Teppana Nederland Opiniões 468

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Ben heel tevreden met dit tapijt, voldoet aan alle verwachtingen… op een puntje na… het ondertapijt bestaat uit 2 losse banen… Daar moest ik even aan wennen niet wetend of dit nog gevolgen heeft na v... Ver mais

Informações sobre a empresa

De eerste wasbare tapijten! Nooit meer zorgen over vlekken. Onze tapijten kun je gemakkelijk thuis in jouw wasmachine wassen.

Informações de contacto

4,6

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

468 opiniões

Respondeu a 80% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben erg tevreden heb het kleed nu…

Ik ben erg tevreden heb het kleed nu een maand liggen en 1x gewassen top!!! Alleen jammer lange levertijden.

24 de março de 2026

Resposta da Teppana Nederland

Beste Nathalie, Hartelijk dank voor je geweldige recensie. Dat waarderen we enorm. Je hebt gelijk, onze huidige levertijd kan behoorlijk spannend zijn. We werken er hard aan om alle openstaande bestellingen (onder ander als gevolg van de onverwacht hoge vraag) af te handelen, zodat we binnenkort weer terug kunnen naar de normale levertijd van 5-8 werkdagen. Veel plezier met je nieuwe Teppana vloerkleed! Groetjes, Sarah van Teppana

Helemaal goed

Helemaal goed. Wij zijn er ook blij mee. Kwaliteit en levering top ,dankjewel

23 de março de 2026

Resposta da Teppana Nederland

Beste Corrie, Zo leuk om te lezen — bedankt voor de vijf sterren en veel woonplezier! Liefs, Sarah van Teppana

Classificada 5 em 5 estrelas

Een fantastische behulpzame dienst na verkoop

Een fantastische behulpzame dienst na verkoop ! Alle problemen zeer correct opgelost !

1 de abril de 2026

Resposta da Teppana Nederland

Beste Marc, wat fijn om te lezen dat je ervaring zo positief is en dat we je hebben kunnen helpen. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit te delen! Geniet van je Teppana vloerkleed. Groetjes, Sarah van Teppana

Een hele fijne organisatie

Een hele fijne organisatie. Helaas paste het kleed niet helemaal in ons interieur en kon ik het probleemloos retourneren en binnen een week kreeg ik het geld teruggestort. Deze organisatie zou ik zeker aanraden, ze zijn zeer klantgericht en vriendelijk.

23 de março de 2026

Resposta da Teppana Nederland

Beste Anniek, Bedankt dat je je ervaring hier deelt en helemaal top dat je onze service zo waardeert — ook al was het deze keer niet de juiste match voor jou. Dank je wel! We vinden het leuk als je af en toe eens bij ons langskomt, we lanceren regelmatig nieuwe designs. Liefs, Sarah van Teppana

Classificada 5 em 5 estrelas

Prima mooie en leuke tapijten

De tapijten zijn prima. Mooi en leuk. Communicatie was erg goed en snel.

8 de abril de 2026

Resposta da Teppana Nederland

Beste, Dankjewel voor deze mooie review en leuk om te lezen dat je tevreden bent met onze producten én communicatie. Geniet ervan! Liefs, Sarah van Teppana

Kwam goed op tijd

Kwam goed op tijd, goede uitleg en kleed waar ik blij van word!

17 de março de 2026

Resposta da Teppana Nederland

Beste Jacqueline, Bedankt voor de fijne review en je moeite! We zijn wel benieuwd, wat hadden we kunnen doen om er een 5-sterren ervaring van te maken? 🥰 Stuur ons gerust een mailtje naar service@teppana.nl. Liefs, Sarah van Teppana

Classificada 4 em 5 estrelas

Ben heel tevreden met dit tapijt

Daar moest ik even aan wennen niet wetend of dit nog gevolgen heeft na verloop van tijd..

2 de abril de 2026

Resposta da Teppana Nederland

Beste Marian, Bedankt voor je fijne review. Leuk om te horen dat je verder zo tevreden bent met het vloerkleed.

Bij grotere maten is het inderdaad de bedoeling dat de ondermat uit meerdere delen bestaat. Dat is een bewuste keuze, zodat transport, opslag en handling makkelijker zijn. Dat heeft te maken met de dikte van de mat en het hogere gewicht.

