Teknikbutikken.dk Opiniões 220

TrustScore: 5 em 5

4,8

Rigtig fin hjemmeside. Nemt at bestille. Varerne er fint beskrevet. Bestilte 2 remme og det gik som smurt. Varerne er fint pakket. Vil helt sikkert bestille herfra igen hvis de har noget jeg skal bru... Ver mais

Personalet var hjælpsomme til at indsnævre hvilke produkter jeg skulle bruge ift. Service på min plæneklipper. Jeg endte med at nøjes med et service kit, billigt 125,- Men glimrende, alt passede pe... Ver mais

Bestilte varer den 23. juli, som straks blev afsendt. Havde betalt for levering på adressen, hvilket også fremgik af kvitteringen, men af en eller anden grund, ændrer PostNord det til, at vi skal... Ver mais

Købte nogle lejer. Postnord mistede pakken. Prøvede at rykke Postnord flere gange uden et svar. Ringede til Teknikbuttikken for hjælp. De sendte straks en ny pakke, og tog slagsmålet med Postnord.... Ver mais

1. Loja de ferramentas

Escrito pela empresa

Teknikbutikken.dk er din seriøse leverandør af reservedele til have og park maskiner, universale teknikske artikler og befæstelsesprodukter. Vi har et stort udvalg af kileremme, lejer, bolte, møtrikker, gevindstænger, knive til plæneklipper og andre tekniske artikler. Vi går højt op i at varerne er lagerført til hurtig levering. Vi lægger stor vægt på en hurtig og hjælpsom kundeservice.

4,8

Excelente

TrustScore: 5 em 5

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Rigtig fin hjemmeside

Rigtig fin hjemmeside. Nemt at bestille. Varerne er fint beskrevet.
Bestilte 2 remme og det gik som smurt. Varerne er fint pakket. Vil helt sikkert bestille herfra igen hvis de har noget jeg skal bruge. De skal da selvfølgelig have 5 stjerner, da de inde i pakken have leveret mere end man kan forvente. Rigtig god dag.

12 de abril de 2026

Super hurtig

Super hurtig, billig og god
Har bestilt 2 gange fra dem nu, begge gange var ordren pakke på 30 min. og sendt så jeg modtog den næste hverdag.

4 de abril de 2026

God hjemmeside

Manglede 2 kileremme til en fræser, som er udsolgt andre steder. Fandt dem på jeres gode og meget overskuelige hjemmeside med hensyn til længder, profiler og tykkelser. Kileremmene er nu kommet og monteret. Fræseren blev som ny igen.

9 de dezembro de 2025