Leia as opiniões dos outros
20 december playstation 5 besteld kon elke x niet geleverd worden zeiden elke x hopelijk volgende week! Uiteindelijk 11 januari de bestelling geannuleerd en tot op heden loopt de communicatie slecht... Ver mais
Zeer onbetrouwbare partij. Heb een playstation 5 besteld en keurig direct betaald. Nooit gekregen en als je navraag doet krijg je zowel via mail, whatsapp en telefonisch contact allemaal smoesjes waar... Ver mais
Half augustus een PS5 besteld. Levering werd steeds uitgesteld. Wel wekelijks contact. In maart waren we het beu en bestelling geannuleerd. Geld zou terug gestort worden. Ook weer steeds uitstel. Wel... Ver mais
As pessoas também visitaram
PlayStation 5
Ik had ooit een PlayStation 5 besteld, werd mij elke week telkens beloofd dat ze het de week erop gingen opsturen, omdat ze het zogezegd niet op tijd hadden kunnen opsturen. Na bij´a 2 maand was m´n geduld meer dan op, m´n bestelling geannuleerd en ontving ik per direct m´n creditnota, maar mijn geld....?? Nooit terug gezien...
Als ik jullie goeie raad mag geven, bestel je spullen dus hierop NIET!! Het zijn een bende oplichters die dringengd gepakt moeten worden!!
It's surprising the owner is not in prison.
I waited for my order for months then I issued a refund and waited for that for more months. until I got into a very bad situation and missed on paying my bills I told him I was coming to him in person. only then I received my refund. fortunately for him it was before we met. I wish we got the chance to get to know each other it's a shame.
Ik vind het heel bijzonder allemaal als…
Update 2026; ik ben nu wel achter het verhaal van hun gekomen. hij koopt dus met het geld van andere de spullen die de klant besteld, dus er zijn mensen die geluk hadden en mensen die pech hadden.
Ik vind het heel bijzonder allemaal als ik de andere reviews lees.
Ik had een PS5 besteld en deze heb ik ook gewoon geleverd gekregen. (in 2021).
Ti84shop
In 2023 een ps5 besteld maar nooit gekregen. Inmiddels juridische stappen ondernomen en 1200 euro verder wel een veroordeling gekregen maar nogsteeds niet betaald.
Zie Radar aflevering
Experience from 2023 shared in 2025
Experience from 2023 shared in 2025
Okay so I wanted to buy a PS5 as a gift for my cousin, long story short, it was a scam. He even had the audacity to reassure me “Don’t worry it’s coming tomorrow” after it had been late for over a week. I wont forget you Mr Singh, I should have known it was a scam as soon as I saw your name, but I won in the end didn’t I Mr Singh? I reported this to the police, and Mr Singh still decided to give the same answer “It will come tomorrow” not even to me, but to the police… 2 days later they threatened Mr Singh again, and I got my money back, you weren’t very clever in the end were you Mr Singh? For anyone reading, don’t buy anything from this SMELLY scammer, save yourself the stress. Remember, if it’s a Singh? Get ready to sing, to the police.
Wat een slecht bedrijf
Wat een slecht bedrijf. vorig jaar Playstation 5 gekocht en betaald. Nooit geleverd en nooit geld terug.
NIET BESTELLEN!
Gewoon opgelicht!
Gewoon opgelicht!
Ik had een Playstation 5 bundel besteld die maar niet aankwam omdat er "problemen waren bij de leverancier". Uiteindelijk de bestelling geannuleerd, maar nooit mijn geld teruggekregen. Maandenlang heen en weer gemaild met de eigenaar en tig beloftes dat het geld volgende week weer op mijn rekening zou staan. Maar betalen ho maar.
Vorig jaar december 2023 PS5 besteld
Vorig jaar december 2023 PS5 besteld. Was voor mijn zoon voor kerst. Helaas, geen PS5 gekregen voor kerst, kind ontroostbaar. Met pijn en moeite geld gespaard. Zijn nu een jaar verder en ben nog steeds op mijn geld aan het wachten. Zaak is nog steeds in behandeling bij de politie. Kwestie van tijd voordat de eigenaar en zijn handlangers voor een lange tijd achter de tralies zitten. Hoe kun je nou op zo een manier je geld verdienen. Denk dan toch ook aan alle gezinnen die met pijn en moeite geld sparen om dit kado voor hun kinderen te kopen
Ongelooflijke oplichters
Ongelooflijke oplichters
Begin dit jaar een ps5 besteld à 450 euro. Er werd verteld dat de levering een week kon duren. Na contact opgenomen te hebben na een week werd het steeds verschoven en steeds minder gereageerd op mijn berichten via whatsapp. Nu wordt ik compleet genegeerd en ben ik dus opgelicht.
