Great service! Always ready to help and advice. Never had any issues. Good communication. Workers go the extra mile to support you.
Vreselijk incompetente klantenservice. Om medicijnen te bestellen gaan minimaal 12 mails heen en weer. Standaard antwoord: we hebben een recept nodig. Dit terwijl dat al meerdere keren is gestuurd. Te... Ver mais
De vriendelijkheid van de medewerkster was enorm. Je hoorde haar glimlach gewoon via de telefoon. Ze stelde korte en duidelijke vragen. En regelde alles direct
Ontdek Thuisapotheek, jouw toegankelijke online apotheek in Nederland. Bestel eenvoudig jouw medicijnen en beheer herhaalrecepten vanuit huis. Profiteer van persoonlijk advies en krijg je medicijnen gratis thuisbezorgd. Maak medicijnen bestellen gemakkelijk, schrijf je in of download de app! Simpel, snel en betrouwbaar!
Phoenixstraat 21, 1812 PP, Alkmaar, Holanda
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês

Resposta da Thuisapotheek
Een berichtje gestuurd en ze hebben het direct opgepakt. Super snel! Erg fijn!

Resposta da Thuisapotheek
De expertise en advisering is top. Vriendelijke houding medewerkers. Mijn ervaringen zijn ronduit positief, niet meer wachten in de drukke apotheek maar bezorging via de post. Mocht je tijdelijk elders verblijven dan is een telefoontje afdoende om incidenteel de medicatie naar ander adres te verzenden. Hoef ook de huisartspraktijk niet meer te bellen (langdurig wachten aan de lijn) voor de verlenging van medicatie. Ruim op tijd word ik geïnformeerd door de thuisapotheek dan binnen bepaalde periode medicatie wordt toegezonden.

Resposta da Thuisapotheek
Beloftes worden nagekomen.Snelle verzendservice.Denken mee om de medicijnen per kwartaal te leveren.Bellen inzake nieuwe recepten.Erg vriendelijk en hebben kennis van zakem

Resposta da Thuisapotheek
Ik doe al jaren zaken met de Thuisapotheek en ben zeer tevreden. Ze zijn nu goed ingespeeld op mijn medicijnbehoefte. Als ik zie dat een medicijn opraakt, merk ik dat ze dat ook gemerkt hebben en actie gaan ondernemen. Top.

Resposta da Thuisapotheek
Erg betrouwbaar, alles wordt op tijd verzonden zonder dat je het zelf in de gaten hoeft te houden.
Vriendelijk aan de telefoon, goede adviezen.

Resposta da Thuisapotheek
Ik heb gevraagd voor levering zaterdag, maar kreeg vrijdagochtend bericht dat de levering vandaag plaatsvind. Heb hier vrij voor moeten nemen. Dan krijg ik een SMS bericht dat de bezorger er om 14.35 is maar helaas het is nu 15.05 en nog steeds niets. Op de site wordt nu tussen 15.00 en 15.30 aangegeven. Gaat lekker, is wel MIJN TIJD.

Resposta da Thuisapotheek
Very pleasant and good contact with Roos. Good explanation of the delivery procedure and the ordered medication.

Resposta da Thuisapotheek
Super goed geholpen aan de telefoon.
Netjes terug gebeld door iemand die mij kon helpen.
Heel erg bedankt voor jullie service

Resposta da Thuisapotheek
Quick response and follow-ups. And general communication was clear and pleasant 👍

Resposta da Thuisapotheek
Het liep de eerste keer mis. Na een mail is het toch nog goedgekomen en naar wens!

Resposta da Thuisapotheek
Always good service, deliveries within one week.

Resposta da Thuisapotheek
Fijne communicatie, ook via whatsapp mogelijk

Resposta da Thuisapotheek
Prima service, altijd een oor, altijd meedenken!

Resposta da Thuisapotheek
Prima ervaring met deze apotheek.
Zeggen wat je doet en doen wat ze zeggen.
Goede en prettige communicatie.

Resposta da Thuisapotheek
Heel handig via whatsapp contact, altijd vriendelijk en snelle levering.

Resposta da Thuisapotheek
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.