Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Echt Fantastisch! Wij hebben zowel de vier seizoenen dekbeden als de wollen onderdeken aangeschaft bij Terschellinger. Het heeft oprecht onze verwachtingen overtroffen. Het is zo comfortabel dat wij... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede service en vriendelijke personeel De all years dekbedden terug gestuurd en de zomer dekbedden gekocht. De all years waren voor ons te dik. De zomer dekbedden zijn behaaglijk en heerlijk warm.... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Eenvoudig te bestellen. Volgende dag in huis. Duidelijke verwachting vooraf kenbaar gemaakt op meerdere manieren. Denk aan geur van schapenwol. Kwaliteit is goed, afwerking is netjes. Aanrader voor ie... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Opgegroeid met het slapen onder schapenwollen dekbedden en nu eindelijk onszelf dat gegund. Enorm genieten weer! Prettig warm en goed van gewicht waardoor het een luxe gevoel geeft. Super blij. Klante... Ver mais

4,6

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

213 opiniões

NIET KOPEN

Wollen zomerdekbed ontvangen. Het stinkt enorm, maar dan ook echt enorm naar schapen. Of eigenlijk een hele schapenstal inclusief mestlucht. Op de verpakking staat dat dit ‘nieuwigheid’ is, maar volgens mij zit er gewoon ongewassen wol in. Terugsturen kan niet meer. Dus niks kopen bij deze firma!!! Product komt sowieso ook uit China, ipv Terschelling. Erg misleidend. De geur zou na buiten luchten verdwijnen, maar dit is niet het geval .

1 de junho de 2024

Zeer tevreden

Zeer tevreden. Het 4 seizoenen dekbed is snel geleverd. Goed verpakt. Ik heb ontzettend lekker eronder geslapen. Had ik er maar eerder 1 gekocht. De geur is er wel, maar valt reuze mee. Ik had erger verwacht.

23 de maio de 2024

Netjes verpakt.

De bestelde artikelen werden snel geleverd en waren erg goed verpakt. Het hoofdkussen ligt meteen goed en het dekbed is lekker zwaar. Iemand zei iets over de geur en dat klopt wel. Je ruikt een beetje dat het van schapen komt.

19 de maio de 2024
Classificada 4 em 5 estrelas

Mooi dun zonerdekbed …

Snelle levering van een mooi naar zeggen 100% katoenen zomerdekbed . Had het idee een Nederlands product te kopen, maar kwam door het kwaliteitscontrole label er achter dat het dekbed in China is geproduceerd.
Voldoet prima en is idd lekker koel !

4 de maio de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Fijne kussens en perfecte service

Heerlijke stevige en goedgevulde kussen. Helemaal naar verwachting.

Om onverklaarbare reden werd het pakket door DHL retour gestuurd voordat hij überhaupt bij mij werd aangeboden. Ik werd de dag erna meteen door de klantenservice gebeld en het pakket is de zelfde avond alsnog bezorgd. Bedankt voor de top service!

24 de abril de 2024

Prettig wollen dekbed

Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling en van de levering. Op het eerste gezicht is het een goed dekbed, nog geen mogelijk gehad om het dekbed uit te testen ivm vakantie. We zullen er vast lekker warm onder slapen.

26 de março de 2024

het ruikt slecht

Ik heb 6 maanden geleden een wollen dekbed gekocht. Er staat dat de geur binnen 2 weken zal verdwijnen. Het is al 6 maanden geleden en het ruikt nog steeds vies. klantenservice antwoordt niet eens

1 de dezembro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

TERSCHELLINGER Schapenwollen dekbedden EEN AANRADER !

Enkele maanden geleden bestelden we via Bol.com twee eenpersoons Terschellinger schapenwollen dekbedden.Toen we ze in gebruik namen wisten we dat in de gebruiksaanwijzing vermeld was dat de schapenstalreuk na enkele tijd zou verdwijnen,en inderdaad,na tien dagen was de reuk verdwenen.Ondertussen genieten we reeds zes weken van deze warme zachte comfortabele dekbedden.

8 de fevereiro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Ik had een winter dekbed besteld en dit…dienst na verkoop slecht

Ik had een winter dekbed besteld en dit valt reuze mee dus dacht ik ik bestel ook het eco wollen kussen. Dit kussen is na een week heel plat ondanks het opschudden en je kan het niet eens goed opschudden. Tis precies gevuld met lappen wol. Ze sturen je zowiezo een mail en ik had dit vermeld, ze vroegen welk kussen en sinds ik terug gemaild had heb ik geen reactie meer gehad ook nie bij een latere poging, ze antwoorden niet meer !

29 de fevereiro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Zowel het dekbed als de klantenservice zijn van buitengewone kwaliteit!

Ik had ze eerst gebeld voor persoonlijk advies. Dit was een zeer prettig gesprek waarna ik besloot het dekbed te bestellen. Ik kwam er echter achter dat ik de verkeerde maat had besteld. Het was weekend en de klantenservice was niet meer bereikbaar. Op maandagochtend vlak na 8 uur, reageerden ze direct. Annuleerde mijn bestelling en ook het geld werd vrij snel teruggestort. Ik heb direct de juiste maat besteld en die werd keurig de volgende avond thuis bezorgd.
Hele goede service.
En het dekbed?
Daar ben ik alleen maar vol lof over!
Een zeer goede investering en ik kan het dan ook éénieder aanraden. Maar ook dit bedrijf. Zo'n service tref je weinig meer.

5 de março de 2024

Prijs-kwaliteit is top

Snelle en nette levering. Product is heel erg fijn en precies zoals beloofd. Prijs kwaliteit verhouding is top!

1 de fevereiro de 2024

Superfijn dekbed

Perfecte timing, in de avonduren, van de besteldienst , zo maak je het zelden mee! En supersnel geleverd. Vervolgens een heerlijk warm wollen dekbed voor een zeer aantrekkelijke prijs, heb spijt dat ik dit al niet veel eerder aangeschaft heb. Echt een aanrader!

9 de fevereiro de 2024

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.