Gjorde en beställning för att ge bort i doppresent. Fick 1/4 av postern! Helt otroligt att man inte kollar på postern innan man skickar iväg den. En annan beställning som jag gjorde med året 1988 kom... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Beställde en mugg. Snabb leverans bra packad, och väldigt fin tryck. Vid ankomst var den dock svärtad på ett ställe. Kontaktade dem direkt beskrev problem och skickade foton. När jag mottog meddela... Ver mais
Beställde deras kärlekskarta väldigt nära inpå julafton och den han ändå fram i tid. Själva postern var väldigt fin och uppskattades av min sambo och även övriga i familjen som fick se den. Väldigt ku... Ver mais
Supersmidigt att göra en kärlekskarta med hjärtan för de olika städerna. Bra idé som present till någon man saknar och inte har nära. Jag skickade den hem till min syster direkt i beställningen med ra... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Text & Art är en butik med personliga posters och prints. Trygg betalning och snabb leverans.
Informações de contacto
Trädgårdsgatan 5, 55316, Jönköping, Suécia
- info@textart.se
- textart.se
Kanon!
Snabb leverans och fantastisk produkt! Är så nöjd och hoppas på att julklappen kommer vara uppskattad.
Det var en mycket uppskattad…
Det var en mycket uppskattad julklapp...den bästa han någonsin fått.
Fotoposter såg ut som utskrift
Designade själv en fotoposter med bild och text i storlek A4 med ram. Extremt missnöjd med bilderna! Bilderna såg verkligen inte ut som foton utan som gryniga utskrifter ifrån en medioker skrivare. Så himla tråkigt!
Snabb levereras och superfina…
Snabb levereras och superfina produkter!!
Snabb leverans snygg utseende perfekt…
Snabb leverans snygg utseende perfekt julklapp till nån som har allt han behöver
Super nöjd,produkter var otroligt fina
Jättefin mugg till fars dag
Jättefin mugg till fars dag! Håller värmen kanon och bra kvalitet
Värt att handla hos igen
Snabb leverans och mycket fin produkt med super kvalité på trycket
Hög kvalitet och snabb leverans
Hög kvalitet och snabb leverans. Mycket nöjd.
Inte första gången jag beställt…
Inte första gången jag beställt härifrån och varit nöjd innan, beställde nu en poster som fått en spilld fläck på sig, men inget man tänker på direkt om man inte vet att den är där
Fin mugg med bra kvalite
Fin mugg med bra kvalite. Supernöjd!
Inte första och troligtvis inte sista…
Inte första och troligtvis inte sista gången jag handlar hos Emil. Produkterna har motsvarat mina förväntningar! Emil vet vad han gör :)
Beställde två muggar med texten ”Stort…
Beställde två muggar med texten ”Stort lycka till på nya jobbet, förrädare”, de uppskattades av kollegorna 😂 Nöjd med både kundbemötandet och produkterna.
Mycket nöjd 😄
Är mycket nöjd och hoppas syster blir…
Är mycket nöjd och hoppas syster blir det oxå. Kommer beställa fler gånger.
Nöjd kund
Jag har flera gånger beställt presenter och alltid varit nöjd med varorna, snabba leveranser, god kvalitet och bra service
Mvh Berit Berge
Köpte en mugg och en tavla
Köpte en mugg och en tavla, båda skulle vara presenter. Så fina och dom blev väldigt uppskattade! Snabb leverans också, toppen nöjd 🤙🏼🤙🏼🤙🏼
Ett uppskattat presentföremål till två…
Ett uppskattat presentföremål till två bröder på jobbet, bägge fyller jämnt i år. 50 respektive 60 år.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.