Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Tak for fantastisk pizza som altid. I skuffer aldrig, lækker smag og altid et smil på læben når man henter maden. Ekstra tak for beskeden til min datter som havde fødselsdag! 5 stjerne ⭐️

Classificada 4 em 5 estrelas

Rigtig hyggelig restaurant og virkelig lækker mad. Vi kendte ikke restauranten i forvejen, og blev virkelig imponeret over den hyggelige indretning. Det eneste, der var at kritisere var akustikk... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Restaurante italiano
  2. Bistro
  3. Restaurante de gastronomia do norte da Itália

Escrito pela empresa

Siden vores åbning har vi arbejdet målrettet på at skabe et sted, hvor gæsterne kan opleve ægte italiensk gastronomi på sit bedste. Vores principper er enkle: overlegen kvalitet, autentiske smagsoplevelser og konkurrencedygtige priser, alt sammen serveret med varme og venlighed af vores dedikerede personale i en indbydende og komfortabel atmosfære. Hos That's Amore kan vi med stolthed tilbyde et udvalg af hjemmelavede pizzaer og pastaer, lavet med de fineste italienske råvarer. Hver ret er tilberedt med omhu og passion for at bringe den autentiske smag af Italien til bordet. Vores menu er skabt til at tilfredsstille alle smagsløg og byder på noget for enhver, der ønsker at nyde det allerbedste fra det italienske køkken. Velkommen til en smagsrejse, der får dig til at sige: That's Amore!

Informações de contacto

Geralmente responde em 14 horas

Fantastisk pizza !

15 de março de 2026

Resposta da That’s Amore

Tusind tak for din positive anmeldelse 🙏🏼🙏🏼

Classificada 5 em 5 estrelas

ar en grugruppe blinde og svagtseende som fik god betjening

Vi var en gruppe blinde og svagtseende og betjening i forhold til vores behov var rigtig god. Tjenerne var hjælpsomme til at læse menu kortet op for os. De var gode til generelt at hjælpe os ved bordet når vi efterspurgte det og hjælpe os til og fra toilettet. Tjenerne virkede meget opmærksomme på os og det var rigtig rart og var med til at gøre vores aften betydelig lettere

12 de março de 2026

Resposta da That’s Amore

Tak for den flotte anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at I følte jer godt hjulpet og taget hånd om under jeres besøg. Det betyder meget for os, at alle gæster får en god og tryg oplevelse hos os. Vi håber at byde jer velkommen igen snart.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super fantastisk oplevelse. Servicen og maden er i top👏

Virkelig fantastisk oplevelse, havde reserveret bord til valentinsdag med min kæreste og jeg. Da vi ankom blev vi mødt med en af de flinkeste tjener. Vi havde aldrig været der før, maden var 11/10 og servicen. Super hyggeligt sted med god mad og akustik.
Der var dækket fint op med roser og valentinsballoner til sidst gav en af tjenerne en til os. Tak for en fantastisk oplevelse.

14 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Skuffende oplevelse trods hyggelige rammer

Jeg havde virkelig glædet mig til at prøve restauranten og havde set frem til en hyggelig og romantisk aften. Stedet er flot indrettet og har en rolig, varm stemning, så forventningerne var høje — desværre levede oplevelsen slet ikke op til dem.

Min kæreste og jeg ankom kl. 18:20, satte os og bestilte kort efter. Tiden gik, og efter omkring 40 minutter havde vi stadig hverken fået mad eller drikke. Tjeneren kom derefter tilbage og fortalte, at han havde glemt at registrere vores bestilling, så vi måtte bestille det hele igen. Da drikkevarerne endelig kom, fik vi vin og almindeligt vand, selvom vi havde bestilt danskvand.

Vi havde bedt om at få al maden serveret samlet, men forretten kom alene. Den var egentlig fin, men det ødelagde lidt oplevelsen, når resten af maden ikke fulgte med som aftalt. Efter endnu en længere ventetid kom hovedretterne — men bestillingen var tastet forkert, så det var ikke det, vi havde bestilt. Vi måtte derfor vente igen, mens det blev rettet.

Da retterne endelig kom korrekt, var min spaghetti carbonara meget skuffende — næsten uden bacon og mest bare pasta i flødesauce. Pizzaen, som min kæreste havde bestilt, var heller ikke noget særligt.

Det eneste, der virkelig trak op, var husets vin, som var rigtig god. Men samlet set var det en øv oplevelse med flere fejl, lang ventetid og middelmådig mad. Derfor føles det ikke rimeligt at ende med en regning på omkring 700 kr. for den aften.

14 de fevereiro de 2026

Kære Nanna,

Tusind tak for din anmeldelse – og for de pæne ord om stemningen og indretningen. Det betyder oprigtigt meget for os at høre, at de elementer blev værdsat.

