The Breathwork Coach Opiniões 331

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik zou de vervolgopleiding zeker aanraden omdat het een daadwerkelijke shift in mij gebracht heeft. Bij de ademcoach opleiding werd ik uit mijn comfortzone getrokken. Maar de vervolgopleiding was een... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

De open ademdag was verrijkend. Fijne opbouw en bedding, rustig en krachtig begeleid door Brenda. En fijne mensen er omheen om te assisteren. De ademsessie was intens en alles mocht er zijn, waarbij d... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Beste Lars, ik heb behalve de codenpendency challange ook verschillende you tube filmpjes gekeken. Ook enkele innerlijk kind meditaties gedaan. Vooral die over giftige schaamte kwam nogal binnen bij m... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Het is nu 2 weken geleden dat ik de opleiding van ‘The wounded child’ heb afgerond en ik zit nog na te genieten. Toevallig zat ik net nog in mijn dagboek te schrijven hoe ik de laatste 2 dagen heb... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Life coach

Lars Faber, oftewel The Breathwork Coach is 20 jaar coach / trainer op het gebied van zelfontwikkeling. Lars traint coaches en anderen die de kunst van adem coaching willen leren, zodat zij dat voor zowel eigen ontwikkeling kunnen inzetten, als het geven van coaching aan anderen.

Informações de contacto

4,8

Excelente

TrustScore: 5 em 5

331 opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Een schat aan inzichten, prachtige visualisatie!

Lars heeft met zijn schatkaart op een heldere en creatieve manier psychologische kennis samengebracht. Alles komt samen in deze prachtige visualisatie, met duidelijke uitleg in stappen.

Ik print ‘m uit voor in mijn praktijk – en kijk uit naar deel II!

24 de abril de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Rijk, inzichtelijk en compassievol.

Lars legt met rijk en inzichtelijk taalgebruik op compassievolle wijze de oorsprong en gevolgen van (vroeg)kinderlijk trauma en onveilige hechting uit. De cursus Schatkaart van de Ziel is online een veilige confronterende reis, vooral als je al wat verder op weg bent op het pad van zelfheling.

14 de abril de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

De dag dat ik Mezelf tegen kwam

Doorleefde informatie..Goed geaard, invalshoeken vanuit verschillende strekkingen oa sjamanisme, voice dialogue, symboliek en verhalen, lichaamsgewaarzijn e.a
Universele visie

28 de março de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Ontzettend helpend en inspirere d

Geweldig hoe Lars Faber mensen gratis helpt met cursussen, video's en boeken zodat ook mensen die zoals ik langdurig ziek zijn (en dus een laag inkomen hebben) zoals ik hiervan kunnen profiteren. Het heeft veel in mij geraakt en ik heb veel zelfinzicht gekregen.

28 de março de 2025

Hele waardevolle content

Hele waardevolle content. Echt eye-openers waar je ook nog concrete adviezen bij krijgt. Zeer dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen!

23 de março de 2025

Heldere uitleg.

Een heel heldere uitleg van de schatkaart van de ziel. Prachtig die geanimeerde filmpjes in het begin.
Lars straalt zo veel rust uit en heeft een fijne stem om naar te luisteren. Ik zou nog wel meer willen weten over de schaduwkant, niet alle gebieden hier zijn uitgelicht.

Ik heb met plezier en interesse gekeken en geluisterd.

18 de março de 2025

Zeer verhelderend

Zeer verhelderend, heb mezelf door de jaren heen sterk geinformeerd over o.a. trauma dus wist er gelukkig al het een en ander vanaf maar Lars brengt het mooi beknopt en goed te begrijpen. Hier zullen velen iets van zichzelf in herkennen. Dankjewel Lars, mooi wat je doet

17 de março de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Weer meer inzicht in mezelf.

Je legt alles helder uit. Ik herken een aantal dingen die je bespreekt waardoor er weer veel meer duidelijkheid is gekomen over mezelf en het hoe en waarom. Er kwamen emoties los door wat je vertelt waardoor ik meer inzicht gekregen heb over wat me parten speelt. Er kwamen gevoelens en emoties boven waar ik zelf geen bewuste herinnering aan had. Dit kan nu ook geheeld worden door er mee in connectie te gaan. Super dank je wel voor deze gratis cursus!

15 de março de 2025

Voer voor hart en ziel

Inzichtelijke, praktische tool voor zelfinzicht in het onderbewustzijn.
Daarnaast is de gratis content van lars puur, liefdevol en heeft de potentie je in je hart en ziel te raken.

9 de março de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Heldere uitleg over ervaringen waar…

Heldere uitleg over ervaringen waar iedereen mee kan worstelen.Door alle thema's /hoofdstukken te doorlopen ontstaat er in mijn beleving een soort "loop"die je uiteindelijk steeds dichter bij jezelf brengt.
En wie weet hoor ik ooit mijn 'lied van mijn ziel'.Hartelijk dank.

8 de março de 2025

in 1 woord wauw..

in 1 woord wauw, zo n belangrijke tools, alles super uitgelegd, heel duidelijk en herkenbaar, ik ga deze over n tijdje nog eens doen om er nog meer uit te halen... ook de youtube filmpjes zn heel waardevol... dankbaar..

5 de março de 2025

Verbanden inzien

Fijn om zo helder alle verbanden te zien en voelen tussen je innerlijk kind, je behoeftes en je overlevingsstrategieën. Ik snap het weer een stukje beter. Dank je wel!

4 de março de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Magie en avontuur verzekerd!

De schatkaart van de ziel is een hele fijne cursus!
Ik hou van de magie en het avontuur van de schatkaart.
De uitleg is helder, super interessant en herkenbaar.
Het was voor mij bevestigend, inspirerend en leerrijk!
De opzet is heel overzichtelijk en de cursus is goed te volgen omdat het kortere filmpjes zijn.
Ik raad deze cursus aan iedereen die zich op het pad van persoonlijke ontwikkeling bevindt aan, waar je je ook bevindt op dat pad.
Net begonnen, ergens middenin of lange tijd onderweg.
Ik geloof dat het je altijd iets brengt.
Dankjewel Lars en team!

2 de março de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.