Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Zeer slechte klantenservice. Er werd mij iets beloofd wat ze nooit na zijn gekomen. Na meerdere malen contact proberen te zoeken werd er uiteindelijk nooit meer gereageerd op me. Heel teleurstellend.

Classificada 5 em 5 estrelas

TET Swimwear is echt een gamechanger voor mij. Ik voel me zelden écht comfortabel in badkleding, maar hun bikini’s zitten zó fijn en op een natuurlijke manier. De stof is stevig maar zacht, en de... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Opnieuw een update van mijn retour naar twee maanden geen gehoor , IK krijg ieen mailtje dat het geld retour zal worden terug betaald binnen 14 dagen . Zoals vele andere nog steeds niks ontv... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de moda feminina

TET. Responsible wear is about celebrating female collaboration, responsible and total transparency: ethical, responsible clothing made from recycled materials with attention to detail. Our story begins and ends in the ocean. TET. Responsible wear’s primary focus is to build a brand that effectively tackles debris reduction, particularly the plastic that litters the sea. All of our swimwear is crafted from Repreve – an innovative, high-quality performance fabric that’s made from plastic waste and industrial nylon waste by certified factories. All of our sustainable clothing, sportswear and accessories are made from organic cotton, linen, tercel and organic bamboo. This is produced in local factories in Bali, indonesia. In addition, all of our bikinis are reversible and all collections are designed to match, allowing you to mix and match all items; your bikini will be your best friend for the rest of your life. Our goal Using waste from the ocean to create on-trend and high quality recycled swimwear that will eventually find itself back there through the wearer, the circle is complete. We create fashion-forward clothing that lasts forever and can be combined endlessly.

Informações de contacto

3,4

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

39 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Luna puff dress

Ben naar de winkel in Canggu geweest. Werd heel fijn ontvangen en goed geholpen. De puff dress is hele goede kwaliteit en zit ontzettend lekker. Voor zowel een stranddag als een chique avond is de jurk zeker geschikt!

10 de outubro de 2025

Super!!!

Onwijs tevreden, snelle levering, betrouwbaar, goede klant ervaring en mooie verpakking. Vaker hier jurkjes en bikini's gekocht, voor mezelf en als cadeautjes voor vriendinnen, de materialen en fit zijn fantastisch, en dan ook nog eens sustainable! Ik krijg er vaak complimenten over. Zeker een aanrader.

14 de outubro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Bestelling geplaatst en op tijd…

Bestelling geplaatst en op tijd geleverd! Een jurkje daarvan had ik de maat niet juist besteld, dus geretourneerd. Vrijwel direct het geld ontvangen.

Thnx TET voor de goede service en mijn mooie aanwinsten. Xxx

Dankbaar

TET Swimwear is echt een gamechanger voor mij.
Ik voel me zelden écht comfortabel in badkleding, maar hun bikini’s zitten zó fijn en op een natuurlijke manier. De stof is stevig maar zacht, en de pasvorm klopt gewoon. geen gedoe, geen onzeker gevoel.

Wat ik ook fijn vind: het merk is duurzaam, dus ik weet dat ik iets draag waar ik me goed bij voel, vanbinnen én vanbuiten.
Ik had nooit gedacht dat ik me zo zelfverzekerd kon voelen in een bikini, maar TET heeft dat echt veranderd.

Classificada 1 em 5 estrelas

Het bedrijf geeft bij een retour het…

Het bedrijf geeft bij een retour het geld niet terug. Ik ben inmiddels 1.5 maand aan het wachten op bijna 180 Euro. Met mistige berichten wordt steeds beterschap beloofd. Duurzame kleding is lovenswaardig, maar koop het niet bij deze club: je wordt gewoon bedonderd.

Slechte ervaring…

Ik wacht al sinds begin augustus op mijn refund. De retour is netjes bevestigd, maar ik heb mijn refund nog steeds niet ontvangen. Elke keer dat ik de klantenservice mail, krijg ik een ander excuus waarom het nog niet geregeld is. Ondertussen staat mijn Klarna nog altijd open en ben ik anderhalve maand verder. Heel frustrerend en gewoon slechte service.

