Informações sobre a empresa

3. Agência de avaliação de risco
  4. Consultor financeiro
  5. Companhia de seguros de homem-chave
  6. Corrector hipotecário

Welkom bij ’t Huis Hypotheken BV. - De hypotheek specialist - Bij ons kunt u terecht voor een eerlijk en goed advies aangaande uw hypotheek, kredieten, verzekeringen en vermogen.

Informações de contacto

4,3

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

9 opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Adviseurs die tot het uiterste gaan!

Wij zijn super trots op het team met kanjers die bij onze dossier betrokken waren. Zeer goed bereikbaar, ondersteunen waar nodig en leveren top service. Zeer aan te raden.

Dank jullie wel voor alle inzet Matthieu, Jacintha en Dhong!

28 de abril de 2026

Resposta da t Huis Hypotheken

Bedankt voor het in ons gestelde vertrouwen. Veel geluk in jullie nieuwe woning.

Classificada 5 em 5 estrelas

Heldere uiteenzetting in een ontspannen sfeer

Een fijn en ontspannen face-to-face gesprek gehad met Matthieu Sanders. Zijn deskundige uitleg gaf ons een helder beeld in de mogelijkheden op hypotheekgebied, met name voor senioren. Met dank ook aan collega Don. Kleine kanttekening: Een beknopte samenvatting van het gesprek zou wellicht handig zijn geweest.

10 de fevereiro de 2026

Resposta da t Huis Hypotheken

Bedankt voor het in ons gesteld vertrouwen.

Oversluiten hypotheek.

Het oversluiten van onze hypotheek bleef toch een behoorlijke uitdaging te zijn en ondanks het regelmatige getelefoneer en heen en weer e-mailen bleef het team van 't Huis Hypotheken ontzettend ondersteunen, begripvol en zeer assisterend.
Niets dan lof voor het kundige team!

2 de janeiro de 2026

Resposta da t Huis Hypotheken

Familie de leeuw. Dank voor uw positieve review. We zijn blij dat we konden helpen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Goed en professioneel begeleid bij…

Goed en professioneel begeleid bij aanvraag hypotheek. De persoonlijke en professionele ondersteuning is top.

5 de outubro de 2025

Resposta da t Huis Hypotheken

Heer Ruis, Wij danken u voor het in ons gestelde vertrouwen.

Classificada 4 em 5 estrelas

Petsoonlijk contact bijzonder prettig

Het is prettig dat de heer Sanders bij ons thuis kwam. Komt niet veel meer voor. Direkt antwoord op de vragen. Wij hebben goede, en nieuwe, informatie gekregen. Op ons verzoek worden verdere onderhandelingen gepauzeerd, omdat wij nog het e.e.a. moeten uitzoeken. Dit wordt niet als een probleem ervaren.

15 de julho de 2025

Resposta da t Huis Hypotheken

Bedankt voor uw fijne reactie!

Classificada 5 em 5 estrelas

Uitstekende service en deskundig advies!

Ik ben ontzettend tevreden over de begeleiding van 't Huis Hypotheken bij een hoofdelijk ontslag. Vanaf het eerste gesprek voelde ik mij gehoord en serieus genomen. Hij nam alle tijd om mijn situatie goed in kaart te brengen en legde iedere stap duidelijk en begrijpelijk uit.

Het meedenken in oplossingen die écht bij mij past. Geen standaard verhaal, maar advies op maat. Dankzij 't Huis Hypotheken verliep het hele proces soepel en zonder stress. Ook na het afsluiten bleef het contact prettig en laagdrempelig.
Kortom: een betrouwbare, professionele en betrokken adviseur die ik zonder enige twijfel aanraadt aan iedereen die op zoek is naar een hypotheekadviseur.

1 de junho de 2025

Zeer tevreden

Erg goed advies gekregen en al gaan we op dit moment niets ondernemen.
Ook daar is veel begrip voor geweest.

4 de março de 2025

Graag gedaan!

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij zijn ontzettend tevreden over de…

Wij zijn ontzettend tevreden over de service vant Huis. Vanaf het eerste gesprek voelde het vertrouwd. Ze namen de tijd om onze situatie en wensen goed te begrijpen en gaven helder en eerlijk advies.

Wat ons vooral opviel, was de professionele werkwijze en de transparantie in het hele proces. Geen onverwachte verrassingen, maar duidelijke uitleg en begeleiding bij elke stap. Dankzij hun expertise hebben we met een gerust hart de juiste hypotheekkeuze kunnen maken.

We raden 't Huis zeker aan voor iedereen die op zoek is naar betrouwbaar en deskundig advies!

21 de fevereiro de 2025

Resposta da t Huis Hypotheken

Wij bedanken u voor uw uitgebreide review!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.