Thiele Øjenlaser Klinik Opiniões 130

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk dygtigt, professionelt og omsorgsfuldt personale. Jeg fik en SMILE operation hos Scandinavian Eye Center og det var en helt igennem god og tryg oplevelse - med et fejlfrit resultat! 👏🏼👏�... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super professionelt setup med knalddygtige optikere samt øjenlæge. Man følte virkelig man var i gode hænder hele vejen igennem. De tjekker hellere en gang for meget end en gang for lidt, og de f... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg nødte en venlighed og professionalisme ud over det sædvanlige. Lige fra første møde og til behandling på klinikken var der en ro og venlighed man skal lede længe efter. Personalet tog sig tid til... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Det har været en kæmpe positiv oplevelse hele vejen igennem, jeg kan kun anbefale Thiele's Øjenlaser operation til andre. Service niveauet er i top, lige fra kontakten med min sædvanlige optiker i V... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Centro de oftalmologia

Informação fornecida por diversas fontes externas

Thiele tilbyder udover briller og kontaktlinser, også øjenlaserbehandlinger. Thiele Øjenlaser Klinik blev etableret i 2012, i Thieles forretning i Købmagergade. Klinikken voksede ud af de oprindelige rammer i foråret 2016, og ligger nu i Hellerup. Thiele Øjenlaser Klinik påtager sig ikke operationer på øjne der måler i grænseområdet omkring de internationale normer. Klinikkens fornemmeste opgaver er at sikre størst muligt tilfredshed med behandlingen.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Dygtige og omsorgsfulde

Fantastisk dygtigt, professionelt og omsorgsfuldt personale. Jeg fik en SMILE operation hos Scandinavian Eye Center og det var en helt igennem god og tryg oplevelse - med et fejlfrit resultat! 👏🏼👏🏼👏🏼

25 de outubro de 2022

SMILE øjenlaserbehandling

Jeg fik foretaget en øjenlaserbehandling for knap 4 måneder siden ved Thiele Øjenlaser Klinik. Behandlingen var en SMILE behandling og jeg er ovenud tilfreds med resultatet - jeg ser bedre nu end før behandlingen, og jeg har ikke haft gener efter behandlingen. Jeg er utroligt glad for, at jeg endelig tog mig sammen til at få foretaget behandlingen og kan kun fortryde, at jeg ikke fik gjort det tidligere.
Personalet er ikke mindre end fantastiske - alle jeg har været i kontakt med, har været enormt kompetente og har skabt en fantastisk tryghed ifbm. behandlingen. Intet er overladt til tilfældighederne. Jeg giver mine varmeste anbegalinger!

31 de agosto de 2020
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg kan ikke rose dem nok. Tusind tusind tak, jeg er SÅ glad.

Jeg blev for 4 måneder siden opereret med SMILE metoden og alt er som det skal være. Jeg har ingen gener på nogen måde og ser næste 150 procent. Kan ikke beskrive hvor glad jeg. Ærger mig bare over, at jeg ikke gjorde dette for flere år siden.
Man kan kun føle sig i sikre hænder hos personalet, som virker utrolig professionelle og de er de sødeste mennesker (Katja og Hadi)
Man bliver tjekket ekstra grundigt, for at sikre at intet kan gå galt, hvilket var en stor betryggelse for mig.

12 de junho de 2020

SMIL(e)!

SMIL(e)!
Efter mange års tøven, har jeg endelig fået lavet en øjenlaser operation, og det blev en SMILE opereration, som gik så fint! Og ja, jeg smiler!
Jeg er simpelthen så glad for det!

Jeg følte mig i de bedste hænder hos Thiele, som jeg i øvrigt har haft linser hos førhen i mere end 20 år. Jeg fik taget mig sammen til en forundersøgelse, og da jeg følte mig tryg og heldigvis var egnet, bookede jeg en tid. Pga. høfeber blev det først ca. 3 mdr. efter. Da jeg ankom, løb mit venstre øje, og eftersom det gjorde operationen usikker, blev jeg sendt hjem igen, og jeg fik en ny tid en måneds tid efter.

Selve operationen gik hurtigt og smertefrit, der var hele tiden instrukser om hvad der skete, og jeg følte mig meget tryg (selvom jeg var nervøs). Allerede dagen efter til kontrollen så jeg 90% - og ca. 3 mdr efter så jeg perfekt. Og gør det stadig her ca. et halvt år efter. Alt i alt en rigtig god oplevelse, utrolig sød & professionel personale. Det eneste jeg fortryder - lige som alle de andre - er at jeg ikke tog mig sammen noget før ;-)

6 de abril de 2018

Vanvittigt omsorgsfuld behandling

Vanvittigt omsorgsfuld behandling af personalet. Det eneste der kunne have været bedre, var hvis jeg havde fået gjort det 10 år tidligere. Jeg kan kun anbefale alle at få lavet en test, og Thiele er et fremragende og trygt sted at gøre det.

