Jeg bestod min teoriprøve, og jeg er virkelig glad for den hjælp jeg fik undervejs. Undervisningen var super godt forklaret, og alle regler blev gennemgået på en måde, der var nem at forstå. Der var... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg fik meget præcis og personlig træning så hele teoriprøven ikke skulle tages om. FANTASTISK
Goddav... Jeg hedder Mads og er igang med at øve til teoriprøve på jers hjemmeside ind til man opdager at jers prøver inden gang er rigtigt på spørgsmålene eller svarene til prøverne, da man opa... Ver mais
A empresa respondeu
Vi hjælper dig med at "Bestå teoriprøven første gang – 100% risikofrit! Er du træt af kedelige teoribøger og usikker på, om du er klar til den rigtige prøve? Teoriprøve.net er din smarte genvej til kørekortet. Vi tilbyder dig Danmarks mest omfattende træningsplatform med over 3.000 svarmuligheder og prøver, der er identiske med Færdselsstyrelsens officielle teoriprøver. Vores metode er enkel og effektiv: Simple forklaringer i stedet for svære ord, trin-for-trin vejledning og en personlig profil, der præcist viser, hvornår du er “Bestået-klar”. Du får altså maksimal selvtillid, før du sætter dig til prøvebordet. Det koster 1450 kr. at dumpe teoriprøven. Med Teoriprøve.net kan du træne for under 1 kr. om dagen og sikre dig succes i første forsøg. Vi er så sikre på vores produkt, at vi tilbyder dig en Beståelsesgaranti: Bestå, eller få pengene tilbage! Stop med at spilde tid og penge. Start din træning i dag, og bliv en af de over mange tilfredse brugere, der har bestået med vores hjælp.
Dinamarca
Det var en kæmpe stor hjælp. Alle prøverne var brugbare til den rigtige prøve!
Virkelig godt system kæmpe anbefaling og virkelig simpelt
Det er meget simpelt og nemme forklaringer. Kæmpe anbefaling
Rigtig godt system og nemt at finde rundt. Virkelig godt
Hjalp virkelig meget op til min prøve. Kæmpe anbefaling herfra!
Virkelig hjælpsom, så glad for det😍 kæmpe anbefaling
Den her hjemmeside er perfekt hvis du skal op til teoriprøven. Anbefaler til alle sammen derude. TOP SERVICE
Jeg bestod teori første gang, med teoriprove.net og gik ud med 0 fejl! Kan stærkt anbefales!
Det her er det perfekte program til at bestå. KÆMPE ANBEFALING HERFRA!
Det var en kæmpestor hjælp for mig og det hjalp mig med at bestå. 10/10
Goddav...
Jeg hedder Mads og er igang med at øve til teoriprøve på jers hjemmeside ind til man opdager at jers prøver inden gang er rigtigt på spørgsmålene eller svarene til prøverne, da man opadater at i prøve nr. 12 men spørgsmål nr 4 står der rød på men det er en blå bil man ser at man inden gang kan lave en prøve til at man kan øve sig på. Plus at der kom en prøve nr. 13 men spørgsmål nr 22 hvor i skriver NEJ til at man må kører 50 km/t når der er et by skilt. synes lige til at i skal rette jers fejl. når man sidder øver sig derinde.
V.H. Mads

Resposta da Teoriprove.net
100% en anbefaling hjalp mig meget til min teoriprøve tak til dem der står bag denne app/hjemmeside

Resposta da Teoriprove.net
Virkelig tilfreds med min oplevelse og jeg kan klart anbefale det

Resposta da Teoriprove.net
Meget god hjemmeside, og var en kæmpe hjælp til min teoriprøve.

Det var en god oplevelse jeg vil 100 procent anbefale det perfekt service

Resposta da Teoriprove.net
Jeg bestod min teori første gang det var en god service til en fantastisk pris kan klart anbefalde det her fra

Resposta da Teoriprove.net
Super godt program og en super oplevelse så alt i alt noget jeg kan recommend!

Resposta da Teoriprove.net
Bedste ting det hjalp mig rigtig meget med min teori prøve jeg bestod på første forsøg

Resposta da Teoriprove.net
Kæmpe anbefaling! Det er nemt at bruge og forklarer teorien på en klar og overskuelig måde. Siden har gode øvelser og teoriprøver, som hjælper med at forstå reglerne i trafikken og forberede sig godt til den rigtige teoriprøve. Klaret prøven første gang!! :)

Resposta da Teoriprove.net
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.