Väldigt nöjd med servicen! Köpte ett spjälskydd som tyvärr inte passade. Trots att jag stötte på problem när jag skulle skicka tillbaka från Sverige så hjälpte dom mig hela vägen och höll mig nöjd. M... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Elsker deres produkter, der er hurtig levering og det er altid de fineste ting i god kvalitet. Da pakken ankom var der et print der var blevet vendt på hovedet. Jeg skrev til kundeservice og fik svar... Ver mais
A empresa respondeu
A empresa respondeu
Altid en 5 stjernet oplevelse 🌟 Jeg har nu prøvet både sengetøj, sengerand, legetøj, badetøj, skumgulv og tøj. Jeg ELSKER alle detaljerne! Fx de dobbelte knapper ved bodys, sengetøjet er absolut n... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Loja infantil
- Loja de roupas para bebé
- Loja para bebé
- Loja de moda infantil
- Decoração e Design de Interiores
- Loja de brinquedos
Informação fornecida por diversas fontes externas
That's Mine er et dansk brand grundlagt i 2015. Vi designer interiør til børneværelset og babyudstyr i høj kvalitet, der appellerer til de små og henvender sig æstetisk til forældrene. I alt hvad vi gør, fokuserer vi på kvalitet og multifunktionalitet og ønsker at motivere børnene til at lege så længe som muligt.
Informações de contacto
Søgårdsvej 53, 4160, Herlufmagle, Dinamarca
- +4570909808
- hello@thatsmine.dk
- thatsmine.dk
God mavefornemmelse
Jeg syntes i virker søde og glade 😁 I går op i de ting I laver og sælger, jeres kvalitet er gode, I virker ærlige 🙏🥰

Super god kundeservices
Super god kundeservices! Jeg bestilte et sæt sengetøj til vores datter, som gik i stykker efter første vask. Jeg skrev tirsdag aften og morgen efter var der allerede svar og en løsning.
Så dejligt
Kan klart anbefales❤️

That’s mine fortjener 6 stjerner
That’s mine fortjener 6 stjerner hvis det var muligt! Skide god kundeservice. Havde fx en bestilt en vare som var udsolgt, fik til gengæld gratis fragt på resten. Havde en reklamation på en tidligere ordre, super nemt og fik hurtigt pengene retur. Hurtig levering. Super fede tilbud 👌🏻

Fineste print og designs
Fineste print og designs.
Og hurtig levering 📦

Rigtig gode køb
Super lækre produkter til en rigtig god besparelse j januar måned. Måtte bare bestille ad 2 omgange.

Resposta da That's Mine
Gode priser og hurtig forsendelse
Fandt et godt tilbud. Det var nemt at bestille, og fik det mega hurtigt. Kudos!

Virkelig god kundeservice
Virkelig god kundeservice. Professionel og personlig kommunikation med ansat. Fandt sammen løsning på mit problem.
Kundeservice har helt klart gjort at jeg vil gå efter produkter her fra en anden gang, da trygheden ved at købe her fra er så stor

Ikke størrelsessvarende
Synes godt om kvaliteten. Desværre er deres tøj på ingen måde størrelsessvarende. Jeg har en baby under gennemsnits kurven der konsekvent er 1 eller 2 størrelser over gennemsnittet i tøjet. Fik en body i 68 i julegave, min søn er lige rykket op i 62 og den er så stram at få på, at vi har måtte gå af med den igen… det er virkelig ærgerligt.

Uundværlige Favoritter til Mine Børn
Uundværlige Favoritter til Mine Børn
Mine børn ejer en masse tøj, især nattøj og nattedragter fra That’s Mine. Kvaliteten er helt fantastisk, og den dobbelte lynlås er en genial detalje. Det gør bleskift så meget nemmere, især når børnene er nyfødte, da man kan åbne dragten nedefra. Vi er også vilde med deres sengerande og sengelommer. De er både dejligt bløde og super lækre, og deres smukke prints er så rolige og fine, at mine børn er faldet i søvn bare ved at kigge på dem.
Derudover har vi Tate trælegetøj, som mine børn elsker. Min datter er også helt vild med det juletræ, vi købte til hende i år – det har virkelig skabt glæde og hygge herhjemme.
Men det bedste og mest uundværlige produkt har været Dino-tyngdebamsen. Min søn var meget urolig som baby, og da vi skulle ud at rejse, blev tyngdebamsen en ægte redning. Den gav os både søvn og ro på ferien – og den har været uundværlig lige siden. Vi bruger den stadig og planlægger snart at opgradere til den større størrelse.

Resposta da That's Mine
Nemme at komme i kontakt med
Nemme at komme i kontakt med, lækre print og vare og holdbare produkter😍😍

Resposta da That's Mine
En dårlig oplevelse ud af mange gode
Jeg er normalt en trofast køber på that’s mine. Jeg synes normalt deres kundeservice er god og de reagerer hurtigt.
Denne gang ved Black friday havde jeg en mindre god oplevelse, både på hjemmesiden og kundeservice efterfølgende.. kategorien bundle var forvirrende da samme stykke tøj lå under men ikke i samme print. Den kom dog stadig op i bundle kategorien. Det kunne kundeservice ikke se noget problem i. Ærgerligt..

Super service
Havde reklamation med en vare, sagen blev løst hurtigt og uden problemer.
Virkelig fin service, handler gerne her en anden gang.

Resposta da That's Mine
Blev positiv overrasket da jeg åbner…
Blev positiv overrasket da jeg åbner pakken. Har købt sengesæt til mit oldebarn som gave. Det ser ud til at det er lagt i et net ( har ikke åbnet plastposen/ gave!). Blev glad af at åbne min pakke 🤗

Fremragende kundeservice
Jeg kontaktede That’s Mine angående en reklamation på min ordre og fik lynhurtigt svar fra kundeservice, som sendte mig en ny vare med det samme :)

Resposta da That's Mine
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.