Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg er endelig fri, fra the many og derfor kan jeg udtrykke min ekstreme skuffelse over dem. Heldigvis er jeg en af de få, som ender med forlade dette firma med lille overskud. Dog kunne en guldfis... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Brickshare gør investering nemt for alle. Specielt os “normale” mennesker, der måske ikke har så meget indsigt i hvad der måtte være fornuftige investeringer. Investering i mursten - fast ejendom e... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 1 em 5 estrelas

I am really stuck. I had my money in their investment portfolio and now they have shut down the company and I don't know how to get my money back

Classificada 1 em 5 estrelas

Bare lad være. Udefra virker virksomheden professionel, men det fungerer slet ikke. Dårligt afkast igennem flere år. Projekterne ændrer sig under vejs og mit investeringsbeløb blev mindre ved ændring,... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Serviço de investimentos

Escrito pela empresa

Hvis du har spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os på hello@the-many.com.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg fik det ventede afkast og min…

Jeg fik det ventede afkast og min investering retur, så det virker. Jeg syndes nu stadigt at 10% i gebyr er meget, men jeg var heldig selv at få det fulde beløb ud. Så egenligt har de overgået mine forventninger.

11 de setembro de 2018

Hej Kasper,

Det glæder os at du har været tilfreds med din investering, og at dine forventninger er blevet opfyldt.

Bedste hilsner Anders // Brickshare

Classificada 5 em 5 estrelas

Brickshare er vejen frem til passiv indkomst

Før skulle man bruge flere millioner for at kunne investere i ejendomsbranchen men Brickshare har gjort det så nemt at alle kan investere. Jeg er stor fan af Kamran og junaid der har startet firmaet op. Bakker dem fuldstændig op og vil fortsætte med investere i projekter.

Kan helt klart anbefale dem til familie og venner og alle dem der læser min anmeldelse

10 de setembro de 2018

Hej Shahbaz,

Mange tak for de meget fine ord. Vi er sætter stor pris på vores investorers feedback og opbakning, hvilket kun er med til at udvikle Brickshare endnu mere.

Classificada 5 em 5 estrelas

Har fået super behandling og er glad…

Har fået super behandling og er glad for min invitering.

7 de setembro de 2018

Hej Lone,

Mange tak for de fine ord. Sætter vi stor pris på, og dejligt at du er glad for at være en del af udviklingen.

God platform

God platform. Høj service og hjælpsomme og troværdige mennesker bag.

6 de setembro de 2018

Hej Lars.

Tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på vores investores feedback og mening om platformen.

De bedste hilsner Anders //Brickshare

Spændende ny investerings metode

Spændende ny investerings metode - hjælpsomme ansatte og meget nem process med at investere -:)

6 de setembro de 2018

Hej Lone,

Mange tak for de fine ord, sætter vi stor pris på.

De bedste hilsner Anders//Brickshare

Classificada 5 em 5 estrelas

Er yderst tilfreds med Brickshare som…

Er yderst tilfreds med Brickshare som har gjort det nemt at investere. Ingen forbehold, nemt og overskueligt platform.

5 de setembro de 2018

Hej Keyhaneh,

Det glæder os meget at høre. Vi lægger stor vægt på vores investores feedback og interesse for platformen, da det er jer der er med til at udvikle Brickshare.

Platformen virker

Platformen virker, investeringerne er solide og service niveauet et højt. Har du frie midler du gerne vil have til at give et rimeligt afkast er dette afgjort et godt valg.

4 de setembro de 2018

Hej Juliane,

Tak for de rosende ord. Det sætter vi stor pris på.

De bedste hilsner
Emilie // Brickshare

Classificada 5 em 5 estrelas

Fin måde at sprede sin portefølje

Jeg har haft min første investering i brickshare siden Januar, og har ikke haft nogen problemer. Får udbetalt udbytte til tiden.

Alt i alt en fin mulighed for at have en fast divident udbetaling.

3 de setembro de 2018

Hej Kasper,

Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med platformen og din investering.

Kan klart anbefales

Seriøst foretagne med simpel ejendomsinvestering. God service, og lydhør overfor feedback. Kan klart anbefales.

1 de setembro de 2018

Hej Emil,

Tusind tak for din anbefaling og rosende ord!

