Gewoonweg bangelijk goed !
Wij kozen voor the dj company vanwege de vlotte en eerlijke toegankelijkheid.
Vanaf het eerste contact voelde het meteen goed aan. Voor ons was het meteen 'Dit komt helemaal goed !'
Een hele duidelijke communicatie gehad, en dat is uitstekend. Vooraf mails en telefoontjes. Een hele duidelijke invul lijst om jou muziek keuze in te vullen.
Ook vooraf een berichtje gekregen met felicitaties, dat is een meerwaarde en geeft een warmte als bedrijf naar cliënten. En daarom raden wij jullie company iedereen aan.
Dj Frederik was geweldig !
Vooraf telefonisch contact gehad. Alles netjes overlopen. De dag zelf was niets te veel gevraagd. Frederik is ook erg flexibel geweest in het verloop van het uren schema. Heeft ook alles goed aangevoeld heeft ook heel veel inzicht hoe je op alles kan inspelen of aanpassen.
De set up, lichten, rook,... Alles was afgestemd op hoe het feest verliep. En het was ook heel leuk om de interactie te zien tussen Frederik en de kinderen die interesse hadden in de set up.
Tijdens het draaien zorgde Frederik voor sfeer. En wanneer wij de DJ mee in het dansfeest betrokken, ging hij er volledig mee op in en je zag het mee genieten er ook vanaf stralen.
Onze gasten waren zelf vol lof.
De muziek keuze was heel goed. Verschillende genres, onze keuze muziek werd ook gespeeld, aanvraag nummertjes werden ook gedraaid. Een verzorgde, fantastische set waar de nummers heel goed in elkaar overgingen.
Alles bij elkaar opgeteld : een proffesionele, ervaren en een talentvolle DJ.
Wij genoten van elk moment, en hebben ons feest tot een ware knaller gemaakt.
Bedankt voor de hulp en de ondersteuning om ons een geweldig trouw feest te geven.
Nogmaals een heel groot applaus en een dikke shout out voor Frederik : Merci !
Liefs,
Danny & Kyra.