Beste Rubben, Via jullie website had ik een maatpak uitgekozen dat mij ideaal leek. Aangezien ik geen standaardmaten heb, heb ik – op jullie aanraden – besloten om er een uitstap van te... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Allereerst de website, de eerste kennismaking met dit mooie bedrijf... via deze site een pas afspraak ingepland. Op 16 dec 2025 een bezoek gebracht aan Casteson te IJsselmuiden. Bij bin... Ver mais
We hadden een afspraak gemaakt om een trouwpak uit te zoeken voor mijn zoon. We hadden via de mail(Anke) al onze wensen aangegeven. Na hartelijk ontvangst en onder het genot van een kop koffie de... Ver mais
Informações sobre a empresa
The webshop for the true gentleman! Distinctive three-piece suits and accessories at excellent prices! With 27000+ stylish clients in: - Netherlands - Belgium (TheGarrison.nl) - Germany (TheGarrison.de) - Zweden (TheGarrison.se) - Denmark (TheGarrison.dk) - France (TheGarrison.fr)
Informações de contacto
Spoorstraat 35b, 8271RG, IJsselmuiden, Holanda
- service@castleson.nl
- thegarrison.nl
Respondeu a 22% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Een deel van onze bestelling was…
Een deel van onze bestelling was vertraagd. Vanuit de firma werd geen enkele poging ondernomen om ons hiervan op de hoogte te brengen. Ik moest als klant zelf meermaals contact opnemen om op de hoogte te zijn.
Raadzaam een afspraak te plannen indien je geen standaard maat hebt
Beste Rubben,
Via jullie website had ik een maatpak uitgekozen dat mij ideaal leek. Aangezien ik geen standaardmaten heb, heb ik – op jullie aanraden – besloten om er een uitstap van te maken en naar de winkel te komen, ondanks de afstand van 300 km van mijn woonplaats.
Achteraf ben ik heel blij dat ik die keuze heb gemaakt. Ter plaatse heb ik met een open blik verschillende pakken gepast. Het oorspronkelijk gekozen pak is het uiteindelijk niet geworden, maar ik ben buiten gegaan met een pak waarvan de kleur en snit perfect bij mij passen. Dit zou via een online bestelling, zelfs met retourmogelijkheden, nooit hetzelfde resultaat hebben opgeleverd.
Ik ben dan ook bijzonder tevreden met mijn aankoop. Bovendien hebben we ook een tweede pak voor mijn zoon gekocht, die wel standaardmaten heeft, en ook dat zit hem als gegoten.
Eén klein puntje van feedback: de dassen worden normaal geleverd in een set met pochette en/of dasspeld. Deze hebben we, in alle enthousiasme, niet meegekregen en helaas ook niet ontvangen na onze melding per e-mail.
Tot slot wil ik graag nog een speciale dank uitspreken aan Ruben voor zijn tijd, geduld en de professionele begeleiding tijdens de passessie.
Met vriendelijke groeten,
Marc Delbrassine & Carine van der Smissen
Qualität gut, Support furchtbar
Die Qualität der Ware ist durchaus gut. Aber der Kundensupport ist eine einzige Katastrophe...
Ich musste etwas zurückgeben. Erst hat man sich einfach gar nicht gemeldet und es kam auch kein Geld. Auf nachfrage hat man mir dann die Rückzahlung geschickt, allerdings einen falschen Betrag (zu viel). Darauf kam nur eine 0815 Antwort nach dem Motto "Zahl bitte das zu viele zurück". Keine Summe, keine Bankverbindung nichts. Es ging dann mehrere Mails hin und her aber es wurde immer nur halbherzig geantwortet und die Mails auch nur teilweise gelesen.
Ich bin ehrlich: Nie wieder. Support gehört einfach dazu uns sowas ist dreist. Lieber woanders kaufen.
Topervaring!
Topervaring gehad met het zoeken naar een pak voor mijn bruiloft!
De passing was op afspraak in een stijlvolle, vintage ruimte. Het contact was lekker persoonlijk en informeel. Ik had ruim de tijd om te passen, er was goed naar mij geluisterd naar wat ik zocht in een outfit en het advies sloot hier erg goed op aan! Ben erg blij met het resultaat! :)
Kundenorientierung ein Fremdwort
Habe nicht das erste Mal bestellt und über die Qualität der Ware kann man nicht meckern. Alles i.O. solange man nichts zurückschicken oder umtauschen muss, denn dann erlebt man chaotischen Kundenservice. Der sah in meinem Fall wie folgt aus:
Von den zwei Anzügen, die ich bestellt hatte, wollte ich die Weste zurückschicken, weil eine Naht gerissen war. Ich also auf der Homepage auf mein Konto auf Rücksendung geklickt, Weste ausgewählt, eine andere Weste als Ersatz gekennzeichnet, das Retourelabel ausgedruckt und ab damit zu DPD, Einlieferungsbeleg aufgehoben. Nachdem ich eine Woche gar nichts gehört hatte, beim Kundenservice nachgefragt und bekomme von einer Marlies zu hören, dass meine Retoure im System nicht auftaucht, auch keine Ersatzbestellung. Ich Retourenummer, hingeschickt und den Einlieferungsbeleg, bekomme wieder zur Antwort, dass mein Vorgang nicht im System zu finden sei und ich hätte bestimmt nicht das Rücksendezentrum genutzt. Ich die Frage gestellt, wie ich denn sonst das fertige Label hätte ausdrucken können, darauf aber keine Antwort erhalten. Nächster Tag wieder das gleiche, offensichtlich aber eine andere Marlies, die wiederum die Paketnummer haben wollte. Die nächste Marlies hat erneut angezweifelt, dass ich das Rücksendezentrum genutzt habe, mittlerweile war die Retoure bei Castleson angekommen, aber keine prüft das nach. Versteht ihr das unter Kundenservice??? Dann schickt doch wenigstens das Geld zurück, wenn ihr mit dem System nicht zurecht kommt. Jetzt bin ich die Ware und das Geld los. Sorry aber so etwas muss anders laufen…
Super goed bedrijf
Super goed bedrijf, leuke passessie gehad en met een prachtig compleet pak incl schoenen de deur uitgegaan.
Professionele styliste.
Gewoon hier je pak kopen.
Het zijn hele mooie kwaliteitspakken
Het zijn hele mooie kwaliteitspakken ! Ze zitten perfect en geven een prachtige uitstraling
Mooi Trouwpak voor een scherpe prijs.
Heb een trouwpak gekocht. Maat was te groot. Kon kosteloos deze omruilen voor een goede maat. Goede communicatie en vrij snelle levering. Pak kreeg ook een mooie beschermhoes waardoor deze netjes blijft. Ook erg scherp geprijsd maar wel gewoon goede kwaliteit. Top service. Zou dit bedrijf zeker aanraden.
Vandaag twee pakken gekocht met…
Vandaag twee pakken gekocht met accessoires tijdens mijn pasafspraak. Vriendelijke service, top kwaliteit pakken en geweldige stof echt een aanrader.
mooie pakken en vriendelijk personeel
Ik ben langs gegaan voor een pas sessie. Ze hebben een mooie locatie waar ze goed de tijd voor je nemen en je eerlijk helpen bij het zoeken van een geweldig pak. Stof voelt goed aan en zit comfortabel.
Goede kwaliteit
Lang getwijfeld om online een pak te kopen, maar uiteindelijk toch gedaan.
Er was even een foutje in de levering, maar dat is ook netjes opgelost.
Ik zou hier zeker nog een keer een aankoop doen
Ik moet toegeven dat ik wat sceptisch…
Ik moet toegeven dat ik wat sceptisch was. Ik kende niemand die een pak had van The Garrison en op het internet is er gewoonweg veel blah blah. Maar dan krijg je dat pak thuis en je voelt gewoonweg dat dit kwaliteit is. Het zit geweldig (hun maat-tool werkt dus echt) en oogt prachtig. Ik kijk uit naar mijn huwelijk volgend jaar en zal een poging doen om te schitteren naast mijn prachtige bruid.
Maar in dit pak ben ik trotse tweede-plaats, hoor ;-)
In kort : aanrader!
Tijd. Aandacht. Sfeer. Geslaagd.
Op 16 dec 2025 een bezoek gebracht aan Casteson te IJsselmuiden. Bij binnenkomst proef je gelijk de sfeer en begrijp je hetgeen omschreven is op de website. Het plaatje klopt.
Na ontvangst door de gastheer en een heerlijke bak cappuccino gingen we samen aan de slag.
Het doel is een pak meenemen.
Na veel pakken passen en combinaties proberen (en inmiddels meer dan 2 uren verder), een prachtig samengesteld pak gevonden en direct meegenomen.
Uiterst tevreden over service, klantgerichtheid, communicatie en de algehele bedrijfssfeer. Top! Aanrader!
Mijn volgende pak wordt ook zeker hier gekocht.
J.
Fuyez ce site......
Fuyez ce site......
Si vous vous trompez dans un article ne croyez pas pouvoir échanger car vous allez avoir une personne et après silence radio et après si vous avez la chance d'avoir quelqu'un il vous balade et après plus rien. J'ai envoyé des mails, parlé en chat et aucune réponse. Franchement pour encaissé un montant de 510 euros il n'y a pas de soucis. Un site d'arnaque je ne dirai que ça......
Goede kwaliteit en snelle levering
Goede kwaliteit en snelle levering. En bij mailen een snel antwoord terug. Ik kom zeker terug.
Top service!
Vriendelijke en snel
Vriendelijke communicatie. Geen gedoe bij een retour voor andere maat, en stuurde het vervangende item mega snel op. Beetje overkill aan emails, maar verder niks op aan te merken!
Prachtig pak
Prachtig pak, past perfect, voelt goed, ik ben er blij mee! Voor de prijs precies ter verwachting
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.