Samtidig er vi naturligvis meget ærgerlige over at læse om jeres oplevelse, som på ingen måde afspejler det serviceniveau eller den kvalitet, vi bestræber os på at levere hver eneste dag. Den pågældende aften havde vi ekstraordinært travlt med over 100 gæster igennem restauranten, og jeres bestilling blev desværre håndteret af en ny medarbejder. Det forklarer nogle af de fejl, der opstod – men det undskylder dem ikke. Vi beklager oprigtigt ventetiden, forvekslingen af bestillinger samt at forret og hovedret ikke blev serveret samlet, som I havde ønsket.

Det gør os også oprigtigt kede af, at maden ikke levede op til forventningerne. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores gæster går herfra med. Derfor er vi også glade for at høre, at vinen faldt i jeres smag – det er trods alt et lille lyspunkt.

Vi håber, at I vil overveje at give os muligheden for at levere den oplevelse, vi ved, vi kan – og som vi er kendt for 🙏🏼♥️

Med venlig hilsen,

Bare en lækker Pizza!!

Jeg skulle tage pizza med hjem til familien efter en tur til Jylland men havde ikke lyst til en mainstream "pizza" Og kom i tanke om That's Amore!

Jeg ringede til dem fra bilen og bestilte 4 pizza og en pastaret.. maden var klar til aftalt tid da jeg kom og betjeningen var venlig.

Og nu startede en skøn rejse for ens sanser!
Alene duften fra pizzaerne på vej hjem og den udseende maden havde da den blev pakket ud var ypperlig! Man kunne se at det her var en god pizza! Alene på den måde osten var smeltet på og dejen var bagt samt poppet op de rigtige steder.

Nu til dommen!! Det var godt sindssygt godt! Smagen var sublim.. bunden var tynd, blød ( på den rigtige italienske måde ) og crispy på en gang. Der var en tilpas mængde fyld alt var lækkert! Pastaen var yum yum selv om den ikke var frisk serveret men fragtet hjem i en aluform.

Min kone sagde efterfølgende og hun ikke gad køre turen til Smaralda i Solrød for det her var bedre, og jeg må indrømme at That's Amore ligger på omgangshøjde med Forno Legano på Frederiksberg!!

Tak for en god oplevelse.. i har fået en ny kunde!

4 de dezembro de 2025

Resposta da That’s Amore

Tak for din fantastiske anmeldelse – den er virkelig værdsat.

Det glæder os oprigtigt at høre, at både du og din familie havde en så god oplevelse hos os, lige fra bestillingen og afhentningen til duften, udseendet og ikke mindst smagen af maden. Vi lægger stor vægt på kvaliteten af vores råvarer og håndværket bag hver pizza og pastaret, så det betyder meget at høre, at det hele blev bemærket og værdsat.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen. 🙏🏼♥️

Classificada 5 em 5 estrelas

Hvis man skal have en god italiensk…

Hvis man skal have en god italiensk pizza, så er That’s Amore det bedste bud i Roskilde. Deres Tiramisu er også helt fantastisk. Oven i en god madoplevelse er tjenerne altid høflige og venlige.

3 de julho de 2025

Resposta da That’s Amore

Tak for din positive anmeldelse, den er værdsat 🙏🏼

Bedste Italienske sted i Roskilde

Jeg har sjældent, selv i Italien, fået så god en pizza.
Forretten, en lækker bruschetta var på samme høje niveau.
Betjeningen helt i top.
Ingen tvivl om at vi kommer igen, og på det kraftigste anbefaler That Amore

17 de junho de 2025

Kære Hans,
Tusind tak for din formidable anmeldelse, den er værdsat 😊🙏🏼

Smagsoplevelsen mums

Min mand hentede 2 pizzaer og vi synes både smag og udseende var fortræffeligt, det var/er ikke sidste gang vi henter eller skal spise på TiAmo Trattoria Tak for en god pizza oplevelse.

11 de maio de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg besøgte stedet fredag aften den…

Jeg besøgte stedet fredag aften den 25/4-25. Der var fyldt med gæster, men alligevel fik vi vores pizza hurtigt – både betjeningen og organiseringen var tilfredsstillende!

Som en, der ofte er i Italien i forbindelse med mit arbejde, har jeg smagt mange pizzaer – og denne her er helt klart blandt en af de bedste jeg har fået.