20 de março de 2018
Classificada 5 em 5 estrelas

Super professionel og tryg oplevelse…

Super professionel og tryg oplevelse fra de indledende undersøgelser, på operationsdagen og efterfølgende kontrolbesøg! Det eneste, som jeg kan fortryde, er at jeg ikke fik lavet operationen tidligere, for det er fantastisk at undvære briller og linser.

13 de março de 2018
Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk oplevelse fra start til…

Fantastisk oplevelse fra start til slut, jeg har længe været eftertænksom ved dette indgreb, og nervøs for efterfølgerne. GØR DET, det er de mest professionelle ansatte jeg har mødt, betænksomme, grundige, og vigtigst af alt reelt interesserede i at give dig som person det bedst muligt resultat. Jeg havde samme optiker igennem hele forløbet, og jeg er ovenud til både resultatet og hende.
Blev opereret kl 15, og så xfaktor kl 20 næsten helt skarpt, dagen efter havde jeg syn som ved kontaktlinser

13 de março de 2018
Classificada 5 em 5 estrelas

Sikke en fantastisk oplevelse!

Sikke en fantastisk oplevelse!
At komme over på klinikken i Hellerup og kun blive mødt af yderst behageligt personale og en meget professionel behandling!
Allerede dagen efter var mit syn bedre end det var med briller før!
Nu en måned senere er der ingen gener længere, synet er perfekt!
Alt i alt - kun de varmeste anbefalinger herfra!

11 de março de 2018
Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig god og professionel oplevelse.

Rigtig god og professionel oplevelse.
Jeg fik lavet min operation tilbage i oktober og lige fra start, under forundersøgelserne og på selve dagen har jeg følt jeg var i gode hænder. Da jeg kom ind fik jeg lavet nogle sidste målinger og tjek inden jeg blev ført ind i et rum under en stor maskine og fik lavet selve laseroperationen. Igen gik alt som det skulle, det kunne mærkes i de 20-30 sekunder laseren var igang pr. øje, men ikke så det gjorde ondt. Efterfølgende kunne jeg ikke åbne øjnene den næste times tid, men fik lidt tid for mig selv til at "komme mig". Allerede om aftenen kunne jeg dog se med omkring 80% af synet igen og dagen efter til eftertjek var alt som det skulle være og jeg havde nærmest 100 % syn uden noget. Her 3 en halv måned efter har jeg ingen problemer haft og er utrolig glad for en langt lettere hverdag uden linser.

18 de fevereiro de 2018

Super professionelt setup

De tjekker hellere en gang for meget end en gang for lidt, og de følger en meget tæt hele vejen.

Operationen er 100% smertefri og generne efter var dom beskrevet og derfor også forventet. Var helt gene-fri efter 24 timer.

27 de janeiro de 2018
Classificada 5 em 5 estrelas

Min bedste beslutning nogensinde at gå til Thiele

Min bedste beslutning nogensinde!

Jeg har aldrig følt mig så tryg, som ved Thieles fremragende eksperter! De fortalte og vejledte mig om alt der var værd at vide! Og fortalte gerne flere gange.

Selve test og operation gik let som ingenting, man følte sig aldrig usikker og servicen er i top!

Kan kun anbefale Thiele til operation.

Alt gik smertefrit og let.

26 de janeiro de 2018
Classificada 5 em 5 estrelas

Har igennem hele processen været helt tryg ved at Thiele Øjenlaser skulle stå for operationen.

Har altid været nærsynet og haft bygningsfejl, så har altid brugt enten briller eller linser. Har i mange år gerne villet have lavet en øjenlaser-operation.
Både før, under og efter operationen har de været meget professionelle og venlige. Og nu her, lidt over et halvt år efter operationen er alt bare tip top, og hvis du overvejer at få det lavet, så gør det. Det er det bedste, jeg nogensinde har gjort.
Det eneste minus ved operationen er, at jeg ikke længere kan skære løg, uden at begynde at "tude". ;0)

28 de dezembro de 2017

Helt fantastisk oplevelse.

Helt igennem fantastisk oplevelse. Blev taget godt imod på klinikken. Søde og rolige medarbejdere. Fik en grundig gennemgang af proceduren. God information hele vejen igennem. Var ikke utryg på noget tidspunkt. Kunne se, allerede da jeg satte mig op efter operationen. Vild succes. Godt opsyn med mig, da jeg skulle slappe af efter operationen. Følte på intet tidspunkt, at jeg var ladt alene.
To kontroller efterfølgende viste et fantastisk resultat. Jeg er meget glad og anbefaler Thiele til alle, der overvejer en øjenoperation.

28 de dezembro de 2017
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais