Teknikhouse.se Opiniões

2081
TrustScore: 3.5 em 5

3,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Dom använder falsk marknadsföring och skickar inte det dom visar i annonsen och är otrevliga och tar inte ansvar. Beställde ett mobilbatteri till Samsung s22+ med batteritejp tydligt på batteriet... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Batteriet i batteri satsen SKU1965 till iPhone 6 hade bara 64% maximal kapacitet. Jag fick ett nytt batteri efter kontakt med Adam och det har 100% maximal kapacitet och fungerar perfekt. Jag har ty... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Skickar returnerade varar som skyddsplast är borttagen på. Vid reklamation så skadar dom själva produkten för att inte behöva hantera ärendet. Vilket påvisad med fotografier. Det finns företag s... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans, och jag fick det jag beställde, dock låste iPhone-skärmen telefonen efter installationen, men det löste jag lätt genom att sätta den i dfu-läge och göra en systemåterställning. Batteri... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de telemóveis
  2. Loja especializada em baterias
  3. Loja de acessórios para telemóveis
  4. Loja de Informática
  5. Loja de dispositivos electrónicos

Teknikhouse.se ägs och drivs av Nordic Teknik House AB med säte i Stockholm. Vi erbjuder marknadens bredaste sortiment av reservdelar och mobiltillbehör för mobil, surfplatta, dator och hemelektronik. Dessutom erbjuder vi kundtjänst i toppklass då vi värderar äkta relationer till våra kunder, oavsett om de är privatpersoner eller företagskunder. Köp en begagnad mobil med garanti och snabb leverans från Teknikhouse.se. Hos oss hittar du bland annat batterier, skärmar och baksidor. Men det är bara några av de reservdelar vi säljer. Personalen har lång erfarenhet i branschen och har god kännedom om den teknik vi säljer. Dessutom siktar vi alltid på att lära oss mer. Alla våra Begagnade Mobiler, Surfplattor och Laptops testar vi grundligt. Vårt utbud uppdateras hela tiden så det finns alltid nya saker att upptäcka hos oss på Teknikhouse.se. Hos oss är din onlinehandel i trygga händer genom samarbete med Klarna, Swish och Payson. Din leverans är kommer fram inom 3 dagar!

Informações de contacto

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

2 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Todas as opiniões

Har aldrig handlat av er tidigare
Nöjd med leverans

25 de dezembro de 2024

Hej Margareta,

Tack för ditt positiva omdöme om din köpupplevelse via www.teknikhouse.se det gör oss jätte glada.

Mvh Teamet på Teknikhouse.se

Pissluffar företag!

Först ingen bekräftelse på köpet den kom när jag kontaktade dom. Sen ingen leverans datum utan kommer väll när den kommer dom vet inte för dom har inga varor utan beställt från kina leverantörer! Så tänk er noga för innan ni handlar här! Rekommenderas verkligen inte!

26 de dezembro de 2024

Hej Rolf,

Tack för att du tog dig tid att kontakta vår kundtjänst! Vi är glada att kunna meddela att ditt ärende nu är löst, och vi har skickat all nödvändig leveransinformation till dig. Paketet förväntas skickas iväg idag.

Vi beklagar om leveranstiden blev längre än förväntat, särskilt med tanke på de röda dagar som kan ha påverkat leveransen. Vi uppskattar verkligen din förståelse och tålamod under denna period.

Vi hoppas att din upplevelse med oss i övrigt har varit till belåtenhet, och om du känner dig nöjd med lösningen skulle vi vara väldigt tacksamma om du ville uppdatera ditt omdöme på Trustpilot. Din feedback hjälper oss att fortsätta förbättra vår service och skapa en ännu bättre upplevelse för våra kunder.

Om du har några fler frågor eller behöver ytterligare hjälp är du alltid varmt välkommen att höra av dig!

Tack igen för att du är en värdefull kund!

Jätte snabb leverans

Jätte snabb leverans
Bra pris

2 de janeiro de 2025

Kära kund,

Tack för din fina återkoppling om köpet, önskar dig en trevlig dag och välkommen åter.

Hej Tomas,

Tack för ditt fina positiva omdöme! Härligt att batterireservdelen kom till sin rätta användning.

Vi önskar dig en trevlig dag och välkommen åter.

Mvh

Snabbt o enkelt bra produkter

Snabbt o enkelt bra produkter

25 de novembro de 2024

Hej Johnny,

Tack för ditt positiva omdöme! Det gör oss glada att få veta.

Vi önskar dig en trevlig dag och välkommen åter.