Anmeldelsen skrives i øvrigt fra Italien – det siger vist alt om, hvilket indtryk stedet gjorde! 🇮🇹🇮🇹

25 de abril de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har spist pizza utallige steder

Jeg har spist pizza utallige steder, både herhjemme og i udlandet – inklusive i pizzaens hjemland, Italien. Jeg må ærligt sige, at pizzaerne her er i absolut topklasse. Smagen, kvaliteten og råvarerne spiller sammen på en måde, der placerer dem i den højeste liga.
Stedet er smagfuldt og hyggeligt indrettet, og stemningen bliver kun løftet af de utrolig imødekommende og servicemindede ansatte. Man føler sig velkommen fra det øjeblik, man træder ind ad døren.
Jeg kan uden tøven give mine varmeste anbefalinger – det er en oplevelse, man ikke må snyde sig selv for!

19 de abril de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Aldrig oplevet noget så elendigt

Aldrig oplevet noget så elendigt.
Købte for 1 mdr siden 2 pizzaer som var overbragt og smagte af pap, tænkte at det nok var et uheld der var sket for dem, men nej!
Nu bestildte jeg så 2 indbagte pizzaer, de var så kun bagt i overfladen og totalt rå inden i. Dejen var slet ikke bagt og indmaden var sparsom og smagte ganske forfærdeligt. Kød tja det var vist glemt i farten.
Nej vi ses aldrig mere.

25 de abril de 2025

Resposta da That’s Amore

Vi har læst din anmeldelse.

Det er bemærkelsesværdigt, hvor meget din beskrivelse minder om en anden anmeldelse, vi har modtaget få dage tidligere – både i kritikpunkter, formuleringer og forløb.

Derfor stiller vi os tvivlende overfor troværdigheden.

Vi tager reelle klager seriøst, men vi forholder os kritisk til anmeldelser, der fremstår koordinerede eller enslydende.

Hvis du ønsker at drøfte din oplevelse seriøst, er du velkommen til at kontakte os direkte.

Dårlige takeaway-pizzaer

Jeg hentede to takeaway-pizzaer. Virkelig dårlig kvalitet og intet at gøre med italienske pizzaer. Brødet smagte af pap, som det gør, når man bruger den billigste mel. “Skinken” var nok industriskinke, måske noget benmel tilsat salt og rød farve.
Det eneste positive var de unge tjenere, som var venlige og opmærksomme.

21 de abril de 2025

Hej,

Tak for din anmeldelse – selvom vi må indrømme, at vi undrer os en del over indholdet.

Du hentede to takeaway-pizzaer kl. 18.20 – en Vesuvio og en Capo.

At du efterfølgende beskriver brødet som noget, der smager af “pap”, er lidt svært at forholde sig til. Vi ved ikke med dig, men vi har aldrig smagt pap – så sammenligningen er svær at tage seriøst.

Og “industriskinke med benmel og farve”?

Det lyder som en misforståelse, for det afspejler på ingen måde den kvalitet, vi arbejder med. Beskrivelsen er både unøjagtig og unødvendigt.

Vi bruger certificeret italiensk Tipo 00-mel, som netop giver den sprøde, lette og crispy bund, der kendetegner en ægte romana-pizza.

Skinken, vi bruger, er nøje udvalgt og af høj kvalitet. Men når den rammer en ovn på næsten 350 grader, ændrer både tekstur og udseende sig naturligt – det skyldes varme, ikke manglende kvalitet.

Hvis man forventer en pizza med tyk bund og overdådige mængder fyld, som man kender det fra den lokale grill/pizzabar, så er det helt fair – men det er ikke det, vi laver.

Og det er heller ingen hemmelighed: Vores stil og tilgang er tydeligt kommunikeret på menuen.

Du skriver, at det eneste positive var de “unge tjenere” – og her er vi helt enige. De leverer hver dag med både engagement og professionalisme, og vi sætter pris på, at du nævner dem.

Vi tager både ros og kritik alvorligt – men vi forventer også, at feedback gives ærligt og konstruktivt.

Din anmeldelse fremstår desværre mest som en skuffet reaktion på at få noget andet, end du havde forestillet dig – ikke som en retfærdig vurdering af vores mad.

Vores stil er ikke for alle, og det er helt okay. Men vi går ikke på kompromis med kvalitet, håndværk eller integritet.

Det er vi stolte af – og det står vi fast på.

Classificada 4 em 5 estrelas

Rigtig hyggelig restaurant og lækker mad

Rigtig hyggelig restaurant og virkelig lækker mad.
Det eneste, der var at kritisere var akustikken (derfor kun 4 stjerner), men ellers var alt i top.
Vi kommer helt sikkert igen.

5 de abril de 2025

Hej Dorte,

Tusind tak for de rosende ord – det glæder os virkelig meget at høre, at I havde en god oplevelse hos os og satte pris på både maden og indretningen!

