Leia as opiniões dos outros
Opgepast: Valse website, oplichting. Bestelling geplaatst, nooit iets ontvangen, nooit iets van gehoord ondanks meerdere keren contact proberen opnemen. 64,95 euro kwijt en hopelijk blijft het daar... Ver mais
Zeer slecht!!
Zeer slecht!!
Ik bestelde voor bijna 100€.
Na 8 weken nog steeds niets ontvangen.
4x gemaild
Geen reactie.
Dit is gewoon onbeleefd.
Ik ga een klacht ga indienen als hier niet zeer snel reactie op komt
ThinkieBoard van ThinkieToys
1 ster is zelfs te veel. 6 maart besteld en nog steeds niets ontvangen. Ook geven ze geen gehoor als je ze een e-mail stuurt. Dus advies is NIET DAAR BESTELLEN zonde van je geld, dit zijn oplichters.
Dit is de reinste scam.
Dit is de reinste scam.
2 bestellingen gedaan en betaald. Geen nieuws meer en geen antwoorden op mijn mails.
ZEKER HIER NOOIT BIJ KOPEN !!!!
Bestelling gedaan
Bestelling gedaan, inmiddels al twee maanden geleden. Nooit wat gehoord op mails ook niets ontvangen.
Mala fide site - Opgelicht
Ik bestelde op 28/02/2026 een speelgoed "Marble Track Adventure" ter waarde van 49,94 €.
Behalve de bevestiging dat het speelgoed op 01/03/2026 verzonden werd, werd ons niets geleverd.
2 mails naar het contactadres bleven onbeantwoord.
De site is geregistreerd onder het Belgische ondernemingsnummer 0772.486.125 en is eigendom van een persoon genaamd Wouter de Wit. Bij verder onderzoek blijken de activiteiten van deze onderneming niet te kloppen met de BTW-activiteiten (NACEBEL codes: Aannemer bouw, dakwerken, detailhandel ICT,...). Bovendien blijkt deze firma onderworpen te zijn aan een inhoudingsplicht, wat duidt op fiscale schulden!
Ik onderneem stappen om deze site te laten schrappen.
Opgepast, oplichting!
64,95 euro kwijt en hopelijk blijft het daar bij. Deze website heb ik gemeld aan de toepasselijke diensten voor internetfraude.
De website ziet er op het eerste gezicht waarheidsgetrouw uit, maar dat is het dus niet.
ThinkieBoard schrijfbord
1 ster is nog teveel!! Tot op heden nog steeds niets ontvangen of verstuurd. Kan alleen zien dat ik het gekocht hebt. En op E-Mail reageren ze niet
17 februari een bestelling geplaatst…
17 februari een bestelling geplaatst aantal keer contact gezocht zonder resultaat! Ik dacht M’n dochtertje erg blij te gaan maken met wat ik besteld heb maar helaas tot op heden nog niks ontvangen. Baal enorm! Vind het een grote oplichterij
Scam - Don't buy there
We payed more than 40 Euros for a birthday present for my godchild but after 6 weeks, the package still did not arrive. No tracking information and no response from the seller. Even after more than 10 emails. All attempts to get in contact with the seller without sucess.
The shop is registered under the belgian BTW number 0772.486.125 and belongs to a person called Wouter de Wit. We will file a police report because of this scam.
---------------------
We hebben meer dan 40 euro betaald voor een verjaardagscadeau voor mijn petekind, maar na 6 weken is het pakket nog steeds niet aangekomen. Geen trackinginformatie en geen reactie van de verkoper. Zelfs niet na meer dan 10 e-mails. Alle pogingen om contact op te nemen met de verkoper zijn mislukt.
De winkel is geregistreerd onder het Belgische BTW-nummer 0772.486.125 en is eigendom van een persoon genaamd Wouter de Wit. We zullen aangifte doen bij de politie vanwege deze oplichting.
Valse website!!!
Mijn papa had 2 thinkieboards besteld bij Thinkietoys, na 2 weken nog niets binnengekregen. Ook na meerdere bevragingen geen antwoord. Ik vrees dat hij opgelicht is en het geld dus niet terug zal krijgen ook. Valse website, wordt geblokkeerd door Norton ook.
Helaas deze reviews te laat gelezen
Helaas deze reviews te laat gelezen, maar koop niks op deze site.
⚠️ Let op! Bestel geen spullen via thinkietoys.be
Ik heb hier speelgoed besteld, het bedrag is meteen afgeschreven, maar ik heb nooit iets ontvangen.
Contact opnemen kan alleen via een formulier op de website of per e-mail, maar ik heb nooit een reactie gekregen.
Wees dus gewaarschuwd!
LED borden
Heb in September 2025 2 LED teken borden besteld zijn niet aangekomen.
Contackt gezocht met Thinkietoys mail gehad van Wouter de Wit of ik het geld terug wilde hebben of dat ze de LED borden opnieuw zouden versturen.
OP 22-10-2025 bericht van hun gehad dat ze de LED borden opnieuw zouden versturen.
Na diverse mail te hebben verstuurd zonder een reactie en geen LED borden.
Had nog liever negatieve sterren aangeklikt 1 ster is nog bte veel
gr Vincent
Hallo levering?
Ik heb op 20/1 een bestelling geplaatst, en betaald, van een LED Teken- en schrijfbord twv € 34,95. Heb een orderbevestiging gekregen, en daar houdt hun verhaal op. Ondertussen al 3 mails gestuurd met de vraag waar de levering blijft, of terugstorting van mijn betaling, maar geen reactie. En dan zag tussen mijn tweede en derde reminder dat ze er nog reclame over maken op Instagram!
Vorige maand wat besteld en niets…
Vorige maand wat besteld en niets ontvangen. Inmiddeks al twee mails er aan gespendeerd maar u raad het al nog geen reactie en ook de twee producten worden niet geleverd.
Oplichters!!
Oplichters!!! Bestelling 3 weken geleden geplaatst, track & trace gekregen, maar niks verzonden. Wel betaald. Tig keren gemaild maar nergens antwoord op. Niet hier bestellen!
Bestelling geplaatst bij oplichters
Bestelling geplaatst, betaald en tracking &trace code gekregen maar al meer dan week geen updates, gemaild diverse keren maar geen antwoord terug, geld weg , bestel niet bij deze oplichters
Wisselend
Ik heb 25 december een retroboy besteld. Dat liep prima. 26 december was mijn bestelling verzonden.ik kon alles netjes volgen met een track en trace. De kwaliteit is ook prima. 31 januari heb ik er nog een besteld. En deze bestelling is nog steeds niet verzonden. Ze reageren niet op mails inderdaad. Soms gaat het wel eens goed maar het wisselt. Want van bestelling 2 heb ik na mijn bevestiging nog niks gehoord.
Bestelling gedaan geld van de rekening geen ontvangst
Bestelling gedaan geld van de rekening, daarna geen reactie meer, niets ontvangen. Geen reactie op email.
Odilon
Pure oplichters, je krijgt niks toegestuurd!!!
Heel slecht!!! Het zijn gewoon dieven. Ik heb voor ruim €100 besteld en niks geleverd gekregen. Ik ga aangifte doen bij de politie in België. Want dit is pure oplichterij.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.