Kaartjes gekocht bij Ticketbeurs voor Free Your Mind festival die bij aanvang geblokkeerd bleken te zijn (wisten de verkopers ook de avond vtv). Bij aankomst dus opnieuw kaartjes moeten kopen, totale... Ver mais

Op zoek naar kaartje DTRH, onmogelijk om ergens te vinden. Via Ticketbeurs binnen één uur een kaartje kunnen kopen (op mijn naam gezet via Ticketmaster). Kaartje d.m.v. gelijkoversteken (Ticketbeurs... Ver mais
Kaartje gekocht voor DGTL. Ticketswap was alles meteen uitverkocht. Ik Dacht ik probeer het ergens anders. Bij ticketbeurs uitgekomen. In het begin een beetje wantrouwend maar toch de gok genomen. In... Ver mais
Ticketbeurs is een platform voor de koop en verkoop van tweedehands tickets. Ben je ziek en kan je niet naar een concert? Verkoop je ticket via Ticketbeurs. Wil je naar een festival en zijn alle kaarten uitverkocht? Koop je kaart op Ticketbeurs. Ticketbeurs biedt 100% veiligheid via de Money-back garantie. Wat Ticketbeurs verder onderscheidt van andere swapsites is dat onze servicekosten veel lager zijn en dat de helpdesk telefonisch bereikbaar is.
Singapore 16, 1135LX, Edam, Holanda
Não respondeu a opiniões negativas
Al 2 keer Defqon tickets gekocht bij Ticketbeurs, prima klantenservice en altijd werkende tickets!"

Resposta da Ticketbeurs
Was eerst een beetje sceptisch, voor mij een nieuwe partij maar positief verrast. Zowel communicatie als uitbetaling verliep goed!

Resposta da Ticketbeurs
Ze zijn superbehulpzaam en helpen je met alle vragen die je hebt . Ik stond er wat sceptisch tegenover , maar ben heel blij dat ik ze via hun heb gekocht .

Resposta da Ticketbeurs
Dat je sneller je kaartje krijgt zit all 1 week te wachten en heb hem nog steeds niet

Resposta da Ticketbeurs
Kaartjes werkten en goede optie als TicketSwap alleen maar lotingen heeft.

Resposta da Ticketbeurs
Good service and ticket worked perfectly fine. Good alternative if you want to skip the crowded ticket providers when events are fully sold out!

Resposta da Ticketbeurs
De tickets die waren op naam , normaal niet erg behalve als je dus niet kan . En ze aanbied op TicketSwap en de tickets als aangeboden bleken te zijn

Resposta da Ticketbeurs
Compré 4 entradas a 3 compradores distintos para el mismo evento y todo fue genial! los vendedores me enviaron la entrada por mail en cuanto se generaron los tickets finales, que en mi caso era el dia antes. Ningún problema, volvería a repetir, recomendable !

Resposta da Ticketbeurs
Ik had twee tickets besteld en die waren goed. Mijn vriendin heeft contact gehad met de owner van ticketbeurs omdat er iets niet goed ging met de tickets. Meneer was vriendelijk en snel in contact, tot het oplossen van het probleem! Daarom kom ik graag hier terug voor tickets !

Resposta da Ticketbeurs
Kaartje gekocht voor mysteryland, bleek achteraf ongeldig ticket te zijn. Na contact met Niels is het netjes en correct afgehandeld. Geld uiteindelijk terug gekregen.
Top!

Resposta da Ticketbeurs
Ticket laat gekocht voor awakenings festival zaterdag prijs 170 euro. Heb het ticket kunnen personaliseren en de dag ervoor ontvangen en het werkte zoals verwacht al. Het is betrouwbaar bij de juiste verkoper.

Top service, super blij!
Ik had m’n Defqon kaartje via Ticketbeurs gekocht en alles ging echt top. In een wereld vol oplichters had ik eerst m’n twijfels, maar dit ging snel, veilig en zonder gezeik. Binnen no-time had ik m’n ticket binnen en alles werkte perfect.
Echt dankbaar dat er nog eerlijke platforms zijn. Geen stress, geen gedoe, gewoon geregeld.
Aanrader als je op zoek bent naar tickets voor feesten die uitverkocht zijn.

Resposta da Ticketbeurs
Prefect bereikbaar voor vragen erg goed geholpen door niels goede service

Resposta da Ticketbeurs
Meerdere malen een defqon ticket via marktplaats proberen te kopen. Helaas niet gelukt ivm oplichters. Ontzettend goed geholpen door ticketbeurs nadat ik een kaartje had gekocht via de website van ticketbeurs. Ticketbeurs zet zichzelf in om contact met de andere partij te zoeken, neemt de telefoon op en staan je netjes te woord. Goede ervaring met ticketbeurs!

Resposta da Ticketbeurs
Best makkelijke manier om je ticket te verkopen. Je hebt nauw contact met Niels. Hij zorgt ervoor dat het contact tussen koper en verkoper soepel verloopt. Ik heb op deze manier veilig mijn Defqon 1 zaterdag ticket kunnen verkopen.

Resposta da Ticketbeurs
Voor de tweede keer een festival kaartje gekocht via Ticketbeurs en ik ben zeer tevreden. Heldere communicatie en fijn dat ze gemakkelijk te bereiken zijn bij vragen.
Ideaal voor als je lase minute besluit om naar een uitverkocht feest te gaan 👍🏼

Resposta da Ticketbeurs
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.