Oprigtig interesse

Bare det at de viser interesse, for deres investorer udover det normale udbetaling af udbyttes brev, ved fx at sende chokolade og holde en opdateret på igangværende og nye projekter, trækker dem så langt over niveauet i forhold til andre investeringsplatformer.

30 de agosto de 2018

Hej Joachim,

Tak for de flotte ord. Vi lægger stor vægt på vores investores feedback og interesse for platformen, da det er jer der er med til at udvikle Brickshare.

God kundeservice

Brickshare har gjort det super nemt at invester og hjælper nye investore på vej.

30 de agosto de 2018

Hej Jesper,

Tak for din fine anmeldelse. Det sætter vi stor pris på. De bedste hilsner Emilie // Brickshare

Classificada 5 em 5 estrelas

Brickshare er et superb koncept

Brickshare er et superb koncept - Deres motto burde være; "3 steps keeping it simple" - Samtidig yder de fantastisk god kundeservice:)

29 de agosto de 2018

Kære Gitte,

Mange tak for de rosende ord! Betyder meget for os at vores investorer føler sig værdsatte, da det er jeres feedback, der er med til at udvikle Brickshare.

Problemfri investering

Problemfri investering, god info fra Brickshare.

Hej Henrik,

Tak, det glæder os meget at høre. Vi gør det bedste for at yde den bedste service til vores investorer.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har været ovenud tilfreds med mit…

Jeg har været ovenud tilfreds med mit køb hos Brickshare, de har været meget hjælpsomme med at svare på de spørgsmål jeg har haft og jeg har aldrig oplevet et forhastet svar. 5/5!

Hej Frederik,

Tusind tak for de rosende ord! Betyder meget for os at få feedback fra investorer vi kan bruge i videre udvikling af virksomheden.

Bedste hilsner Anders//Brickshare

Nem og brugervenlig platform

Nem og brugervenlig platform! Vil klart anbefale Brickshare til alle som gerne vil investere i mursten, man kan investere helt ned til 10.000kr så alle kan være med!
Har selv investeret i et par af deres projekter og har modtaget mit månedlige afkast til tiden hver gang.
Hvis jeg har haft spørgsmål eller været i tvivl om noget så har jeg altid kunne finde svaret hos deres kundeservice, som typisk svarer indenfor 5 min.
Alt i alt er jeg meget begejstret for Brickshare og vil klart anbefale det til alle der ligesom mig vil investere i mursten.
- Emil

Hej Emil,

Mange tak for de fine ord! Vi sætter stor pris på feedback fra vores investorer, så vi kan udvikle os og gøre processen endnu bedre.

Bedste hilsner Anders

God investering

25 de agosto de 2018

Hej Aysel,

Tusind tak. Det glæder os meget at høre.

Classificada 5 em 5 estrelas

Nemt, hurtigt og god kundeservice

Hurtigt, nemt og ligetil. Brickshare har formået at give den lille detailkunde muligheden for ejendomsinvestering.

Derudover svarer de høfligt på alle de spørgsmål man har.

Det eneste minus er minimumsinvesteringen på kr. 10.000. Dem ønskede jeg på kr. 5000 eller (bedre) på kr. 1000, men det bare for at matche mine planer :-)

Kan klart anbefale brickshare.

23 de agosto de 2018

Hej Andreas,

Tak for de rosende ord! Det sætter vi stor pris på, og værdsætter din feedback meget.

På nuværende tidspunkt er det ikke muligt at investere under 10.000 kr. Men hvis det skulle blive, vil vores brugere og investorer blive de første der for information om dette.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har været med i Brickshare siden…

Jeg har været med i Brickshare siden 2017 og deres platform er hele tiden blevet forbedret. De har været nemme at komme i kontakt med og har taget gode forslag til sig.

23 de agosto de 2018

Hej Andreas,

Mange tak for de fine ord! Det glæder os meget at du er tilfreds med Brickshare!

Vi gør vores bedste for at udvikle os og derfor er feedback fra vores investorer og brugere særdeles værdsat.

Bedste hilsner Anders // Brickshare

Super platform

Super platform
Spændende projekter
Flinke mennesker der står bag – hurtigt svar på alle spørgsmål, også på skæve tidspunkter

What's not to like?

14 de julho de 2018

Hej Emil,

Tusind tak for de rosende ord. Det glæder os meget, at du er tilfreds med Brickshare :-) Vi gør det bedste for at yde en god service til alle på platformen.

De bedste hilsner Emilie / Brickshare

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais