Leia as opiniões dos outros
De producten van de Spice Girl zijn heerlijk, er staat heel duidelijk aangegeven wat je betreft de pittigheid kan verwachten dus ook ideaal voor de niet-pittige eters. Er was wat misgegaan met de leve... Ver mais
Informações sobre a empresa
Onze met liefde bereide selectie omvat ambachtelijke chili-oliën, pittige honing, verfijnde chutneys en smaakvolle kruidenmixen. Gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten en verpakt in duurzame verpakkingen, vormen ze een weergaloos en ethisch verantwoord genot. Een ware traktatie voor de zintuigen, die zowel mens, dier als het milieu koestert.
Informações de contacto
Insulindestraat 46, 3038 JB, Rotterdam, Holanda
- 010-3220856
- info@thespicegirl.nl
- thespicegirl.nl
Sem histórico de convites para avaliação
Respondeu a 25% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Super kwaliteit!
De bestelling was snel binnen. De kwaliteit van de producten is onwijs goed. Zoveel smaak!! We genieten als gezin echt van de Furikake Chili Oil is echt onze favoriet.
Smaakbommen to the max !
Supersnelle verzending, fantastische producten, stuk voor stuk smaakbommetjes !
De sambal rendang moet bijna alweer besteld worden !!!
Heerlijke producten die ik steeds weer…
Heerlijke producten die ik steeds weer opnieuw bestel 👍
De "Ghost Pepper Sambal" 👈 Deze is…
De "Ghost Pepper Sambal" 👈 Deze is levensgevaarlijk lekker! Waarom, de smaak pakt je en je hoofd weet dat ie facking hot is, maar iets zegt, doe nog maar een beetje erbij, omdat het kan, omdat ie zo lekker is, steeds maar weer die grens verleggen totdat je mond in de hens staat en je op zoek moet naar iets zoets om te blussen😆ONTZETTEND goeie lekkere smaken maak je, meis!!! Wanneer is The Ghost er weer??? Ik had gelukkig 2 potjes 😁
Gevaarlijk lekker!
3 bestellingen in 1.5 maand tijd. Het is gevaarlijk! Tegenwoordig eet is overal mosterd caviar bij, of crispy chili oil. Ik ben nu 20 kilo afgevallen en deze producten maken me maaltijden of tussendoortjes toch een feestje!! Het past dus ook makkelijk in mijn kcal tekort dieet! Het word ontzettend snel verzonden, waardoor ik het tot nu toe de volgende dag al binnen heb. Producten worden goed beschermd ingepakt. Ja ik kan niks anders zeggen, ik ben fan!!
Ik heb bijna alle producten in huis en…
Ik heb bijna alle producten in huis en of gehad en stuk voor stuk TOP kwaliteit en de smaak is ongelofelijk goed en dan de service en vriendelijkheid een dikke 10+
Ik vind jullie pepers geweldig de…
Ik vind jullie pepers geweldig de Potato Chutney is heerlijk op de barra's, echt het zelfde authentieke beleving als de chutney van mijn Surinaamse tante vroeger, gewoon fantastisch.
En bij die zelfde Surinaamse familie is de Rendang Sambal enorm in de smaak gevallen, tijdens de laatste verjaardag heb ik een paar potjes weggegeven.
Jullie hebben er een paar fans bij.
Haar eigen producten. Snel geleverd, nog niet geproefd.
5 producten besteld o.a. Rendang Sambal, Thai Sambal, Eigen ontwikkelde producten van De Spice Girl, geen producten die ik kende van de supers. Nog niet geproefd. Aardig aan de prijs plus bezoergkosten. Uitstekend service. en levering. Zat 13 Juni besteld, Maandag 15 Juni bezorgd ondanks het weekend.
Super lekkeren producten
Super lekkeren producten, en de service is ook super. Ik ga hier nog veel bestellen in de toekomst. Heb inmiddels ook al veel vrienden van mijn geattendeerd over deze lekkere producten. Ga zo door 👍🏻
Snel en lekker
Snelle levering. Prima producten, niet alles viel in de smaak hier helaas maar we hebben wele en favoriet!
Snelle levering, lekkere spullen
Snelle levering, filmpjes van de gerechten zijn steeds een inspiratie. De kruiden, de chili olie maar vooral de sambal rendeng zijn hier de favoriet!
Het zal wel aan mij liggen maar ik vind…
Het zal wel aan mij liggen maar ik vind het helemaal niet lekker allemaal. En dan zonnebloemolie in sommige producten. Dat is toch niet gezond. Jammer dat ik gelijk zo veel besteld had🤦🏻♀️
Heerlijke producten
Heerlijke producten. Snelle en correcte levering.
Vorige week voor de 1 e keer besteld
Vorige week voor de 1 e keer besteld, verslavend!!!🤣 nieuwe bestelling alweer gedaan en onderweg 😃
alles was netjes en goed verpakt en…
alles was netjes en goed verpakt en mijn bestelling kwam na 1 dag al binnen.
Snel bezorgd
Snel bezorgd, netjes verpakt. De inhoud kan ik nog niks over zeggen, want het is een vaderdag kado, maar het ziet er veelbelovend en leuk en lekker uit!
Zeer snelle levering en smaakvol product
Zeer snelle levering. En de gekozen producten voldoen 100% aan de verwachting. Ook de aangegeven smaken kloppen, precies zoals beschreven in hun filmpjes. Mild is echt mild en spicy....ja, spicy. Kortom, zeer tevreden!
Helemaal verliefd
Wij wonen in het buitenland dus elke keer als we naar Nederland gaan slaan we in. Het is gewoon een stuk leuker en lekkerder koken met de producten van the Spice Girl. Wij zijn oprecht grote fans geworden💕 en stiekem gooi ik wel altijd een van de producten door het eten dat wat mijn man heeft klaar gemaakt. Zo denkt hij ook dat hij kan koken 😂🙈
Ga zo door, wij volgen💕💕💕
Voor de eerste keer besteld en alles is…
Voor de eerste keer besteld en alles is heel lekker en op veel te gebruiken trouwens smaakt overal op
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.