Na het winnen van een ticket via ticketveiling voor een overnachting in een fletcherhotel, blijkt nu wanneer ik wil boeken, dat het niet werkt en ik dus mijn geld kwijt ben. Hoe kan dit?
Leia as opiniões dos outros
Ruime parkeergelegenheid. Leuke overdekte speelhal met airco. Veel verschillende plekken met speeltoestellen. Sommige wat verouderd andere net nieuw. De klimvulkaan vond m'n kleindochter van 5 ee... Ver mais
Hele leuke site om goedkope(re) kaartjes te winnen en om aanbiedingen te scoren voor bv pretparken! Let wel op de veiling-/administratiekosten want hierdoor kun je alsnog duurder uitkomen dan rechtstr... Ver mais
Het "restaurant" was anders dan verwacht, daarin tegen was het eten heel erg lekker. Desondanks we de enige in het restaurant/tent waren duurde het lang voordat we ons eten kregen. Personeel sprak nie... Ver mais
Informações sobre a empresa
Wij zijn gestopt met onze activiteiten en deze website is niet langer actief. We willen alle klanten bedanken voor het vertrouwen en de reviews die in de afgelopen jaren zijn gedeeld.
Informações de contacto
Holanda
- ticketveiling.nl
Não respondeu a opiniões negativas
Top!
Snel geregeld en we hebben een super leuke dag gehad bij DippieDoe!
Ik had op een pakket shusi gekocht
Ik had op een pakket shusi gekocht.
En bij t bekijken welke steden er bij aangesloten waren zat Capelle aan den.ijssel er ook bij.
Net zoals vele andere.
Bij t kopen van nog een pakket shusi nu andere smaken ..
Bleek bij t afrekenen dat de dichtbijzijnde afhaal ik 40 km moet rijden en Capelle aan den ijssel er nu niet bijstond.
Jammer.
Vriendelijke groet.

Resposta da Deze website is niet langer actief
voor weinig geld een leuk abonnement
aardig percentage korting op entree…
aardig percentage korting op entree bloemenpark Appeltern
Het bieden begint al heel snel geloof…
Het bieden begint al heel snel geloof niet dat dat altijd mensen zijn
goed alles snel
Goede actie
2e geworden en kreeg naast het aanbod om ook de geveilde tickets voor winnende bedrag te krijgen vervolgens aanbod om het voor mijn eigen bod te krijgen. Ook actie geen administratie kosten dus voor een mooie prijs een dagje uit geweest.
Goed veiling aanbod
Goed veiling aanbod. Alleen hoelang duurt het voordat de app weer terug komt? Er staat al heel lang dat er een gloednieuwe app komt.Vind dat net iets handiger werken.
Goede prijs
Goede prijs, snelle levering, dikke prima. Tickets voor een pretpark gekocht; zeer tevreden!
Fotoalbum via ticketveiling
Voor een leuk bedrag foto album kunnen kopen. Het veiling deel geeft er een extra tintje aan. Gewonnen hebben een leuke boost om het vaker te proberen.
Goede service en goedkoop
Top leuke activiteiten tegen betaalbare…
Top leuke activiteiten tegen betaalbare prijzen
Oplichting
Oplichting, prijzen worden fictief hoog gehouden. U biedt tegen een computerprogramma.
Oplichting misleiding
Oplichting misleiding. Mensen weten niet dat ze tegen een bot bieden
Kaartjes gekocht voor de dierentuin
Kaartjes gekocht voor de dierentuin, maar mijn zoon was die dag ziek. Even bellen, en binnen 5 minuten had ik nieuwe kaarten voor een andere dag!
Zie uitzending Kassa op YouTube
Zie uitzending Kassa op YouTube
.. Bots bepalen de prijs. Je wordt dus opgelicht!
Gewoon een fijne site waarin duidelijk…
Gewoon een fijne site waarin duidelijk geïnformeerd werd hoe de volgende stap gezet moest worden.
Programma Kassa stelt dat de site…
Programma Kassa stelt dat de site mogelijk automatisch biedingen overbiedt zolang deze onder een bepaald minimum zit. Oplichting en misleiding als dit klopt.
Aanbod is echt gaaf man
Aanbod is echt gaaf man. Toffe acties en die veilingen maakt je uitje vooraf al spannend.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.