Vi er helt enige i, at akustikken til tider kan være en udfordring når der er fuldt hus, især fordi vores loft er næsten 4,5 meter højt. Der er allerede akustikplader monteret i loftet, men det kan være svært at få lydniveauet helt ned i et rum med så højt til loftet. Heldigvis har vi planer om at lægge nyt gulv hen over sommeren, som vil have en lydisolerende effekt – og vi håber, det vil tage det sidste.

Vi glæder os rigtig meget til at byde jer velkommen igen!

Classificada 2 em 5 estrelas

God mad, men kikset betjening

God mad, men kikset servering og betjening. Og mørkt sted (medbring lommelygte). Vi var et selvskab på 14. Bord bestilt til 16.30, der var ikke travlt. Der blev lagt menukort frem. Unødvendigt/pinligt, da alt mad var bestilt på forhånd. Ved bestilling af drikkevarer, må vi selv bede om to vinglas mere og en glemt Heineken øl. Ind kommer alle pizzaer, om end der var bestilt bruschetta som forret. Pizzaerne tages ud, bruschetta´en kommer ind, men vi måtte selv bede om tallerkener!! Og ingen fortæller hvad, der er på de forskellige og i den mørke belysning er det svært at se/gætte. De nu lunkne pizzaer kommer ind. Igen ingen info, om hvad der er på hvilke.

OPDATERING: Se That's Amore's svar nedenfor.
Mange ord og nedladende arrogant tone. Måtte den samme akkuratesse, emsighed og grundighed, gælde i hele jeres virksomhed. Og ja, vi kommer ikke mere på That's Amore.

15 de fevereiro de 2025

Kære Klaus,

Vi må indrømme, at vi har vanskeligheder med at identificere den egentlige problematik i din anmeldelse. Det synes, som om mindre uoverensstemmelser er blevet opfattet som væsentlige gener.

Som et uformelt sted med en afslappet atmosfære er vi generelt kendt for vores gode dialog og løsningsorienterede tilgang. Vi bestræber os altid på at imødekomme vores gæsters behov og er åbne for at rette op på eventuelle misforståelser hurtigt og effektivt.

Lørdag aften havde vi fornøjelsen af at modtage jeres selskab af den størrelse, hvilket normalt ikke er den type bestilling, vi håndterer i form af dele-retter.

Vi gik dog langt for at imødekomme jeres ønsker og justerede retterne betydeligt, da hver gæst ikke bestilte en hovedret.

Dette medførte, at retterne blev barberet væsentligt ned, hvilket vi håbede ville afspejle vores fleksibilitet og vilje til at tilpasse os.

Hvad angår drikkevarerne, havde I forudbestilt maden, men ikke drikkevarerne. Uden menukort var det desværre ikke muligt at bestille disse.

Når det kommer til mad bestillingen , modtog vi en mail, hvor der blev bestilt 9 pizzaer og 4 bruschetta tallerkener. Der blev dog ikke indikeret, at bruschettaerne skulle serveres før pizzaerne, og denne misforståelse kunne let have været afklaret med en præcisering af kommunikationen.

Angående vinglassene sørger vi altid for, at der er et glas til alle gæster ved bordet. Skulle et enkelt eller to glas mangle, kan dette hurtigt afhjælpes. Hvis en øl er blevet glemt, retter vi naturligvis straks op på dette, når det bliver påtalt.

Vi modtager generelt ros for vores opmærksomme service og den stemningsfulde atmosfære.

Vi kan desværre ikke justere på belysningen, da det er en integral del af vores koncept. Hvis denne er for dæmpet efter din smag, håber vi på forståelse for, at ændringer her ikke er muligt.

Bruschettaen med de 4 forskellige ingredienser er en enkel ret, og der er intet tvetydigt i dens sammensætning.

Det er muligt, at That’s Amore ikke er den rette oplevelse for dig, og dette respekterer vi naturligvis. Vi håber, du finder et sted, der bedre matcher dine præferencer.

Med venlig hilsen,

Opdatering:

Der et intet nedeladende i vores tråd, blot fakta. Kan du have en fantastisk dag Hr. Klaus.

Super oplevelse☺️

Jeg kan kun anbefale stedet👍 Glæder mig til mit næste besøg 😊

6 de dezembro de 2024

Tak for din fine anmeldelse Ninel 🙏🏼♥️

Altid en fornøjelse

Altid en fornøjelse, bliver ved med at besøge dem igen og igen ♥️

Mine bedste anbefalinger ✨

8 de novembro de 2024

Super sted

Mit første besøg der og hold da op en dejlig oplevelse. Den bedste pizza jeg har fået. Priserne er helt iorden alle kan være med. Lækkert indrettet. God betjening og vi kommer igen.

25 de outubro de 2024

Hej Lene,

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse!

Vi er virkelig glade for at høre, at du nød maden, servicen og indretningen. ♥️

Vi ser allerede frem til dit næste besøg! 🤗

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais