Virkelig god service. Smuk præsentation af varerne. Bæredygtige lækre varer. Jeg fik en super betjening og med en utrolig kort levering. Unikt at jeg her ved, at der er tænkt på bæredygtighed og meget... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Virkelig dejligt med et bredt, bæredygtigt udvalgt på tværs af kategorier. God information og rart at vide, at man støtter brands, der gør deres arbejde ordentligt.
Lækre varer til gode priser. Varerne blev sendt samme dag og returen forløb fuldstændigt problemfrit. Meget professionelt firma.
Fint udvalg og fine varer, men lidt lang leveringstid på 11 dages.
Informações sobre a empresa
- Plataforma de comércio online
- Loja infantil
- Loja de roupa
- Decoração e Design de Interiores
- Acessórios para móveis
Escrito pela empresa
The Comarché is the online marketplace for a sustainable life. We're an online community of sustainable brands and game changers within their respective fields of operation. That being fashion, design, lifestyle or beauty. At The Comarché we want to inspire to and reduce barriers for a more sustainable life. The Comarché - Everything for the Conscious Life
Informações de contacto
Amager Strandvej 224, 2300, Copenhagen, Dinamarca
- info@thecomarche.com
- thecomarche.com
Lidt lang leveringstid på 11dage
Fint udvalg og fine varer, men lidt lang leveringstid på 11 dages.
Virkelig god service
Virkelig god service. Smuk præsentation af varerne. Bæredygtige lækre varer. Jeg fik en super betjening og med en utrolig kort levering. Unikt at jeg her ved, at der er tænkt på bæredygtighed og meget mere
Lækre varer til gode priser
Super god shoppingoplevelse
Lækre bæredygtige produkter, god kommunikation fra bestilling til modtagelse og ikke mindst hurtig levering. Jeg kan varmt anbefale The Comarché
Har fået en meget fin betjening
Har fået en meget fin betjening, og hurtig levering.
Super god oplevelse⭐️Vil klart købe…
Super god oplevelse⭐️Vil klart købe derfra igen!
Everything was fine
Glad for igen at handle på siden :)
Venlig og meget service minded
Venlig og meget service minded. hurtig ekspedition og hjælp da der opstod et mindre problem
Nemt og hurtigt
God hjemmeside med lækre varer. Det var nemt at handle der, og jeg fik mine varer hurtigt.
Super fin!
Så fin kalender! Er vild med den! Der var også hurtig og god betjening!
En virkelig god shoppe oplevelse
Let og overskuelig website med stort udvalg og fuld gennemsigtighed på de bæredygtige brands. Let betaling og hurtig levering.
Fantastisk med gode varer samlet ét sted.
Stort sortiment som gør det svært at vælge mellem alle de fine ting. Levering var inden for et par dage. Nemt at handle bæredygtigt. Tak for det, det gør jeg gerne igen!
Godt udvalg og god information
Super service og skønne produkter.
Great selection and service
Easy to Shop Sustainable Products
The only place where you get an easy and clear overview on how a product is sustainable. My favourite place to buy sustainable products.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.