2,6

Mau

Não respondeu a opiniões negativas

Påstår at de har sendt meg mail som…

Påstår at de har sendt meg mail som ikke er mottatt. betaler så fort jeg får beskjed, men disse idiotene har allerede laget betalingsanmerkning. dette er i strid med norsk lov, men det er vel slik at folk fra Finland eller Ukraina ikke evner å forholde seg til Norsk lovgiovning. Tietoevry og hvordan de holder på er varslet finanstilsynet, så er det flere som opplever slik, send gjerne beskjed til finanstilsynet!

6 de janeiro de 2026

Kundeservice til liten nytte

Tietoevry håndterer reklamasjoner for Storebrand Bank. Jeg klagde på et bilutleieselskap som belastet kredittkortet i strid med egne vilkår. Klagen ble avvist fordi bilutleieselskapet hadde flere utgaver av vilkårene sine(!). I mine øyne er det altså begrenset trygghet i betaling med kredittkort når useriøse aktører likevel vinner fram. Jeg er usikker på om dette er Storebrands feil, men her er det uansett Tietoevry som er ansiktet utad og kommer med goddagmannøkseskaftsvar. I stedet for å forsvare ofrene, tar Tietoevry svindlernes parti og unnskylder dem med at det sikkert bare var litt "rot" at vilkårene er forskjellige i kjøpsøyeblikket vs. i ettertid.

24 de outubro de 2022

Mediocre + Mediocre = Bad

This company has gone from two mediocre companies and merged into one bad. The two halves do not communicate and customers and employees suffer from it.

16 de junho de 2021

Vilket ointresse all lösa problem...

Vilket ointresse all lösa problem med de tjänster man säljer. dessutom svårt att hitta telefonnummer som kontaktväg. Blir man så stor behöver man inte bry sig.
I det här fallet är jag kund till en leverantör som använder Tietoevry och försöker att hjälpa kunden och mig själv att få E-faktura. Kundtjänst var inte intresserade ens att höra problemet ännu mindre att lösa det eftersom jag inte var kund till Tietoevery.
Agerandet av kundsupporten visar att bolaget har stora problem!

25 de novembro de 2020