Tacksam tack

Tacksam tack

25 de novembro de 2024

Hej Annemarie,

Tack för ditt positiva omdöme om din upplevelse. Önskar dig en trevlig dag och välkommen åter.

Classificada 1 em 5 estrelas

Vansinnig kostnad för returer.

Beställde varor för 894kr men varorna blev tillbakaskickade tre dagar efter att jag meddelats att paketet kommit fram. För detta tog de en total avgift på strax under 500kr.

1 de março de 2024

Hej Magnus,

Vi beklagar det som inträffat. Generellt sätt har PostNord ca 7 arbetsdagar liggetid för ett paket, alltså efter man aviserats. Skickas med andar ord tillbaka den sjunde dagen. I och med ditt sändningsnummer är så pass gammalt, kan jag tyvärr inte vidare kontrollera det inträffade mer än att vi ska följt alla dess regler som finns.

Classificada 4 em 5 estrelas

Strul med varan som blev förväxlad med…

Strul med varan som blev förväxlad med en annan kund. Men kunde läsas med lite längre tid. Annars inget att klaga på

29 de outubro de 2024

Hej Patrick,

Tack för din goda samarbetsvila och förmågan att lösa arbetet i kontakten med vår support.

Classificada 5 em 5 estrelas

Kundkontakten var ett stort plus

Kundkontakten var ett stort plus. Jag beställde fel artikel och fick ingående hjälp i ärendet.

Rätt sjysta priser och snabb leverans.

28 de outubro de 2024

Hej Fredrik,

Tack för det positiva omdömet! Jätte kul att du känner att kundupplevelsen blev toppen. Önskar dig en trevlig dag och välkommen åter.

Classificada 1 em 5 estrelas

Säljer iPhone skärmar som beskrivs…

Säljer iPhone skärmar som beskrivs original , men iPhone känner inte till skärmen och butiken säger att det står att inte Aple LCD, Och kvalitet på själva skärmen är långt borta från originalet. Det är dåligt kvalitet ,, svarta blir inte helt svart och bilen är inte lika bra.

17 de outubro de 2024

Hej Aivaras,

Enligt vår uppfattning är det originalkvalitet, det framgår även att det är en tredjepartstillverkad reservdel till dess prisklass.

De köpvillkor samt information har du redan fått, gällande en säker testning av hårdvara (externt) innan du gör en hel-montering, då garantin eller en retur inte längre tyvärr blir gällande i det fall det rör sig om en kvalitetsfråga i en jämförelse Nordic Teknikhouse AB inte kan ansvara för från slutkunden.

Vad gäller tredjepart och olika skärmfabrikat finns det ett ansvar i och med kvaliten även däremellan kan jämföras. Det beror på att de tillverkas olika och i det här sammanhanget är det något som skulle påminna om en originalkvalitet. Inte att det är en skärmdel från den ursprungliga tillverkaren, vilket är en viktig skillnad och något som kan anses vara en avvikande faktor från det normala. Vi lyssnar och ser alltid till våra omdömen oavsätt ståndpunkt om man håller med eller inte.

Vi beklagar detta och önskar dig en fortsatt trevlig dag.

Classificada 2 em 5 estrelas

Tog betalt för en beställd vara men…

Tog betalt för en beställd vara men skickar en annan.

Hej Åsa,

Tack för din återkoppling. Samtliga produkter kontrolleras innan de skickas ut till dig som kund.

I syfte att ge dig en god kundservice, så undrar vi eventuellt om det kan ha blivit någon förväxling då rätt vara, enligt uppgifter (sedan tidigare) ska varit skickad. Men senare, kanske inte visat sig passa din telefon modell (om det inte är en Samsung Galaxy S20 du har alls.)

Snabbt och smidigt

Snabbt och smidigt. Mkt. nöjd med telefonen. Den var i nyskick fast den var begagnad.

Hej Christina,

Tack för att du valde att kommunicera om din positiva upplevelse gällande ditt produktval.

Önskar dig en trevlig dag och välkommen åter!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans o nöjd med det jag…

Snabb leverans o nöjd med det jag beställde.

27 de setembro de 2024

Hej Maj-Britt

Tack för ditt positiva omdöme! Härligt att vi kunde möta dina förväntningar.

snabb leverans, bra utbud

Hej Omar,

Tack för din positiva svar om köpet, alltid kul att kunna ta del av din positiva kundupplevelse på det här sättet.

Önskar dig en trevlig dag & välkommen åter.