Volgens mij we hebben hierover ook contact gehad. Als je hier nog meer vragen over hebt, mag je altijd gerust weer opnieuw contact met ons opnemen. 🥰

Groetjes, Sarah van Teppana

Classificada 3 em 5 estrelas

Niet helemaal overtuigd

Het duurde erg lang voordat ik mijn deurmat kreeg. Het systeem met de ondermat is slim bedacht maar de pasvorm laat te wensen over en ik vind de kleuren anders dan op de foto. Al met al heb ik de deurmat wel gehouden omdat je m goed kan wassen.

11 de março de 2026

Resposta da Teppana Nederland

Beste Sandra, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je overtuigd bent van de wasbaarheid van het vloerkleed.

Als je het gevoel hebt dat de kleuren heel sterk afwijken, mag je ons natuurlijk altijd gerust een foto sturen. Dan laten we dat graag voor je nakijken.

Zoals je misschien weet, produceren wij in Hamburg op bestelling. Op die manier kunnen we overschotten en verspilling zoveel mogelijk beperken. Aan het begin van dit jaar hadden we helaas te maken met productievertragingen. Die zijn we op dit moment hard aan het inhalen, zodat we binnenkort weer op onze gebruikelijke levertijd van 5 tot 8 werkdagen zullen zitten.

Desondanks willen we je heel graag bedanken voor je vertrouwen. Mochten er nog vragen zijn, laat het me gerust weten.

Groeten, Sarah van Teppana

Classificada 2 em 5 estrelas

Tapijt wordt niet schoon in wasmachine

Het tapijt is weliswaar wasbaar, maar het tapijt wordt niet goed schoon. Gewassen op 30 graden, nog steeds vlekken, behandeld met oxy action en gewassen, nog steeds vlekken. Uiteindelijk op 60 graden gewassen, met wasmiddel en Oxy Action en nog steeds vlekken.

28 de fevereiro de 2026

Resposta da Teppana Nederland

Beste Jan, Wat jammer om te horen dat je deze ervaring hebt gehad. Het spijt ons dat het vloerkleed bij jou niet goed schoon is geworden en dat dit deze indruk heeft achtergelaten.

Je mag altijd contact met ons opnemen en ons laten weten om wat voor soort vlekken het precies gaat. Vermeld daarbij ook graag de grootte van de trommel van je wasmachine. Je kunt ons daarnaast ook gerust een foto sturen, dan kijken we graag met je mee.

Ik zal je ook nog een bericht sturen met enkele tips en ik kijk uit naar je terugkoppeling. Groeten, Sarah van Teppana

De service was goed

De service was goed. Snel geleverd en retourneren oké. Ook de terug betaling netjes gedaan.
Helaas was de kleur niet passend bij mijn interieur.

25 de março de 2026

Resposta da Teppana Nederland

Beste Albertine, Helemaal top dat je onze service zo waardeert — ook al was het deze keer niet de juiste match voor jou. Dank je wel! We vinden het leuk als je af en toe eens bij ons langskomt, we lanceren regelmatig nieuwe designs. Liefs, Sarah van Teppana

Perfect

Perfect, tweede aankoop in evenveel jaar. Graag terug!

5 de novembro de 2025

Resposta da Teppana Nederland

Beste Jurgen, Dankjewel voor deze mooie review en leuk om te lezen dat je tevreden bent met onze producten. Geniet ervan! Liefs, Sarah van Teppana

Excellent product

Excellent product, no complains here. Delivery to the netherlands may de improved, poor commonication of delivery sevice, not possibld to change date or time.

19 de fevereiro de 2026

Dear Peter,

How lovely to hear that you were happy with the service and the product— that’s exactly what we do it for.

Also thank you for your feedback and suggestion. We send a shipping confirmation as soon as the parcel leaves our warehouse. This email also explains that you should use the tracking code provided there, as you will not receive a further message from DHL.

Unfortunately, we have no influence over individual courier drivers. However, we are always happy to help as much as we can if you get in touch with us directly.

Please note that we are not allowed to change the delivery settings or delivery options on your behalf. In most cases, though, you can manage these yourself via our link on the DHL website.

Please let us know if you have further questions.

Best regards, Sarah | Teppana

Prachtig mooie kleedjes

Prachtig mooie kleedjes, in elk geval naar mijn smaak. Prima kwaliteit ook. Blijven ook mooi. Heb ze nog niet gewassen, dus daar geen ervaring mee.

1 de julho de 2025

Resposta da Teppana Nederland

Beste, Dankjewel voor deze mooie review en leuk om te lezen dat je tevreden bent met onze producten. Geniet ervan! Liefs, Sarah van Teppana

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering, eenvoudig gelegd, goede kwaliteit.

