Nu fungerar mina solceller och batterier
Timla Solar hjälpte mig att få ordning på min solcellsanläggning som krånglat i flera år efter att företaget som installerade den gått i konkurs. Jag upplevde dem som både väldigt kompetenta och pålitliga.
Om Timla Solar Timla Solar – Soltak som förvandlar din fastighet till en kraftkälla för framtiden. Vi på Timla Solar är stolta över att ligga i framkant när det gäller smarta, hållbara och estetiskt tilltalande energilösningar. Vårt fokus är tydligt: att ge dig ett soltak som inte bara genererar förnybar el, utan också förhöjer helhetsintrycket av din fastighet och ökar dess värde – både idag och för kommande generationer. Vi erbjuder takintegrerade solceller som är utvecklade med både funktion och form i centrum. Till skillnad från traditionella paneler som placeras ovanpå taket, byggs våra soltak in som en naturlig del av byggnadens struktur. Det ger ett stilrent uttryck och en lösning som smälter in – utan att kompromissa med effektivitet eller livslängd. Varför välja Timla Solar? Design och prestanda i perfekt harmoni: Våra soltak är inte bara kraftfulla – de är också vackra. Du slipper fula paneler och får istället en integrerad lösning som ser ut som ett exklusivt tak. Långsiktig hållbarhet: Våra produkter är byggda för att klara det nordiska klimatet och hålla i decennier. Du investerar inte bara i grön energi – du investerar i trygghet. Kundanpassade lösningar: Varje projekt är unikt. Vi lyssnar på dina behov, ser över fastighetens förutsättningar och tar fram en lösning som maximerar både estetik och energiproduktion. Totalentreprenad med kvalitet i varje led: Från projektering till färdig installation – vi finns vid din sida under hela processen. Du slipper mellanhänder, missförstånd och onödiga bekymmer. Ett soltak med fler värden När du investerar i ett soltak från Timla Solar investerar du inte bara i teknik – du investerar i en helhetslösning. Du får en energieffektiv fastighet som sänker dina driftkostnader, minskar ditt klimatavtryck och samtidigt sticker ut genom sin genomtänkta design. Oavsett om du är privatperson, fastighetsägare, arkitekt eller byggherre – vi hjälper dig att ta steget mot en grönare framtid utan att kompromissa med kvalitet, stil eller funktionalitet. Framtidens tak – redan idag Vår vision är tydlig: Vi vill driva omställningen till förnybar energi genom smartare, snyggare och mer hållbara lösningar. Med ett soltak från Timla Solar blir ditt tak mer än bara ett skydd mot väder och vind – det blir en aktiv tillgång som producerar energi, skapar värde och bidrar till en bättre värld. Välj Timla Solar – och gör ditt tak till framtidens energikälla, där hållbar teknik möter tidlös design.
Tjärbrännarstigen 7, 69532, Laxå, Suécia
Bra service, snabba till att börja utföra jobbet. Duktiga killar som var här och jobbade. Kan varmt rekommenderas!
Väldigt trevligt och professionellt bemötande och hantering av mitt ärende
Jag är väldigt nöjd med Timlasolar! De var snabbt på plats, otroligt serviceinriktade och flexibla genom hela processen. Dessutom blev jobbet riktigt bra utfört – precis som jag hoppades. Varmt rekommenderade!
Jag gjorde en reklamation till Firman som jag har köpt mitt solcellstak. Då fick jag svar att dom gått i konkurs och blev hänvisad till Bassel. Jag kontaktade Bassel och han har varit här och tittat på mitt tak och såg att en plåt hade släppt. Han kom tillbaka och fixade plåten så nu hamnar regnvattnet i hängrännan. Jag fick även extra plåt i varje hörn på taket så regnvattnet även där hamnar i hängrännan. Jag är mycket nöjd med både bemötandet och jobbet. Jag kommer kontakta dom igen om jag får problem.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.