4,2

Bom

TrustScore: 4 em 5

Köpte en fluga och köpte till extra…

Köpte en fluga och köpte till extra snabb frakt som enligt info på hemsidan skulle hinna komma i tid till mitt cocktailparty. När ankomsttiden började närma sig blev det stopp hos Postnord. Flugan kom på måndag istf lördag...Enligt Pn kan man aldrig lova en leveranstid (!). Snygg reklamation av Tieroom som krediterade halva priset samt min fraktkostnad. (Klarläggande på hemsidan vore dock på sin plats)

5 de dezembro de 2025

Service i toppklass!

Beställde en slips i absolut sista minuten (eller till och med efter utsatt tid enligt deras hemsida) inför ett bröllop. Den kom med Postnord 18 timmar efter beställning, från Uppsala till Sundsvall. Såå otroligt nöjd! 5+

1 de agosto de 2024

Perfekt leverings service

Jeg bestilte 3 butterflies mandag, der skulle bruges til fødselsdagsfest den følgende weekend. Varen blev afsendt med det samme, men det stod hurtigt klart, at pakken var strandet hos GLS. Jeg mailede til Nicklas i Tieroom og der blev øjeblikkeligt sendt en ny pakke med DHL ekspress, og jeg havde pakken dagen efter - i Danmark. Fantastisk service og perfekt opfølgning. Stort TAK 🙏

20 de março de 2023

Jag är nöjd

Snabb leverans, jag fick precis vad jag förväntade mig. De skickade med lite rengöringsmedel för eventuella olyckor, en fin touch.

1 de novembro de 2022

två begravningar på en vecka och ville ha vit slips i silke

Jag skulle på två begravningar på en vecka där bägge krävde vit slips. Jag ville ha en i silke, men det fanns inte i någon butik i hela Göteborg utan det enda de erbjöd var polyester eller så försökte de sälja på mig gräddvita eller gråa (extremt respektlöst mot mig som kund som ber om en vit slips i silke och säger att det är för en begravning).
Tieroom hade både vit slips och näsduk i silke, så jag kunde ta mig genom ett par av de svåraste dagarna i mitt liv utan att behöva bära polyester och fick ta ett värdigt farväl av mina närstående med slips och näsduk i riktigt siden, vilket kändes viktigt för mig.
Jag gjorde beställning under helgen men hade slips och näsduk levererad på tisdag, snabbare än vad de utlovade.

23 de março de 2022

É esta a sua empresa?