Jeg vil klart anbefale Rikke og Thauer Stresscenter. Det har hjulpet mig til at kunne håndtere stressede situation, samt bedre at kunne sige fra. Jeg har kunnet bruge de værktøjer som jeg har lært, b... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har med stor glæde og stort udbytte deltaget i såvel "Psykisk Førstehjælp" som "MasterClass i Stress". Begge kurser blev gennemført på en rigtig god måde med inspirerende og levende undervisnin... Ver mais
A empresa respondeu
Deltog i Rikke Thauers Foredrag. Meget givende omend blot 2 timer. Meget professionelt og seriøst. Gode redskaber, at tage med sig både til forståelse af egne mønstre og derfor mulighed for ændringer... Ver mais
A empresa respondeu
Thauer Stresscenter har ekspertise indenfor stress og psykisk førstehjælp. Vi samarbejder med Psykiatrifonden omkring deres program indenfor psykisk førstehjælp. Vores kendetegn er det store engagement vi lægger i arbejdet med både virksomheder og mennesker, som er ramt af stress.
World Trade Center, Borupvang 3, 2750, Ballerup, Dinamarca
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Godt med flere små rollespil/cases.
Får alle aktivt med.
Godt tempo, ikke for slapt!

Resposta da Thauer Stresscenter ApS
Rikkes evne til at skabe en tryg og forudsigelig ramme omkring kursusdagen.
Undervisningen var levende, interessant og nærværende.

Resposta da Thauer Stresscenter ApS
Vi havde fornøjelsen af at få besøg af Rikke til en workshop for vores medarbejdere samt en workshop for lederne.
Det var enormt spændende, at få en større indsigt i hvad stress er, og hvad det har af betydning og omkostning, både menneskeligt og fagligt.
Tilbagemeldingerne fra deltagerne var, at de syntes det var rigtig godt, og de har bestemt kunne relatere og reflektere over mange af de informationer der blev givet.
De varmeste anbefalinger herfra.

Resposta da Thauer Stresscenter ApS
Jeg har på vores organisations vegne benyttet Thauer Stresscenter Aps til en del opgaver de seneste år.
Både konkrete individuelle stressforløb på lederniveau og senest til intern undervisning for vores bestyrelser.
Der bliver altid leveret på en meget grundig og faglig kvalificeret facon, og altid i tæt sammenhæng med de aktuelle problematikker vi oplever.
Jeg kan kun anbefale Thauer Stresscenter på det varmeste.
Ebbe Lorenzen,
generalsekretær

Resposta da Thauer Stresscenter ApS
Ganske enkelt super fantastisk online foredrag om stress og håndtering af samme. Rikke er superdygtig og giver værktøjer, der er helt nede på jorden og lige til at bruge.

Resposta da Thauer Stresscenter ApS
Vi har fået et 2 timers stress kursus fra Thauer Stresscenter, som er obligatorisk at se. Men det er lang tid at afsætte i en travl dag, og emnerne og pointerne drukner for mig desværre i en uinspirerende instruktør uden mimik og med en meget monotom stemme. Jeg bliver "stresset" over at skulle udholde 2 timer med det.
Det er det bedste initiativ jeg længe har oplevet.
Meget meningsfulde foredrag om stress mm.
Kan bestemt anbefales.
velorganiseret, alsidighed og meget meget relevante foredrag
Rikke har en meget effektiv og professionel tilgang til behandling og håndtering af stress.
Rikke Thauer har mange gode redskaber at give videre, så andre kan få det bedre. Finder også utallige fagligt dygtige mennesker, som holder foredrag og videregiver guldkorn til heling af og hjælp til psyken.
Gode indlæg med varierende og spændende emner. Brugbart i hverdagen.
Supergode foredrag hver torsdag aften med interessante foredragsholdere
Virkelig kompetent rådgivning og viden inden for stress og forebyggelse heraf. Man mærker, at det ikke er teori men mange års erfaring med virkeligheden
Det er fedt at der laves ugentlige online webinarer, hvor man på forhånd orienteres om emnet.
Det giver en bred mulighed for at deltage i det man ønsker, og mulighed for at lære en masse på området omkring stress.
Har også været til foredrag med Rikke, og hun har en god formidlings evne

Du gør det så godt 👍
Det er så befriende at få “ problemerne”i kasser. Det er så nem at få rodet hele sit liv sammen.
Det er også nem bare at gi sit arb skyld for ens stress, hvor det måske ligger et helt andet sted.
Tak til dig ❤️

Resposta da Thauer Stresscenter ApS
Fantastisk tilbud til stressramte. Noget alle burde kende. Har fået så mange guldkorn med herfra

Resposta da Thauer Stresscenter ApS
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.