18 de setembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Nog steeds geen geld ontvangen na retour

Net zoals meerdere hier een jurkje retour gestuurd..

Bleven in het begin zeggen dat ze niks hadden ontvangen. Als ik de bevestiging van PostNL stuur dan hebben ze het ineens wel. Het zou 1 tot 14 werkdagen duren voordat het wordt verwerkt bij Klarna. Dat is nog steeds niet gedaan.

16 de setembro de 2025

Zoals meerdere berichten

Zoals meerdere berichten. In Juli een retourbevestiging gekregen, maar ze werken Klarna maar niet bij. Inmiddels meerdere mails gestuurd waar in het begin nog netjes op werd gereageerd maar op de laatste mails niet meer. Ze zullen het oplossen, heb er nog niks van gezien. Jammer. Inmiddels dus al twee maanden verder!

12 de setembro de 2025

Terugbetaling duurt heel lang

Levering was snel. Heb 1 artikel retour gestuurd en is 14 augustus ontvangen. Tot op heden geen geld retour mogen ontvangen. Wel contact gehad met de klantenservice die aangeeft dat t nog even duurt. Terwijl terugbetaaltermijn 14 werkdagen is. Heel vervelend.

11 de setembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Slechte service van deze website

Slechte service van deze website! Adverteren met snelle levering.. duurde al een paar weken voordat ik de bestelling in huis had. Bestelling retourgestuurd naar adres in Nederland en het retouboeken via Klarna duurde ook nog eens een paar weken. Al en met al twee maanden vanaf bestelling tot retourboeking. Reageren slecht op mailtjes die je stuurt

6 de setembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Bestel hier niet 1,5 maand geleden een…

Bestel hier niet 1,5 maand geleden een retour gedaan en nu nog niets ontvangen aan geld. Ook kwaliteit kleding is niet goed. Twee dezelfde jurken besteld in verschillende kleuren en ze lijken totaal verschillend. Reageren ook slecht op mails.

6 de agosto de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Slechte ervaring met TET Responsible…

Slechte ervaring met TET Responsible Wear. drie keer een jumpsuit opgestuurd gekregen met beschadiging. Enige wat ze aanbieden is weer opnieuw retourneren en nieuwe bestellen. Of 10% korting, deze korting krijg je ook als je je op de nieuwsbrief abboneert.

30 de junho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Bij het terugzenden van mijn artikel…

Bij het terugzenden van mijn artikel via bpost, kreeg ik van bpost mijn pakket terug retour. Na wat navragenbij bpost bleek het retourlabel dat TET had bijgevoegd niet gelding buiten Be. Ik heb TET en zalando hierover gecontacteerd. TET heeft me een nieuw retourlabel toegestuurd dat opnieuw exact hetzelfde bleek niet geldig buiten Be.
Ik heb Zalando geinformeerd, ze hebben me een retourlabel gestuurd om het naar hen te sturen. Paar weken later kreeg ik een melding dat TET het pakket niet ontvangen had. Ik heb toen mijn retourinfo aan Zalando bezorgd en een verklaring op need moeten ondertekenen dat het pakket opgestuurd werd. Zeer onprofessioneel van het bedrijf TET. De bikini heb ik vorig jaar 1 of tweemaal gedragen. Het bikiniboekje is tweemaal zo groot geworden, omdat de elastiek helemaal uitgerokken is, Na een paar maanden in de kast te liggen was de elastiek helemaal vergaan. Dat kan men verwachten van primarkt voor een bikini van 5 euro, maar absoluut not done voor een bikini van 100 euro. Aan de kwaliteit moet echt gewerkt worden om zo een prijskaartje te rechtvaardigen. Zeer ontgoocheld.

10 de junho de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.