Ik heb geen idee wat ik nu moet doen.
Arnaque pure et simple
Arnaque pure et simple
Je viens de voir que leur site web qui sentait évapore début 2024 était en construction ! Ils vont relancer pour les fêtes à mon avis !!!!
Bedrock’s
My daughter bought a house she was highest bidder closed at 12 on Wednesday
She got a call to say it’s not hers as 2 bids came in last night
How does that go
Closing date was 12
Yesterday
In mei had ik een Playstation Portal…
In mei had ik een Playstation Portal besteld en had dit destijds ook nooit aangekregen.
Na twee maanden ELKE DAG gestalkt te hebben, reviews te schrijven, en bijna tot aan de deur van die zogenaamde bedrijven van AMARSINGH Balwantsingh van Rotterdam, want zo heet deze oplichter bij naam.
Mensen, ik raadt aan… geef de moed niet op en blijf achter je hard verdiende geld aan !
Ik heb het uiteindelijk wel teruggekregen,
Dit is dezelfde eigenaar als…
Dit is dezelfde eigenaar als TI84shop/grwinkel/gadgetfreakzz.
Na bestellingen kan het product niet geleverd worden. Terugbetaling wordt niet gedaan.
Oplichting.
This shop is a scam and the owner a…
This shop is a scam and the owner a thief. I ordered PS5 slim edition in Feb 2024 online. Had to pay via Bancontact. Never got anything in return. Contacted the Consumer Union to go after the business.
Gadgetfreaks/TI-84 shop
Grootse oplichterDochter heeft ps5 besteld en betaald.Nooit gekregen,bellen,mailen,appen.Helaas nu nog steeds geen geld terug gehad.Eigenaar beloofd te betalen,ze zijn ermee bezig...blabla...allemaal kul.Enigste manier dat hij wel is betaald is als je hem persoonlijk bezoekt!!!Helaas geen mogelijkheid hier om dat te doen🤬
Beloven,maar niet betalen.
Koop hier a.u.b niks.je bent je geld kwijt!!!
Ik ben opgelicht door internet aankoop…
Oplichters TI-84shop.nl
ik heb online aankoop gedaan bedrag van 479,99euro playstation 5 maar nooit opgestuurd en terugbetaald geveest ik heb mijn geld kwijt veel beloftis geven maar uiteindelijk komt niets uit geen betrouwbaar webwinkel ik heb ook naar ecc belguim laten weten ook aan consumer connect die zijn op de hoogte
Eind vorig jaar een PS Portal besteld
Eind vorig jaar een PS Portal besteld. En ja, ik had eerst wat vooronderzoek moeten doen naar deze webshop, maar deze mensen voeden de "hebberigheid" van ons consumenten met het aanbieden van artikelen die niet/slecht verkrijgbaar zijn bij de over het algemeen betrouwbare grote bedrijven. Ook ik heb natuurlijk niks geleverd gekregen en ben maanden aan het lijntje gehouden v.w.b. mijn terugbetaling. Ik heb me aangesloten bij het initiatief van E-legal en wonder boven wonder heb ik vandaag mijn geld teruggekregen. Het recht heeft uiteindelijk gezegevierd en ik heb mijn lesje geleerd.
Solutie om geld terug te krijgen
Ik heb 3-1-2024 een ps5 besteld en ze hadden me verteld dat het bezorgd werd binnen 5-10 dagen. 10 dagen later heb ik ze gemaild en ik kreeg antwoord dat het na een week zou opgestuurd worden, nou 1 week later zeggen ze weer dat het na 1 week komt dus heb ik ze gemaild en me geld terug gevraagd. Ik werd steeds genegeerd en uiteindelijk antwoord gekregen dat ik na een week me geld zou terug krijgen. Nou een week later gebeurt het weer en zeggen ze weer dat ik me geld een week later terug krijg dus ik heb ze bedrogen en heb gezegd dat ik een rechtszaak zou starten en bij hun voor de deur zou komen staan en ja hoor ik heb me geld terug gekregen. Tot conclusie je moet ze gewoon bedreigen en je krijgt je geld dan wel terug
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.