Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Buitenaardse service. Iets bestellen in de webshop, en dan gebeld worden of alles naar wens is en na ontvangst van de scanner nogmaals contact of alles in goede orde is ontvangen en naar behoren w... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Supergoed geholpen door Felix Bakker. Eerst met betrekking tot de specificatiepunten van de RFID reader die we op het oog hadden, daarna met de zeer snelle shipment. De reader binnen 24 uur in huis. O... Ver mais

4,8

Excelente

TrustScore: 5 em 5

67 opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Alles netjes geregeld en snel…

Alles netjes geregeld en snel afgehandeld. Na de bestelling werd ik opgebeld door Felix Bakker om de bestelling door te nemen en bleek dat ik een foutje had gemaakt. Heel attent dat hij belde en adviseerde om het aan te passen!

30 de março de 2026

Geweldige ervaring

Er was een probleem met mijn bestelling , Felix Bakker van de klantendienst heeft dit snel en correct opgelost . Topkerel , geweldige ervaring !!

21 de janeiro de 2026

Snelle en correcte service

Toen ik een bestelling ontving zag ik dat er een verkeerd type ribbon was toegestuurd.
Door het sturen van een email heb ik van Felix Bakker een zeer snelle reactie bekomen. Alles is snel recht gezet en het juiste product is toegestuurd.
Mijn dank aan de contact persoon Felix Bakker.
Met vriendelijke groeten,
Hendrik Christiaens

27 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

goede ervaring, voor herhaling vatbaar

Overzichtelijke website, ruim aanbod. Ik bestelde een onderdeel voor de printer aan onze opdeelzaag. Bij bestelling wist ik dat ik enkele dagen ging moeten wachten. Toen ik iets later navraag deed naar de leveringsdatum antwoordde Felix me meteen, en bleek het pakketje al onderweg te zijn.

12 de janeiro de 2026

Service

Bestellen hoofdzakelijk printkoppen voor Barcodeprinters, welke altijd op voorraad zijn en ook snel worden uitgeleverd. Service en bereikbaar is niets op aan te merken.

6 de outubro de 2025

Felix Bakker

Uw medewerker, Felix Bakker, was mij bijzonder behulpzaam bij mijn bestelling. Uiteindelijk had ik echter toch nog het verkeerde product besteld/ het verkeerde product is geleverd

26 de novembro de 2025

Zeer bereikbaar.

Ik had barcode scanners nodig en heb zo deze website gevonden. Na de bestelling werd ik onmiddelijk opgebeld omdat ik misschien iets vergeten. Daarna ook fantastisch verder geholpen. En meteen antwoord op mijn mails

24 de novembro de 2025

Uitstekende service.

De verkoper nam zelf contact met mij op om te controleren of ik geen fout had gemaakt bij het kiezen van het product. Dat toont niet alleen professionaliteit, maar ook echte betrokkenheid bij de klant. Dankzij die extra controle ben ik nu zeker dat ik precies kreeg wat ik nodig had. Absoluut een aanrader!

8 de novembro de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.