Snelle levering, eenvoudig gelegd, goede kwaliteit. Minpunt: geluid als je erover loopt

2 de março de 2026

Resposta da Teppana Nederland

Beste Eric, Bedankt voor je fijne feedback. Wat leuk om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering, het eenvoudige leggen en de kwaliteit. Wanneer het vloerkleed goed ligt en even in gebruik is, zou je geen bijzonder geluid moeten horen. Neem anders gerust contact met ons op. Groeten, Sarah van Teppana

Classificada 5 em 5 estrelas

Kleed voor onze woonkamer.

Het is een mooi kleed. Het past wat kleur betreft goed in onze kamer. Maar we kunnen het pas neerleggen als de vloerverwarming klaar is. Dat is eind april.
Jullie service is prima. Het kleed is mooi.
We zijn benieuwd hoe het er uit ziet als het klaar is.

11 de março de 2026

Resposta da Teppana Nederland

Beste Marijke, Bedankt voor je mooie beoordeling van zowel ons product als onze service. Stuur ons gerust een foto als je dat leuk vindt.Als je het vloerkleed langer wilt opbergen, kun je de mat het best oprollen. Je kunt die met een beetje touw vastbinden. Het design kun je gevouwen laten. Veel plezier ermee. Groetjes, Sarah van Teppana

Schnell und kwalitat

17 de fevereiro de 2026

Resposta da Teppana Nederland

Beste Henk, Zo leuk om te lezen — bedankt voor de vijf sterren en veel woonplezier! Groeten, Sarah van Teppana

Zeer tevreden

Zeer tevreden , je krijgt exact wat je ziet ! Kleuren zijn prachtig! Het tapijt is gemakkelijk te leggen dankzij de simpele instructies. Aangekocht wegens de te gladde vloeren voor ons hondje in de nieuwe woning . Hij is er dol op !! Ivm onderhoud heb ik nog geen ervaring maar ik ben er gerust in omdat alle reclame tot nog toe juist is .
Dankjewel Teppana voor jullie product! 😊

10 de março de 2026

Resposta da Teppana Nederland

Beste, Heel erg bedankt voor de fijne review en je moeite! Fijn om te lezen dat jij én je hondje dol op je nieuwe Teppana vloerkleed zijn. 🥰 We zijn wel benieuwd, wat hadden we kunnen doen om er een 5-sterren ervaring van te maken? Stuur ons gerust een mailtje naar service@teppana.nl. Liefs, Sarah van Teppana

Classificada 5 em 5 estrelas

Voor mensen met een stofallergie

Voor mensen met een stofallergie, die hun huis toch gezellig willen maken met een warm tapijt, is Teppana de ideale oplossing. Er is heel veel keuze qua design, je kan het eenvoudig stofzuigen, reinigen of wassen. Het tapijt blijft ook mooi liggen door de antislipmat.

16 de fevereiro de 2026

Resposta da Teppana Nederland

Beste Kyra, Bedankt voor je mooie en uitgebreide review. Wat fijn om te horen dat Teppana voor jou de ideale oplossing is en dat je vooral de combinatie van gezelligheid, ruime designkeuze en praktisch gebruik zo waardeert. Veel woonplezier! Groetjes, Sarah van Teppana

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij hebben zeer goede ervaringen met…

Wij hebben zeer goede ervaringen met Teppana. We hebben 2 x de verkeerde maten opgegeven. Toen gebeld met Teppana in Nederland. Ik kreeg een allervriendelijkste mevrouw aan de lijn, die zei dat het geen enkel probleem was. 1 kleed, wat erg mooi was, maar dus te klein door onze eigen schuld, gratis terug kunnen sturen.
De andere bestelling kon geannuleerd worden. Het geld van beide kleden was snel terug gestort op onze rekening.
Nu nog een 3e kleed met de goede maten in bestelling, alle vertrouwen in dat dit goed zal verlopen. Wij vinden het een erg klantvriendelijk bedrijf. Een topbedrijf!!

11 de fevereiro de 2026

Beste Maria,

Wat een lieve top review, heel erg bedankt. Superfijn om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen en dat alles uiteindelijk toch goed is gekomen, ook al waren de maten per ongeluk niet helemaal juist doorgegeven.
Extra mooi om te lezen dat je ons als klantvriendelijk hebt ervaren. Jouw review "made my day!" 🥰

Groetjes, Sarah van Teppan

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.