Dåligt hanterad reklamation

Dåligt hanterad reklamation. Fick betala returen själv, utan ersättning. Bristande information om produkten på hemsidan.

2 de outubro de 2024

Kära kund,

Vi beklagar detta, vi har försökt lösa din reklamation på bästa sätt och följ de riktlinjer som gäller alla våra kunder, i och med att vi ska ha återbetalat dig för hela köpet, inklusive tidigare fraktkostnad till dig (den första gången) därefter, så för kuvert, utöver returfraktsedel, är tyvärr något som vi inte står för eftersom det är en personlig kostnad via postservice ombudet om man inte har ett sådant hemma.

Snabb service

24 de setembro de 2024

Hej Sven-göran,

Tack för ditt positiva omdöme. Härligt att du blev nöjd med köpet samt att mobiltillbehöret levererades snabbt och säkert.

Teknikhouse.se Teamet

Classificada 1 em 5 estrelas

Har olika priser på samma produkt

Har olika priser på samma produkt, framgår ej om batteri ingår, vilket kundservice menar att det gör, men det står ingenstans. Vågar ej handla här efter att ha pratat med kundtjänst. Mycket svammel blev det också från kundtjänst, fick egentligen inte svar på min fråga heller...Mest svammel som sagt. Även svaret var mest svammel, vet inte om kundtjänst ljuger när de säger att batteri ingår, men så måste det vara då eftersom nu fick svar att det inte ingår.

21 de agosto de 2024

Hej Len,

På grund av olika förändringar gällande vissa skärmfabrikat, mot en viss efterforskning på intern lager, så har det visat sig att skärmdelen inte hade batteri med som vi även påvisat. Därför en viss variation i prisklassen. Kommunikationen som vi framfört är baserad på de köpvillkor och regler vi har. Om något är otydligt så hoppas jag det här meddelandet ger en ännu bättre klarhet. Då det fortfarande är upp till kunden om köp beslut via www.teknikhouse.se, inte via kundtjänst telefonen direkt.

Klargörande: Anledningen att vi stoppade dig var för att säkerställa att reservdelen faktiskt var den som du behövde vilket det inte visade sig.

Vi önskar dig oavsätt en trevlig dag, då vi inte har för avsikt att skapa en negativ upplevelse från första början.

Teknikhouse.se Teamet

Classificada 4 em 5 estrelas

Snabb och korrekt leverans utmärkt…

Snabb och korrekt leverans utmärkt produkt

27 de julho de 2024

Resposta da Teknikhouse.se

Tack så mycket för din positiva feedback! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår snabba och korrekta leverans samt produkten. Det betyder mycket för oss att våra kunder är nöjda. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden!

Classificada 1 em 5 estrelas

fick betala retur fast teknikhouse hade skickat fel batteri.…

Köpte mobiltelefonbatteri från teknikhouse. det visade sig att de hade skickat fel batteri. ringde kundtjänst för att skicka tillbaka batteriet och fick höra att jag själv måste betala frakten för retur. skulle inte rekommendera dem.

25 de julho de 2024

Kära kund,

Vi har öppet köp villkor samt retur vilket gäller alla våra kunder. För vissa smartphone modeller kan det finnas olikheter gällande årsmodeller, därför storleksskillnad, inte endast display utan även mobiltelefonens interiör, om din specifika Zenfone 5 modell inte passar, står inte heller den modellen specificerad där i tabellen i produktbeskrivningen. Att förklara det här, kan vara komplicerat för den som inte regelbundet arbetar med särskilda batterireparationer men vi har i alla fall försökt ge dig ett ärligt svar till varför vi inte bara bjuder på returfrakten.

Classificada 1 em 5 estrelas

Jag beställde en vara som jag aldrig fick

Jag beställde en vara. Efter två veckor hade den inte kommit. Jag meddelade kundtjänst, de bad mig vänta en månad. Jag väntade för länge och nu har jag varken mina pengar eller varan jag beställde.
Jag kan inte mer än avråda alla att använda denna leverantör. USELT hanterat! VARNING!

4 de julho de 2024

Hej Mikael,

Vi har utgått från att försändelsen ska blivit skickad utan att vi fått någon anmärkning av brevbärare om att paketet gått i retur, därför så avslutningsvis, beklagar vi att du fått en negativ upplevelse men vill hänvisa till vår öppet köp och retur, som du hittar här: https://teknikhouse.se/info/oppet-kop-retur/ samt köpvillkor: https://teknikhouse.se/info/villkor/ vilket gäller alla våra kunder, även dig.

Teamet på Teknikhouse.se

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.