Ik bestel elk jaar weer brownies bij Brownie Box als verjaardagscadeau voor mijn vriendin. Helaas waren we allebei behoorlijk teleurgesteld. De brownies zijn duidelijk een héél stuk kleiner gewor... Ver mais
Ik heb al diverse keren brownies besteld in verschillende smaken. De originele vinden wij het allerlekkerst! Laatst ook de (kerst) bonbons besteld, jammer dat er geen brownie laagje in verwerkt is. E... Ver mais
Overheerlijke brownies, ze smelten op de tong. Super vers en met zorg én heel veel liefde gebakken met kwalitatief hoogwaardige ingrediënten. Stijlvol alsook zorgvuldig verpakt en snel geleverd. De be... Ver mais
I wanted to send gifts to family whilst they were my rock being in hospital coming to visit daily and dropping everything constantly to drop supplies off etc. They went down a storm and I've been told... Ver mais
Het lekkerste cadeautje door de brievenbus! Een lief gebaar met een persoonlijke boodschap, iemand het gevoel geven er écht toe te doen. Of een momentje voor jezelf waarin je de wereld om je heen even zal vergeten. Bij The Brownie Box kies je niet zomaar voor brownies. Je kiest voor aandacht en kwaliteit. Dat is pas écht genieten!
De Kazematten 4, 6681 CS, Bemmel, Holanda
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 90% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
de brownies zijn heel vers alleen met deze warmte en de warmte in de bestel auto was ws heel hoog want de brownies waren bijna gesmolten en heel zacht
Bestelling niet op gevraagd afdeling afgeleverd

Resposta da The Brownie Box
Niet alleen de allerlekkerste brownies, ook zeer snel en klantvriendelijk geholpen!
Mooi verpakt in persoonlijke box; heerlijke brownies! Na een zeer prettig contact met de klantenservice over een leveringsprobleem werd dit snel en vakkundig opgelost. Ik zou zeker nog 'es een keer bestellen!
Er ging iets mis bij Post NL. Het leek of de brownies, die ik als verrassing voor iemand besteld had, bezorgd waren maar dat bleek niet het geval. Toen ik de helpdesk daar over belde stuurde ze meteen een nieuw doosje op en dat kwam wel aan. Heel fijn!
Snelle bezorging, super lekkere brownie's.
Iedereen vinde ze heerlijk op de verjaardag van mijn dochter.
Lekkere brownies, fijne en snelle klantenservice toen ik een vraag had over mijn bestelling.
Brownies zijn wel een beetje aan de kleine kant :)
De brownies zijn heerlijk. Niet droog. Alleen de caramel zeezout variant vonden wij wat minder door teveel zout. Maar verder een aanrader.
Een goede service en snelle levering en die brownies zijn van top kwaliteit
Heel makkelijk brownies online uitgezocht en besteld! Ze waren voor een jubileum en iedereen likte zijn vingers erbij af! Ze waren geweldig vers en lekker.
leuk dat het kan, maar jammer dat je bij 6 stuks maar 2 keuzes kunt maken
Ze waren erg lekker werd er gezegd want ik had ze als verrassing besteld
Op de middag besteld, volgende dag al geleverd. Superlekker, heerlijk. Leuk verpakt.