Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Echt Fantastisch! Wij hebben zowel de vier seizoenen dekbeden als de wollen onderdeken aangeschaft bij Terschellinger. Het heeft oprecht onze verwachtingen overtroffen. Het is zo comfortabel dat wij... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede service en vriendelijke personeel De all years dekbedden terug gestuurd en de zomer dekbedden gekocht. De all years waren voor ons te dik. De zomer dekbedden zijn behaaglijk en heerlijk warm.... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Eenvoudig te bestellen. Volgende dag in huis. Duidelijke verwachting vooraf kenbaar gemaakt op meerdere manieren. Denk aan geur van schapenwol. Kwaliteit is goed, afwerking is netjes. Aanrader voor ie... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Opgegroeid met het slapen onder schapenwollen dekbedden en nu eindelijk onszelf dat gegund. Enorm genieten weer! Prettig warm en goed van gewicht waardoor het een luxe gevoel geeft. Super blij. Klante... Ver mais

4,6

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

213 opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering. Goede kwaliteit. Zelf vind ik niet dat mijn kussen ruikt. Slaapt echt heel lekker. Alleen al het idee dat ik nu op wol slaap ipv polyester geeft al een andere slaap beleving.

9 de janeiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

dekbed discounterje kan beter bij de dekbed discounter…

je kan beter bij de dekbed discounter gaan shoppen als daar iets niet in orde is kan je het product gewoon retourneren en je geld terug krijgen of helpen ze vriendelijk bij het aanschaffen van de juiste artikelen. bij terschellinger is dit echter onmogelijk , hier krijg je alleen maar verwijten .
je word aan het lijntje gehouden en ze doen er uiteindelijk geen donder mee.

23 de dezembro de 2025

Winterdekbed

Lekker warm wollen winterdekbed, het slaapt heerlijk. Ik slaap zonder partner en heb het evengoed warm genoeg met alleen een shirt aan.

6 de janeiro de 2026

Aanrader

Een heel fijn dekbed. Doet waar het voor bedoeld is. De aanwezige schapengeur is minimaal en absoluut niet storend! Is beter dan de geur van een chemisch goedje!!! Ik ben blij met de keuze voor dit dekbed.

23 de dezembro de 2025

wollen onderdeken

Bestelling wollen onderdeken en rolkussen was snel binnen en van mooie kwaliteit. De onderdeken is heel behaaglijk om op te slapen en het rolkussen is fijn op de bank. Top !

20 de dezembro de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Snelle verwerking van de order en…

Snelle verwerking van de order en tijdig binnen de gestelde afleveringstijd ontvangen. Keurig verpakt echter de beveiliging als Zijnde ongebruikt is slechts eenmalig omdat de bestelde zaken alleen geïnspecteerd kunnen worden als de beveiliging is verbroken.

16 de dezembro de 2025

Goede keus, kwaliteit

We slapen nu ongeveer twee maanden onder de dekbed, warme deel van de 4 seizoenen.
Al vanaf het begin zit er een natuurlijke geur aan...wordt nu wel iets minder ..
Maar ik moet zeggen dat we nog nooit zo lekker hebben geslapen, dekbed is heerlijk warm.
De hoofdkussen Eco wol valt een beetje tegen, die is nu al plat. Opschudden helpt niet....
2 weken geleden hebben de Wollen wolvacht kussen gekocht.
Deze is super, je kunt zelf de dikte van vulling regelen dmv rits.
Een aanrader...

14 de dezembro de 2025

Topper van een topper

We hebben een topper/dekje en het ligt precies zoals ik hoopte. Ons nieuwe harde matras was te hard voor mij. Met de topper niet meer. Er zit iets een natuurlijk geurtje aan maar dat vind ik juist lekker. Het ligt zo zacht en warm. Het liefst slaap ik er op zonder hoeslaken ertussen maar dat vindt mijn man kriebelen. Mijn zoon is 1 keer doorgelekt met plassen. En ik zag
geen vlek en, rook niets, ik kon het niet eens meer terug vinden. Het is echt vocht en vuilafstotend. Het was ook super verpakt met hygiëne labels verzegeld. Én snel geleverd. En dat voor die prijs.

11 de dezembro de 2025

Super fijn bedrijf

Super fijn bedrijf, zeer kundige mensen, door mijn ziekte werd het vaker aangeraden, informatie ingewonnen bij deze geweldige mensen, slaap ik beter en heb ik geen koude voeten meer!!!

6 de novembro de 2025

Heerlijke (winter) dekbed

Heerlijke (winter) dekbed! Wij hebben maat 220x240 gekocht en willen geen kleinere meer!
Deken ligt lekker, is heerlijk warm maar niet overdreven, ademt met je mee.
Prijs / kwaliteit verhouding is 👍🏻

10 de dezembro de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.