Rigtig god weekend 😄 Venlig hilsen Sofie fra Teknicar

Classificada 5 em 5 estrelas

Værksted med tillid og professionalisme

Vi har brugt SH auto i 8 år, og er utrolig tilfreds med den service vi får. Vi har fuld tillid til Steffen & co, da de altid ringer inden de laver noget, altid informerer hvis der er noget vi burde få lavet på et senere tidspunkt, er utrolig fair i deres tilbud.
Når vi sår får lavet noget er der aldrig en finger at sætte på det.

Helt generelt er det bare en god oplevelse af have SH Auto som vores mekaniker.

13 de novembro de 2024

Resposta da Teknicar - SH Auto

Hej Thomas. Det er godt at høre, at I har været så tilfredse, at I har brugt det samme værksted i 8 år!
Vi sætter pris på din anmeldelse. Rigtig god weekend 🙂

Service

Et dejligt sted at komme med god service

30 de outubro de 2024

Resposta da Teknicar - SH Auto

Hej Rikke. Det er godt at høre.
Vi sætter pris på din anmeldelse. Rigtig god weekend 🙂

Alt spiller bare!

Alt spiller bare!
Lige fra man booker tid på værkstedet, hvor fint arbejdet er udført og så er der prisen... det er sjældent man oplever at blive overrasket over det er billigere end forventet.
Tak til SH auto for god behandling

8 de outubro de 2024

Resposta da Teknicar - SH Auto

Hej Morten. Det er virkelig godt at høre, at det hele bare spiller! Tak for at dele din oplevelse.
Rigtig god dag til dig. Hilsen Sofie fra Teknicar

Altid god service

Altid god service, tid til fif og gode råd, gutterne helt nede på jorden 👍😊

26 de setembro de 2024

Resposta da Teknicar - SH Auto

Hej Steen. Det er vi rigtig glade for at høre, er din oplevelse hos os. Tak for at dele :)
Rigtig god dag til dig. Hilsen Sofie fra Teknicar

Hurtig og effektiv

Hurtig, effektiv og prisvenlig service

17 de setembro de 2024

Resposta da Teknicar - SH Auto

Hej Lennart. Det er vi rigtig glade for at høre, at du synes.
Hav en god dag. Venlig hilsen Sofie / Teknicar

Super god service

Super god service! Ud over det sædvanlige.

14 de agosto de 2024

Resposta da Teknicar - SH Auto

Hej Liselotte. Tusind tak for de flotte ord! Dejligt at høre.
Vi håber, du får en dejlig dag.

Altid super service!

Altid super service!

19 de julho de 2024

Resposta da Teknicar - SH Auto

Hej Kristoffer. Det er bare dejligt at høre! Tak for at dele din oplevelse.
Vi ønsker dig en god sommer

Hjælpsom og professionelt

Hjælpsom og professionelt
Imødekommen og virkelig godt arbejde. Kan kune anbefales

23 de junho de 2024

Resposta da Teknicar - SH Auto

Hej Carl. Tak for de flotte ord - og tak for anbefalingen!
Vi ønsker dig en rigtig god dag og sommer
Venlig hilsen Teknicar

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais