TelefoonDiscounter.nl

Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Na een hele goede ervaring, een paar jaar geleden, weer een aankoop gedaan: i-Phone 11 Pro. Na een week is deze gelukkig wel geleverd (maar NIET binnen 24 uur). De levering voldeed ook op and... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Het werd tijd dat deze schurken opgepakt werden, ik hoop dat alle gedupeerde hun geld terugkrijgen. Ook ik heb mijn telefoon nooit ontvangen en na een aantal mailtjes en telefoontjes ben ik maar ga... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Ik heb een iPhone besteld voor onze dochter via deze website, later las ik pas de reviews en over de BOOS aflevering. Desondanks heb ik de telefoon dezelfde week ontvangen! :) Hij ziet er netjes uit... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Op maandag telefoon besteld 3 dagen later nog niks binnen en na t zien van programma boos dacht ik dat we ook waren opgelicht . Maar zaterdag toch de juiste telefoon ontvangen !!!!

Informações sobre a empresa

1. Serviço de reciclagem e desbloqueio de telemóveis

TelefoonDiscounter.nl levert refurbished iPhones in de hele Benelux. Indien de refurbished iPhone op voorraad is en u bestelt voor 23:59 dan heeft u de bestelling de volgende dag in huis. Alle refurbished iPhones worden volledig gecontroleerd en voorzien van nieuwe hardware. Refurbished iPhones van TelefoonDiscounter zijn dus zo goed als nieuw, maar dan tegen een scherpe prijs. U ontvangt ook 2 jaar garantie en 14 dagen retourrecht. Kijk voor het volledige aanbod refurbished iPhones op TelefoonDiscounter.nl of bel voor meer informatie met 085-3031492.

Informações de contacto

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

BESTEL HIER NOOIT!!!

BESTEL HIER NOOIT!!!

Het is frauduleus bedrijf! Na betaling hoor je niets meer!!! Betaling kan alleen via bankoverschrijving en dat had eigenlijk al genoeg alarmbellen moeten doen rinkelen! Geld is ook niet meer terug te boeken via je bank. Doe aangifte bij de politie om zo te zorgen dat dit bedrijf voor eens en voor altijd verdwijnt!

13 de julho de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Gerecht en politie onderzoeken deze oplichter!

Beste consumenten, bestel hier aub niets bij. Het gerecht en politie heeft dit bedrijf in het vizier en zijn bezig met een onderzoek. Consumentenprogramma BOOS en Radar in Nederland hebben al een reportage gemaakt over deze oplichter. Ik heb ondertussen een Europese vordering voor geringe vorderingen ingesteld bij de Vrederechter en ben in mijn gelijk gesteld. Doe dit ook, om uw geld terug te krijgen.
Dit is de enige manier om deze man terecht te wijzen!

Oplichtersbende

Oplichtersbende. Slechte behandeling. Hele mooie aanbiedingen op een mooie homepagina. Hoog in de google-rankings. Slimme bedriegers. Zogauw je erin trapt ben je het haasje.

Waar is mijn geld?

Helaas eerst iets aangekocht, toen recensies gelezen…
Vorige week woensdag dacht ik een mooie iPhone te kopen van deze site, direct bevestiging van betaling ontvangen en ze gingen voor mij aan de slag. Hierna niets meer gehoord.

Vandaag besteld, volgende dag in huis. Dat is wat ze claimde. Maar helaas.
Telefonisch niet bereikbaar, e-mail domein namen zijn niet in gebruik. De verkoper is op geen enkele wijze te bereiken.

Trustpilot, waarom geen waarschuwing bij dit bedrijf?
Aan de reviews te zien, ben ik niet de enige die kan fluiten naar zijn geld. Grijpt er dan niemand in? Ik snap dit niet…

Classificada 1 em 5 estrelas

Op 15 juni een IPhone 11 refurbished…

Op 15 juni een IPhone 11 refurbished besteld en betaald bij TelefoonDiscounter van 385,-
Telefoon is nooit geleverd.
Na herhaaldelijk telefooneren, emails en geen reactie heb ik aangifte gedaan bij de politie.
Hierna ga ik een incassobureau inschakelen.

Lorenzo en zijn bedrijf TelefoonDiscounter (als het nog bestaat) zijn OPLICHTERS, niets bij hun bestellen!

7 de julho de 2022

Rechtsbijstand ingeschakeld !!

Slechte service: telefoon voor mijn dochter hier gekocht , doet het niet goed. In principe terug en garantie maar bedrijf reageert niet meer ook niet op aangetekende stukken . Nu rechtsbijstand ingeschakeld en er een zaak van gemaakt . Meerdere slechte reviews. Pas op ! Koop hier niet!

6 de julho de 2022

Verkeerde iPhone ontvangen!

Verkeerde iPhone ontvangen!
Echt super slecht bedrijf je kunt geen contact zoeken per e-mail en de telefoon wordt ook niet opgenomen.
Ik durf de telefoon niet retour te sturen, ben zo bang dat ik dan niets meer heb. Ik weet wel dat ik een te dure telefoon heb betaald voor een iPhone 12 64 GB.
Tevens binnen één dag levering klopt ook niets van!

2 de julho de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Top ervaring !!!

Top ervaring !!!
na 6 maanden toestel defect contact gehad met TD en na 3 dagen heb ik een nieuwe toestel ontvangen.

14 de junho de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Pas op: Oplichter! Geen zaken mee doen!

Oplichter!
In december 2021 een iPhone besteld en betaald. Omdat we de bestelling hebben geannuleerd zou het aankoopbedrag worden teruggestort. Helaas na maanden wachten geen geld retour gekregen. Daarom hebben we in april 2022 aangegeven ook de bestelde telefoon te accepteren (ihkv iets is beter dan niets), maar ook na vele mails, bezoek en een schriftelijke ingebrekestelling komt Lorenzo ook deze belofte niet na. Geen zaken mee doen!

5 de junho de 2022

Wat een drama dit bedrijf

Wat een drama dit bedrijf
Vrijdag telefoon besteld en betaald en nog steeds niets binnen of gehoord.
Telefoon wordt niet opgenomen ivm Corona…..
En mail reageren ze ook niet op.
Wil eigenlijk gewoon mijn geld terug of snel de beloofde telefoon.
Al jaren klant dit is de eerste keer van deze slechte ervaring.

1 de junho de 2022

Mijn dochter van 13 is opgelicht

Mijn dochter van 13 wilde laatst een andere telefoon, ik kwam al gauw uit bij de telefoondiscounter. Staat nl hoog in de ranking. Uiteindelijk had ze een telefoon uitgezocht, die ze moest betalen van haar eigen geld. Telefoon besteld en betaald, kreeg ik een melding dat de bestelling was geannuleerd. Ik de volgende dag gebeld zonder gehoor en gemaild. Uiteindelijk kreeg ik de verkeerde kleur telefoon geleverd. Gemaild naar ze en gezegd dat ik de telefoon wilde retourneren en m’n geld terug wilde. Kreeg ik een retouradres damzigt 14b in Utrecht.
Blijkt dit adres niet te kloppen en wordt de telefoon weer naar mij teruggestuurd. Krijg ik later de melding om de telefoon maar wilgenrooslaan 27 in Vleuten te sturen.. zo gezegd zo gedaan.. vervolgens nu 3 weken verder en geen contact meer te krijgen.. ook m’n geld niet terug gekregen…
Op het adres in Vleuten staat kapsalon jamely geregistreerd…
HET ZIJN GEWOON EEN STELLETJE OPLICHTERS… nooit iets kopen, ik ga iig aangifte doen van oplichting en ik woon in de buurt dus waag er ook een bezoekje aan.

24 de maio de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Bestelling geannuleerd en toch verstuurd

Bestelling van de telefoon is door telefoondiscounter.nl zelf geannuleerd. Ik heb de gewenste telefoon elders besteld. Na ca. 5 dagen werd bestelling alsnog bevestigd. Op mijn e-mail inzake eigen annulering is niet gereageerd en de telefoon werd gewoon verstuurd! Retourformulier kan ik niet downloaden. Heel slechte gang van zaken ☹️

22 de maio de 2022

Oplichters

Na 3 weken nog steeds geen contact en ook geen bestelling ontvangen. Oplichters zijn het. ze zeggen vandaag besteld morgen in huis maar ondertussen niks leveren maar wel geld innen. Dat ze nog online zijn niet te geloven.

19 de maio de 2022

Op 6 mei een iPhone besteld en betaald

Op 6 mei een iPhone besteld en betaald. Deze zou binnen 1 dag geleverd worden. Niets gekregen en ook geen contact meer met het bedrijf te krijgen. Op emails reageren ze niet en telefonisch krijg je een bandje dat het vanwege corona(?) niet mogelijk is om telefonisch contact te krijgen.

In het verleden 2x een iPhone besteld en toen is alles goed gegaan!

13 de maio de 2022

Geen contact te krijgen

Tweede iPhone via telefoondiscounter gekocht. Met de eerste geen problemen gehad. De tweede bijna een jaar geleden gekocht en kreeg een zwart scherm, niet meer aan te krijgen. Gebeld want hebben nog garantie maar zijn telefonisch niet te bereiken. Twee keer gemaild maar wordt niet op gereageerd terwijl ik wel een algemene mail kreeg dat er doorgaans tussen 24 en 48 uur gereageerd gaat worden. Voor mij nooit geen telefoondiscounter meer, Raad het niemand aan.

5 de maio de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Je kunt je geld beter meteen verscheuren

De bestelde telefoon is ook na ruim drie maanden nooit geleverd. Aanvankelijk was de reactie dat 'de externe partner moeite heeft met de levering', maar inmiddels krijg ik geen enkel antwoord meer op mails en telefonisch contact is 'wegens Corona' niet mogelijk. In de tussentijd ontving ik wel twee aangemaakte PostNL verzendberichten, maar in de track&trace bleek telkens dat het product ook daar niet was aangeboden. Je kunt je geld beter meteen verscheuren als je bij dit bedrijf bestelt: dat scheelt een hoop ergernis.

13 de abril de 2022

Slechte communicatie!!

Wat een slecht bedrijf is dit!! De gekochte telefoon ging na een jaar stuk. Hij valt nog binnen de garantie. Keurig aangemeld, pakje verstuurd, krijgen we het pakje terug met “failliet “ erop. Helaas zijn ze telefonisch niet bereikbaar, alleen via de mail. Paar keer gemaild, krijg ik als enige antwoord terug of ik een foto van het “failliete” pakje wil sturen. Alsof ik zoiets verzin. Verder geen reactie. Wat een slechte communicatie! Heel vervelend dat je niet kunt bellen om e.e.a. kort te sluiten Ik raad dit bedrijf niet aan en ga er ook niet meer iets bestellen.

11 de abril de 2022