Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Reeds 4 producten van hun aangeschaft. Door problemen met de verzending proefstalen vanuit Belgie naar Nederland is er een en ander verkeerd gelopen waardoor er bijna 21 dagen op een uitslag diende ge... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik kreeg de test zoals afgesproken de dag na bestelling in huis. Duidelijke uitleg en urine opgestuurd. Gelukkig geen soa. Makkelijk en betrouwbare manier voor testen op soa's.

Informações sobre a empresa

1. Centro de diagnósticos
  2. Laboratório
  3. Rastreio de doenças sexualmente transmissíveis

Niet helemaal zeker van je zaak(je)? Test jezelf. Bijvoorbeeld op Soa’s. Inclusief gratis behandeling. Voor 23:59 uur besteld = morgen in huis.

Informações de contacto

4,5

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

46 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Snel geholpen !

Ik had al binnen 40 uur de uitslag van mijn test binnen. Gelukkig is de test betrouwbaar en anoniem waardoor ik zeker ben van mijn zaak. Goed werk gasten! Bij de ggd moest ik een week wachten totdat ik kon testen. Niet handig als je wellicht met een soa rond loopt….

1 de julho de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

De test is makkelijk uit te voeren

De test is makkelijk uit te voeren. Opsturen en klaar. De code is handig maar moet je dus wel goed bewaren anders kan je de uitslag niet ophalen. Blij met deze manier van testen.

18 de junho de 2024

Dit Is een scam!!!!!!!

Is een scam!!!!!!!! Hele verkeerde uitslag terug gekregen.

Dus jij bent dezelfde persoon als in de chat opmerkelijk met miljoenen klanten binnen eu, mijn resultaat is verkeerd binnen gekomen en Dat heb ik je ook via de chat gezegt, k Ben positief en is negatief binnen gekomen en geen medicijnen gekregen.

Of mijn huisart mij wel kan helpen?
Wauw , onbeschoft zoals in de chat , ik wou een snelle opposing maar is verandert in een heel process van moeite en gezeik. NIET DOEN MENSEN ga zoals meneer adviseert gewoon naar de huisarts.

18 de junho de 2024

Beste R.

Dit is onzin. Maar dat weet jij ook. Je hebt je uitslag helemaal nog niet. Het gaat je ook niet om de uitslag, je wilde gewoon direct medicatie hebben. En we hebben je inmiddels meerdere keren uitgelegd dat het zo niet werkt. Daarna ging je dreigen met negatieve reviews. Waarvan dit dus het resultaat is...

Update 24-06

Je hebt je verhaal nu helaas aangepast. Nu claim je opeens een negatieve uitslag te hebben. Bij een negatieve uitslag kan je niet behandeld worden. We houden ons hiermee aan de wet. Ik hoop dat je dit begrijpt.

Classificada 4 em 5 estrelas

Safe4All

Snel, deskundig, en discreet.
Alleen vind ik het wel raar, dat je via WhatsEp contact kan opnemen, dan ben je niet meer anoniem?

22 de maio de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Testalize.me is een echte aanrader

Testalize.me is een echte aanrader. Het werkt makkelijk, snel en vanuit huis! Je doorloopt de duidelijke stappen, stuurt de retourbox terug en bekijkt de uitslag later met de codekaart online.

23 de julho de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Ik dacht geen Candida te hebben

Ik dacht geen Candida te hebben, want de test was negatief. Ik bleef toch dezelfde klachten hebben. Ga ik naar de dokter en die neemt een kweekje af… toch Candida😞.

Heel vervelend, want in de eerste instantie een goede review achtergelaten. Ik dacht negatief getest te zijn en ook weer gemeenschap gehad, dus dan weet je het wel😣.

Ik zag dat ze deze testen ook nieuw hebben. Wellicht is het niet goed doorgekomen of wat dan ook, maar 100,- voor een valse test is niet leuk.

Ik raad de Candida test in ieder geval niet aan!

12 de janeiro de 2023

Resposta da testalize.me

Dag Sandra, bedankt voor je review. We onderzoeken jouw casus graag, alleen moet je het dan wel melden... Wij weten nu niets, we kunnen ook niet bij je uitslag. Kan je even contact met ons opnemen?

Er zijn de nodige verklaringen voor een situatie als dit. En inderdaad kan een test (iedere test, ook bij huisarts) vals-negatief of vals-positief zijn. Maar vaker ligt de oorzaak elders. Bijvoorbeeld bij een niet-correcte afname of dat er op het moment van testen simpelweg niet voldoende materiaal aanwezig is om de aandoening te kunnen detecteren.

Neem even contact op, dan kunnen we eventueel navraag doen bij de arts-microbioloog op basis van jouw uitslag.

Erg tevreden!! :)

Erg tevreden!! Ik kreeg de test op tijd anoniem opgestuurd en het was totaal niet awkward. Vrij snel en makkelijk getest in m'n badkamer. En toen weer verstuurd. Paar dagen later de uitslag die gelukkig negatief was! Vette opluchting haha.

26 de dezembro de 2020

Dauert länger als beworben

Eine gute Idee, anonymisierte Test anzubieten. Der Test selbst kam auch schnell und lässt sich einfach durchführen. Aber leider, und das ist entscheidend, dauert es mit mit 9 Tagen bis zum Ergebnis entschieden zu lange! Besonders für Leute mit Sorgen oder gar Schmerzen: Ein Arzt oder andere (inländische) Labore sind hier zielführender. Leider wird irreführend angegeben, das Ergebnis würde innerhalb von 72h - also 3 Werktagen bekannt sein. Selbst nach sehr großzügiger Lieferzeit ist das definitiv nicht der Fall gewesen!

7 de novembro de 2020

Resposta da testalize.me

Ihre Ergebnisse werden innerhalb von 72 Stunden nach Eingang in unserem Labor (Arbeitstage) online sein. In unserem Labor hat es nie Verzögerungen gegeben. Möglicherweise gab es eine Verzögerung bei der Post. Es ist schade, dass Sie uns nie kontaktiert haben, als Sie auf Ihre Ergebnisse warteten. Dann hätten wir das mit Ihnen klären können.

Snel en betrouwbaar

7 de setembro de 2020

Gaf me snel zekerheid

Gaf me snel zekerheid! Dit soort testen doe ik liever thuis en anoniem. Oogt betrouwbaar door de artsen die er aan verbonden zijn. Ik heb echt geen zin in gedoe bij de GGD.

16 de junho de 2020
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.